• 9.379.342 stemmen

Final Destination 3 (2006)

Horror | 93 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: James Wong

Met onder meer: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman en Kris Lemche

Releasedatum: 6 april 2006

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Final Destination 3

"This ride will be the death of you."

De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat haar vrienden en zij in de crash overlijden. "De Dood" is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Ze moet met haar vriend Kevin de strijd aan met "de Dood" om die ervan te weerhouden alsnog de zielen van de overlevenden mee te nemen.

Kevin Fischer

Ashley Freund

Julie Christensen

avatar van Shinobi

Shinobi

Gisteravond opgenomen en vanochtend gekeken. Ik vond deze wel iets minder dan 1 en 2, maar toch wel vermakelijk om te zien. De dood scènes waren weer geweldig hoe alles in werking werd gezet en met de open einde zullen we binnenkort een deel 4 krijgen?

Ik geef 'm 3, 0 sterren.

avatar van moviefanatic

moviefanatic

nightbreed schreef:

Ik zat te denken aan:

- Final Destination 4 Fighting with Death (de dood krijgt een gezicht)

- Final Destination 5 The Final Death (de dood wordt door een select groepje verslagen)

Laten we hopen dat het daar niet van komt!

Ik heb het idee dat ze voor dit soort films acteurs uitkiezen die 'de kijker' zo ergeren dat hij/zij het helemaaaal niet erg zou vinden als ze plots op een gruwelijke manier zouden komen te overlijden!

avatar van nightbreed

nightbreed

Ja die 2 Paris Hilton kloontjes waren bijzonder irritant net als dat opstandige pubertje die zo opstandig deed bij die begravenis van de Hiltons.

De Hiltons moesten overduidelijk voor een komische noot zorgen maar dit werkte wat mij betreft averechts...pffff wat onzettend irritant waren die 2.

De rest van de acteurs waren trouwens ook om te huilen, zo slecht.

Ik vond het zonde dat de dood telkens zo snel zijn intrede maakte, ik had liever dat die nare pubers wat meer hadden geleden om de kijker wat meer genoegen te schenken

avatar van Baggerman

Baggerman

Deze film werd gesponsord door Slachthuis het Lachende Varkentje en Special Effecten Studio Sick Mind.......

Deel 1 en 2 heb ik niet gezien, dus ik moet deze film op zijn eigen waarde proberen te schatten! Vooruit dan maar.

Volgens mij is het vrij ziek om een film te maken waarin je een groep mensen zo creatief en expiliciet goor mogelijk de pijp laat gaan

Maar ja, deze zieke geest is filmistisch wel in die opzet geslaagd!
Dus toch een krappe voldoende.....

Als iemand me geld geeft, dan maak ik deel IV, waarin iemand in een voetbalstadion voorziet dat daar een meteoriet op gaat vallen, waarna de Dood diegenen die met haar het stadion verlieten één voor één bezoekt, netjes uitlegt wat er fout is gegaan, waarna deze personen allemaal zeggen: 'je hebt gelijk, Dood!', spontaan een hartaanval krijgen en dood neervalllen. Volgens mij ben ik dan origineler als de maker van deel 3????

Als je een verhaal wil lezen over Final Destination 4, moet je naar www.freewebs.com/zeggie

avatar van clutch

clutch

Baggerman schreef:

Maar ja, deze zieke geest is filmistisch wel in die opzet geslaagd!
Dus toch een krappe voldoende.....

De personages zakken inderdaad wel diep in de stront ja. best leuk vermaak.

avatar van Master369

Master369

nightbreed schreef:

De rest van de acteurs waren trouwens ook om te huilen, zo slecht.

ik vond die 2 anders wel een lekkere aanwinst in de film

avatar van TheVoice

TheVoice

Ik heb het begin van de film niet gezien, maar ik vraag me af of ik echt iets gemist heb.

Deel 1 vond ik echt ijzersterk, deel 2 was in principe al gesneden koek en deze deel 3 vond ik gewoon vermakelijk.
Vooral die 2 meiden die levend gebakken worden in zo'n tosti-ijzer zonnebank . Dat was gewoonweg hilarisch.

Voor de rest vond ik de doodmomenten niet echt spannend. Je wist bijna in detail hoe iemand zou gaan sterven, terwijl dat juist in deel 1 nog onduidelijk en onverwacht was. Ook hoe de dood in beeld werd gebracht in deel 3 veel tegen.
Je zag iemand geplet worden, dat werd slechts een halve seconde in beeld gebracht en vervolgens zag je de omstanders die bespat werden met bloed

avatar van TheVoice

TheVoice

Misschien kunnen ze deel 4 door Dick Maas laten maken. Dat er mensen omkomen bij een liftongeluk en dat dan de overlevenden vervolgens 1 voor 1 door de lift worden afgeslacht.

Final Destination 4: You're going down!

avatar van koeno

koeno

deel 1 en 2 waren spannend en goed in mekaar gezet maar dit is echt een slap aftreksel van de voorgaande 2. De spanning word elke keer zo overdreven opgebouwd dat je het uiteindelijke spektakel al van mijlen ver aan ziet komen...

Deel 4 en 5?! Spaar ons!

avatar van Bluebell

Bluebell

Chelan Simmons keigoed!!!!

avatar van Chulaa

Chulaa

Uitgemolken.. deel 1 en 2 waren nog leuk.. maar 3..

hopelijk komen er geen 4 en 5 etc..

1,5

avatar van OmniTrox

OmniTrox

Chulaa schreef:

Uitgemolken.. deel 1 en 2 waren nog leuk.. maar 3..

hopelijk komen er geen 4 en 5 etc..

1,5

Inderdaad...deel 1 was het verhaal nog sterk... deel twee werd

het al wat minder..maar in deel 3 zat je gewoon te denken van

hoe misselijkmakend zal hij/zij ten ondergaan.... en zelfs dat

viel enorm tegen...!!!!

Nee hoor ik hou het bij deel 1....

1,5 *

goede film het verhaal er om heen is sterk het is wel zo dat je in het midden zit te denken hoe zou de volgende sterven

voor de rest erg goede film 3.0 **

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Bij deze 3e Final Destination waren mijn verwachtingen groot.

Misschien zodanig groot dat hij voor mijn gevoel stukken minder was dan de vorige 2 delen.

Of omdat James Wong weer aan het roer stond i.p.v. David R. Ellis.

Het komt erop neer dat de scènes waarom het draait stukken minder in beeld zijn gebracht.

Verder eerlijk toegegeven dat de originaliteit is verdwenen.

Echter ben ik een liefhebber van dit soort verhalen en heeft het toch nog voor een anderhalf uur kijkplezier gezorgd.

Voor mij mag deel 4 dus zeker komen !!

3 *

avatar van FilmFreakDimi

FilmFreakDimi

Ik zal even me oordeel geven;

- Verhaallijn: 3/5

- Horror: 2.5/5

- Scenario 2.5/5

- Spanning 4/5

- Acteurs 3/5

Ik kom dus uit op 3.0 meer is het ook niet waard

avatar van Infected_

Infected_

Ik vond deze minder goed dan de andere.

Ook wel weer een mooie scene maar daar blijft het zowat bij denk ik.

Hmm die 2 meiskes onder de zonnebank was anders ook geen slecht zich or..

zwaar slecht

deel 1 was nog te boeien deel 2 was het best vond ik maar dit slaat nergens op.. voegt niks toe aan de serie het is allemaal teveel van hetzelfde zwaar slecht geacteerd.. echt een flopper ! 1*

avatar van Tim Burton

Tim Burton

voor het derde deel van een serie vond ik um best leuk...

tja.. smaken verschillen

avatar van Dutch Ownage

Dutch Ownage

jaja, en er komt ook nog een final destionation 4 uit. Zij het wel dat die in 3D wordt uitgebracht. Ik hoop dat deze film me verrast.

avatar van martinovitch

martinovitch

opnieuw een fantastisch deel 3. Heel goed gemaakt zo met die achtbaan en mooie spannende actie.

kijk uit naar de 4de hopelijk wordt deze echt in 3D. dat zou kei sjiek zijn laat maar komen!

avatar van Destination

Destination

sjar02 schreef:
Deze film is best wel droog eigenlijk.
Het is wel een beetje een kinderfilmpje...
Maar dat zijn we wel wel gewend van de trilogie.

Wat ik wel jammer vind is dat er nauwelijks iets is opgelost in de films.. Je hebt drie films de tijd en nog gaat iedereen dood en ben je met het verhaal niet echt opgeschoten. Ze hadden nu wel iemand mogen laten leven en met een antwoord voor het 'misterie' kunnen komen.
Misschien heeft de hoofdpersoon het ook wel overleef maar dat is er niet helemaal goed uitgekomen..

Hoe de Dood werd verslagen

De enige manier, volgens Alex, om aan het Plan te ontkomen is om iemand de redden van de dood. Dit klinkt lichtelijk logisch maar hiermee wordt bedoeld dat het Plan de betreffende persoon niets meer kan doen in de toekomst. In Final Destination 1 stopt Alex de dood van Clear door haar te redden uit een auto die op het punt stond te ontploffen.

avatar van Dutch Ownage

Dutch Ownage

uuh.. wat dachten jullie van spoilers plaatsen?

avatar van Baggerman

Baggerman

Dutch Ownage schreef:

uuh.. wat dachten jullie van spoilers plaatsen?

Ja! Nu wordt ik helemaal niet meer verrast als ik deel I en II nog ga zien!

(In het geval van Final Destination I, II en III lijken spoilertags wat overbodig....)

avatar van Destination

Destination

Ja sorry ik ben net nieuw hier :$

ik weet de regels hier nog niet zo.

avatar van minjatje

minjatje

Sweeeet movie ..

Thriller =] Not really & horror zkr niet.

Bleef wel amusant.. , zkr dat laatste stukje

Maar t is wel een zondagsfilmpje.

avatar van The Oceanic Six

En ook deze beviel me prima. Het concept is nu wel uitgemolken (geen 4e deel dus aub) maar deze is nog leuk zat.
1 scene zal me altijd bijblijven, toen kreeg ik echt rillingen van afschuw. Dat was toen de 2 blonde meiden gefrituurd werden onder de zonnebanken die te hoog stonden waardoor ze eerst zwaar verbrandden en daarna stierven door het ontplofte glas en de brand. Bah, die was echt grof

En het niveau van de kills ligt sowieso wel hoog in de film. Lekker snel, hard en gemeen zoals het hoort in de film.
Het verhaal is alleen niet zo boeiend, want je ziet nu dat ze voor de 3e keer ''De dood'' voor moeten blijven. Maar ach....het blijft leuk.

Ook een 3,5 voor deel 3.

deel 4 ??

met welk voertuig gaat er in dat deel iets mis dan ? een trein?

avatar van martinovitch

martinovitch

haha deel 4 gaat wel in 3D uitkomen dus ik verwacht er wel wat van.