Genre: Komedie / Thriller
Geregisseerd door: Peter Berg
Met onder meer: Christian Slater, Cameron Diaz en Jon Favreau
Releasedatum: 25 februari 1999
Plot Very Bad Things
"They've been bad. Very bad."
Een groep vrienden reist af naar Las Vegas om een vrijgezellenfeest te vieren. Als één van hen per ongeluk een prostituee doodt, is dit het begin van een reeks gebeurtenissen waarbij de lijken zich in hoog tempo opstapelen. De vrienden krijgen onderling al snel ruzie, waarbij zal moeten blijken wie het verst wil gaan, en vooral: tegen welke prijs...?
Robert Boyd
Man
Suit
Timmy Berkow
Schiedammer
Ik vond de film 100% meevallen. Had er niet veel van verwacht omdat die in en bak zat van 5 voor 10 euro. Ik vond het een aardige zwarte komedie waarbj alles fout gaat wat fout kan gaan. Beeld van de film was prima en ik vond Diaz geweldig spelen evenals de rest trouwens. Kortom een film die je met een gerust hart kan bekijken en daarom voor mij 3,5* waard.
lucdecoster
Zelden geef ik een komedie 4 of meer sterren maar deze film vond
ik zeer goed, Bij de meeste komedies kan ik maar af en toe lachen maar deze vond ik echt leuk. Het einde van de film was echt grappig met die 2 sukkelaars in een rolstoel
Spijtig dat hij maar een gemiddelde heeft van amper 3 sterren.
platesman
leuke film,heeft mij zeer goed kunnen bekoren.toch wel stukken beter dan tarantinobrol
Carolaah
pff ik kan me deze nog goed herinneren.
De grens tussen erg leuk en belachelijk ligt volgens mij dicht bijelkaar.
Helaas vond ik hem echt verschrikkel.. Very bad movie in my opinion. Nee, ik vond het 10x niks.. Helaas. Toch nog een 1,0
Kiros
Wist totaal niets van deze film toen ik `m bezocht in de bios. Heb me zeer goed vermaakt. Heerlijke zwarte humor.
Allemaal op zichzelf staande typetjes en het blijft gokken wie de volgende is die doorslaat.
Gisteren maar bij de FRS gekocht.
Leland Palmer
Heerlijk filmpje vol onzin. Heb me goed vermaakt met deze film waarin we de één na de andere bizarre situatie voorgeschoteld krijgen. Natuurlijk is de film geen moment serieus te nemen en dat is dan ook juist zo leuk aan deze film. Christian Slater is geweldig en ook de andere ''vrienden'' doen het prima, alleen vond ik Daniel Stern op een gegeven moment irritant worden. De film bevat een aantal hilarische momenten. Het feestje in het hotel, het moment wanneer de hoer gedood wordt, wanneer ze die zwarte bewaker ook maar afmaken en hoe ze de twee begraven, geweldig. En dan begint het eigenlijk pas. Wat ik ook een hilarisch moment vond, was het moment dat Daniel Stern geramd - en uiteindelijk gedood - wordt door de auto. Ach jah, veel bizarre, maar ook veel geweldige momenten. Jammergenoeg vond ik sommige momenten wat saai en boeide me het wat minder, maar over het algemeen heb ik mee lekker vermaakt met deze film. Voldoende dus.
Erwinner
Ik heb zowaar ook maar eens een film herbekeken, alleen wist ik niet meer dat er zoveel grappige elementen in zaten. Deze stond meer in mijn geheugen als een heerlijke chaotische geflipte film.
Toch ben ik niet meer zo verpletterd als de 1e kijkbeurt, we zijn ondertussen alweer wat gewend geraakt aan bizarre films en daardoor is het al een stuk luchtiger kijken.
Blijft een leuke film maar wel een half puntje eraf.
Goldenskull
Best een aardige komedie, waar af en toe wel wat te lachen valt. Scoort redelijk voor absurdheid en zwartheid, maar bij een vergelijkbare film als Big Nothing bijvoorbeeld valt ie niet op. Niet bijzonder in het genre en kent teveel dode momenten, maar wel aardig. Een stuk beter dan Berg's nieuwste. Overigens erg jammer dat die verschrikkelijk irritante Diaz hierin speelt.
GinolaEHV
Zeer aardige comedy.
Er zitten veel absurde momenten in die zeer grappig zijn. Maar de film kent ook een redelijk aantal saaie scènes.
Slater steelt wel de show moet ik zeggen. Hij doet het perfect als controlfreak/moordlustige maniak.
3,5*.
Charlie Cheese
- 1936 stemmen
Blijft gewoon een vette (zwarte) komedie, maar, zoals GinolaEHV al zegt, er zitten best veel saaie momenten in.
+ dat ik geen Cameron Diaz fan ben
XFX
Verschrikkelijke film. Heb geen enkele keer moeten lachen. Ook werd ik helemaal gek van dat gekibbel de hele tijd.
Bakharrie
heb me kapot gelachen om deze absurde zwarte komedie film. De constante situaties die steeds erger verlopen.
Het begin van de film heeft gelijk tempo, ''vriendengroep'' gaat naar Vegas voor een Bachelor party waarbij de nodige alcohol/drugs en hoertje aanwezig is^^
Dan de geweldige scenes van het hoertje dat vermoord word tijdens de sex. En het opruimen van de beveiliger en de prostituee dat in de badkamer ligt. Ook de scene dat ze de lijken begraven in de woestijn op joodse manier en dat Charles Moore helemaal gek word en dat ze met ledematen gaan gooien waarbij cristian slater zegt ''heads up''
en niet te vergeten het stukje waarbij 1 van de broers de ander omverrijdt met het busje^^
Cristian Slater acteerd echt super en past precies in de rol van leider van de ''vriendengroep'' en de gene die overal een oplossing voor heeft. Jon Favreau vind ik ook een leuke rol hebben als persoon die alles doet voor z'n vriendin cameron diaz en aan het eind uiteindelijk in rolstoel beland en dat cameron diaz helemaal flipt.
Verhaal zat leuk in mekaar
tjoppie
Lekker sfeertje zit erin als ze gaan feesten en bij die douche haakje met daarna een fles opener wat bij de desert niet meer is??
Moi1973
Destijds deze film in de bioscoop gezien. Zat zelf niet zo lekker in mijn velletje maar viel uiteindelijk van mijn stoel af van het lachen. Vooral om die slotscene. Wat kan dat mens toch geweldig acteren. Wat een hysterie, wat een geflipt wijf hahaha!
1 nadeel....de film is op bepaalde momenten erg traag.
HAL-LO
Een paar jaar terug deze film gezien met een kameraad. Geen idee wat we moesten verwachten. Maar we lagen vanaf minuut één in een deuk. Geweldig om te zien hoe iets van kwaad tot erger kan leiden. Elke keer de overtreffende trap. Erg sterk
Pruim
Ik heb niet één keer gelachen, en dat voor een komdie. Ik vond het niet één keer spannend, en dat voor een thriller. Wat een hysterische en irritante film was dit zeg. Vol met hysterische en irratnte personages, waar je je geen moment mee wist te identificeren of die je op wat voor manier dan ook wisten te raken. Deze film krijgt voor mij enkel een halve ster omdat Christian Slater een goede acteerprestatie neerzette als koele maniac. Van de twee euro die ik voor deze film betaald heb waren er dan ook anderhalf teveel. 0,5!
movieonly
Lijkt me best vervelend als je totaal geen gevoel voor humor hebt.
Moi1973
Niet gelachen? De slotscene, GEWELDIG!!! Zo mooi uitgebeeld hoe ze als overspannen huisvrouw haar zin heeft gekregen en dan met open bek naar alle ellende staat te kijken en heen en weer loopt. Niet meer weten waar ze het zoeken moet. Superscene! Viel van mijn stoel af van het lachen.
Waackx
Een van de leukste zwarte komedies van de jaren 90 en het einde is echt briljant.
_Moonwalker
Ik heb niet echt gelachen om deze film, maar vond het acteren en het verhaal wel goed. Voor de rest leuke film om eens te zien. Misschien mis ik gewoon de hele concept van Zwarte Comedie.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Aardig filmpje. Vooral in het begin is het leuk met de probleempjes. Daarna komen er steeds meer problemen bij wat uiteindelijk een beetje teveel is en was ook niet echt meer leuk. Liep niet echt als verwacht en ook niet hoe ik het graag zou zien, al kon ik dat einde wel redelijk waarderen. Cast doet het ook wel aardig.
ruime 3*
Dead01
- 1977 stemmen
Film echt tussen de 2 zowat vind ik persoonlijk.
Had er meer van verwacht als ik het zo wat las.
2.5 sterren
VforVictor
Geweldige film, hoe de problemen elkaar opvolgen is echt meesterlijk. Cameron Diaz speelt ook goed, ze kan echt hysterisch overkomen.
Kiros
Dit is geen komedie meer een Drama Thriller
Dit is absoluut komedie.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

True Romance
Actie / Misdaad, 1993