Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Kevin Smith
Met onder meer: Jeff Anderson, Brian O'Halloran en Rosario Dawson
Releasedatum: 26 oktober 2006
Plot Clerks II
"With no power comes no responsibility."
Na een brand in de Quick Stop zijn Randal en Dante (Jeff Anderson en Brian O'Halloran) genoodzaakt om een nieuwe baan te zoeken. Het wordt Mooby's, één van de vele fast food restaurants die New Jersey rijk is. Ze worden bijgestaan door de gelovige Elias en manager Becky. Terwijl Randal nog steeds weigert om volwassen te worden, lijkt Dante eindelijk gesetteld. Hij is klaar om zijn 'McJob' vaarwel te zeggen, te trouwen met zijn vriendin Emma (Jennifer Schwalbach-Smith) en een nieuw leven te beginnen in Florida als eigenaar van een car wash. Maar de dag verloopt niet zoals Dante het graag had gewild...
Dante
Elias
Concerned Father
Lance Dowds
hitemup
wat een slechte film.. was allesbehalve grappig.. zeker geen aanrader..
NLjoeri_30
Helemaal mee eens, Boothead. Niet echt een bijzondere film, maar wel typisch Kevin Smith. Ik denk dat hij onderhand een nieuwe filmwereld moet maken dan die van Jay and Silent Bob. En dan zonder ben assfleck.
Assfleck
, hijs goed! Gelukkig had ie maar 'n paar seconden in dit meesterwerk, mensen die deze film niet goed vonden kan ik niet volgen, behalve de kritiek op de eerste 15 minuten was hij toch écht wel daverend, qua humor qua moraal, blijf erbij: 'n topper!!!!!
jimbo79
grappige expres domme film met de losers uit het eerste deel de film gaat ook lekker over the top
de kinky kelly scéne is nu al legendarisch
gewoon verstand op nul enlachen
The_Game
Ik heb deel 1 en 2 gisteren maar achter elkaar gekeken. Deel 1 was erg orgioneel en daarom viel deze op sommige punten wat tegen. Hier wil ik niet mee zeggen dat deel 2 niet de moeite waard is, maar nog steeds erg leuk is.
Movie Godfather
ik vond beiden erg leuk, niet teveel nadenken gewoon flauwe humor bekijken. Jay en Silent Bob zijn weer grandioos
Riekelt_R
Dit vond ik geen leuke film en ik deed hem al uit na 30 min.
Stomme film
FillumGek
Weer een leuke film van View Askew Productions. Anderson is weer top en van alle VA karakters zijn Jay en Bob de leukste.
De scene met Kinky Kelly is wel heel erg droog
silverfaustx
je moet a evening with kevin smith 2 kijken,
daar bedacht hij live de star wars lotr scene
en dat was voor sw3 uit kwam
patrick17
Mwoah toch wel een redelijk vermakelijk film hoor.Zaten een paar grove scene's in zoals met die ezel
daar heb ik me wezenloos om zitten lachen.Je weet misschien vooraf al waar het heen gaat.
3 *
Turkeyloverz
Fijne film. Clerks moet het hebben van zn boeiende dialogen en leuke personages. Er gebeurt niet echt veel, maar de discussies en de karaktereigenschappen van de personages zijn erg boeiend. Vooral Jay en Silent Bob waren wel grappig, zeker vermaakt hiermee.
Strudllkanudll
Jay and Silent Bob zijn weer vertrouwd grappig !! Gewoon een domme film in de lijn van deel één
as
Weer een welkome terugkeer naar het Kevin Smith universum. Zoals het hoort: scherpe dialogen en heerlijke personages. Aantal heerlijke scene's: van Jay en Silent Bob die weer hilarisch zijn wanna fuck me? I would fuck me, op het muziekje uit Silence of the Lambs. tot de Transformer discussie en de Star Wars en Lord of the Rings bashing.
Tegen het einde wordt het misschien wat erg plat beastianity? nee: interspecie erotica
Het is inmiddels wel het bekende liedje en veel van hetzelfde. Voor sommigen is dit storend, anderen zullen met open armen staan. Maar ik vind Smith nu eenmaal erg leuk en de man moet gewoon blijven doen waar hij goed in is. Lang geleden dat ik zo heb gelachen.
aleksa
tja na 10 minuten weet je of je van deze humor houdt of niet en ik vond het toch wel een vermakelijk filmpje.
een 3,5*
Rocco1984
Deel 1 was echt geweldig, ik kon me heel erg goed vinden in die situatie's (bijv. in die videotheek)
Laatst een keer een special gezien over de regiseur, en tot de conclusie gekomen dat het wel hele erge nerds zijn.
Denk niet dat deel 2 iets toe te voegen heeft(?)
Spineglass
Aardige film met de altijd droge Jay & Silent Bob. elke keer weer spannend wat er weer uit de mond zal komen van Silent Bob.
Helaas vond ik het 2e deel stukken minder dan het 1e deel.
Licht teleurstellend vervolg, vaak best grappig maar tegelijk hopeloos sentimenteel en gekunsteld. Oke, de film ziet er beter uit dan de meeste films van regisseur Smith (en je ziet de camera soms zelfs bewegen!) en er zijn veel hilarische scenes, maar Smith had zich beter kunnen focussen op slechts de komische aspecten van zijn script, ipv ook nog eens een knullig uitgewerkt romantisch subplot toe te voegen. Beste scene (afgezien van die met de ezel): de Lord Of The Rings-dialoog.
Apster
In tijden niet zo gelachen om een film. Leuke vlotte dialogen met als hoogtepunt de discussie over Star Wars en LOTR, erg hilarisch. De grappen zijn soms erg plat, maar op de een of andere manier komt Smith ermee weg in zijn film.
Dommel
Ik had geen idee waar ik in terecht zou komen toen ik hem aanzette. Het is gewoon vermakelijk en iets "typisch".
Gewoon leuk
TimD
Grappige verwijzingen naar andere films, geinige dialogen met als hoogtepunten het compleet afbranden van LOTR is een 3,0 * waard. Vond de gore shit wat goor.
Naomi Watts
Hilarische komedie.
Lang geleden dat ik zo gelachen heb, de laatste keer was toen ik The Big Lebowski voor het eerst zag.
De Kevin Smith gang is weer helemaal van de partij, geweldige dialogen vooral de Lord of the Rings en de Porch Monkey discussie zijn niet minder dan geniaal. Om dan nog maar te zwijgen over de geweldige slotscene.
Binnenkort de eerste Clerks maar eens herzien.
Prudh
Geinige tussendoorkomedie, evenals een paar andere Smiths. Helaas komt hij waarschijnlijk nooit boven dit niveau uit, hoewel het zeker goed is voor een paar chuckles. De Go Kart scène was echt een toffe knipoog naar Butch Cassidy and the Sundance Kid (en eigenlijk even irrelevant in deze film als in het origineel).
Qua humor kent Clerks II een paar hoogtepunten, maar sommige personages en grappen bleken toch te banaal - zoals die nerd dude die alleen maar over Transformers kan praten. Hoewel... beste scène uit de film is wanneer hij zijn monoloog houdt over Pillowpants the Pussytroll...
3* hiervoor
filmarena
Dit vond ik een slechte film 1.5 ster gewoon domme film op een paar senes na, koste moeite om af te kijken. Jay en silent bob zoals gewoonlijk weer flink op dreef.
MarkFish
Leuk vervolg op Clerks en mooi afgesloten op deze manier. Je moet ervan houden, de cynische, harde grappen en de vele (voor sommige irritante) dialogen, maar net als bij Clerks heb im wel weer vermaalkt. Het wordt iets serieuzer/sentimenteler allemaal tegen het einde, maar okee, mooie afsluiting van deze reeks.
Polysicsordie
De eerste helft van de film was echt verschrikkelijk. Veel onoriginele seksgrappen en weinig humor te bekennen. Het romance verhaal sloeg ook nergens op. De tweede helft bevatte nog wel wat grappige scenes om het een en ander goed te maken, maar echt redden kon het de film niet.
Het mag dan wel een Kevin Smith film zijn, voor mij is het gewoon hollywoodprut.
scalune
Waardeloze (humor) film.
Na 20 minuten waren we het al zat en hebben hem uitgezet.
Jammer, had er meer van verwacht...
Film komt inderdaad wat moeizaam op gang, maar later bevat de film genoeg grappen een geestige momenten om tot een krappe 3,5* te komen. Vond de LOTR vs Star Wars scene erg leuk. Lekker tussendoortje meer niet.

Clerks III
2022