• 9.375.055 stemmen

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Joshua Jackson, Paul Walker en Hill Harper

Releasedatum: 12 oktober 2000

Plot The Skulls

"Getting in is easy. Getting out is a killer."

Luke McNamara, een knappe student, wordt aanvaard als lid van de Skulls, een prestigieus, geheim genootschap van de universiteit. Voor Luke, afkomstig uit een arbeidersgezin, is dit de mogelijkheid bij uitstek om zijn toekomst veilig te stellen op een prestigieuze universiteit. De vereniging is immers een broeinest van belangrijke en machtige mensen. Luke's kamergenoot Will, die journalistiek studeert, besluit een artikel te schrijven over deze omstreden vereniging. Enkele dagen later treft Luke hem opgeknoopt aan in hun kamer. Zelfmoord, zo lijkt het, maar de politie-inspecteur die het onderzoek leidt, is er niet van overtuigd dat de jongeman de hand aan zichzelf geslagen heeft.

Lucas "Luke" McNamara

Litten Mandrake

Jason Pitcairn

avatar van Jordy

Jordy

Wat een ongelofelijke lijdensweg was het kijken van deze film zeg. De film ziet er uit als een goedkope TV-serie, je zou de acteurs nog een compliment geven als je ze B-acteurs zou noemen, en de dialogen zijn zo ongelofelijk slecht en cliché, dat je er bijna om zou moeten lachen. Het verhaal begint nog wel redelijk belovend, het eerste deel van de film is daardoor nog net te pruimen. Maar in het tweede deel van de film wordt de film echt lachwekkend slecht. De ene stompzinnige plotwending volgt de andere op, ik vind het eigenlijk verspilde moeite om hier nog een verhaaltje over te typen. Skulls krijgt van mij 1 ster, voor de moeite.

avatar van PiSaNG

PiSaNG

Het is echt een SUPERFILM

Het is ZEER spannend en onverspelbaar...je weet niet wat er gaat gebeuren en dan krijg je ineens van die GEWELDIGE actie scene's... Deze film is volgens mij nog beter dan PokemonIII !!!

(Niet alles geloven wat ik zeg:)

avatar van sirj

sirj

redelijk nare film met een krentebollenhoofd van joshua jackson.

niet aan mij besteed.

avatar van SubWoefer

SubWoefer

Erg tegenvallende film, ik had er hoge verwachtingen van maar het viel me tegen. Geen spannende momenten, niets leuks erin, saai bes wel dus

avatar van litpho

litpho

Deze film is erg grappig. Verreweg één van de betere komedies van dit jaar. Vooral de Amerikanen die lopen te miepen over hun (twee)eeuwenoude tradities. Iedereen die de Illuminatus trilogie heeft gelezen blijft hierin. 0,5 ster

avatar van LennarT

LennarT

In tegenstelling tot de bovenstaande recensenten vond ik deze film wel erg goed, ik vond het verhaal spannend en ook mr. jackson speelde een overtuigende rol, ik vind het goed als je eens een film hebt zonder een geijkte cast, ik von het einde ook goed en heb me geen moment verveeld, kortom, ik von hem zeer de moeite waard

avatar van lienepien

lienepien

Superfilm! Heel gaaf echt super! en Joshua Jackson en zijn vriend Paul Walker mistaan ook niet!

avatar van StuF

StuF

ik ga hem dus gewoon kijken en mijn eigen oordeel vellen, want uit onderstaande reacties word ik geen wijs

avatar van Jordy

Jordy

de meningen waren ook erg verdeeld toen in de bios als ik me het goed herinner.. en ik was natuurlijk weer de zeikerd die nooit iets goed vindt

avatar van dttom

dttom

Wat een lachertje deze kan zo in het rijtje van ongelofelijk voorspelbare films!! PFFFF hebben we nu niet genoeg van dit soort klote films gehad.

avatar van azreal

azreal

Best wel een gave film. Spannend en relaxte omgeving. Wel kwamen er wat onwaarschijnlijkheden in voor. Alleen het feit dat het een soort geheim genootschap voor moest stellen vond ik al enigszins raar. Iedereen wist er namelijk van en het teken van de skulls stond/hing duidelijk boven het gebouw. Maar goed, hij verder wel aardig.

avatar van kbautr

kbautr

Skulls sucks. Mijn DVD smeet dat schijfje meteen naar buiten (ik citeer Youp) "daar ben ik geen DVD-speler voor geworden". Jammer dat zoiets wel in de bioscoop komt, kan zo in het bagger rijtje naast scream 2 en 3, i (still) know what..., urban legend, en nog meer van die bagger

3-werf bah, en ook ben diegene die niks goed vindt.

Groet Bart

avatar van ammie

ammie

heee ik snap jullie mensen nie!! dit was gewoon echt een goede film!!!!! met twee ongelooflijk goede acteurs (joshua jackson you´re the best!!) dus..... 4,5 ster!

cornelis

Volslagen ruk. Ik kan er niets anders van maken. Echt vervelend om te zien. Ik kan hem iedereen van harte afraden.

avatar van neo

neo

ik heb ff mijn stem veranderd van 3.5 sterren naar 1 ster.Raar dat mijn smaak in zo'n korte tijd weer is veranderd.

ik vond de film na de 2e keer kijken echt heel knullig gemaakt.de cast overtuigt niet,de actiescenes zijn slap en de regie laat al helemaal te wensen over.zoals Jordy al zei een soort van tv-film.

cornelis

Dat is mooi, neo, dat is heel mooi!

avatar van gotti

slechte film slechte acteurs

avatar van Hitman

Hitman

Hoewel hij erg voorspelbaar was, vond ik de film best nog wel vermakelijk....

avatar van dttom

dttom

snap niet dat er nu een vervolg hier op is?

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

heel slechte film, lachwekkend bij momenten ...

Typisch Amerikaanse trash.

* 1 op 5 *

avatar van sydney

sydney

Ben ik niet helemaal met je eens. Ik vond het een goede film. Categorie: "Leuk om eens te huren"

avatar van Goodfella

Goodfella

Ik heb ze wel 's nóg slechter gezien, maar ook deze film is werkelijk te stompzinnig voor woorden. Ongeloofelijk dat dit waardeloze script is verfilmd. Nog niet eens de titel "B-film" waard...

avatar van NERD

NERD

vond hem wel goed te doen. Een film waar je gewoon naar moet kijken en niet bij nadenken, want dan blijft er niets van het verhaal over. Maarja daar zijn er wel meer van. Leuk om eens te zien, en inderdaad een goede film "om eens te huren"

Vind overigens Joshua Jackson wel een aardig goede acteur.

3 sterren.

cornelis

Vind overigens Joshua Jackson wel een aardig goede acteur.

You MUST be kidding....

Ik vond minstens zo slecht als in Dawson's Creek, en eigenlijk precies hetzelfde.

Maar goed, de film was zo slecht geschreven dat-ie er wellicht ook nooit meer van had kunnen maken.

avatar van peetjuh

peetjuh

een apparte film vind ik het zelf, maar niet echt saai om naar te kijken of zo

avatar van Banjo

Banjo

• 2034 berichten

Ik vond hem best goed. het verhaal en het acteren waren gewoon goed. maar niet een heel bijzondere film maar gewoon degelijk

deel 2 is veel slechter.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Viel erg mee deze film na alle negatieve berichten hier. Het begin vond ik gewoon goed en daarna werd het allemaal wel wat minder, nadat hij daadwerkelijk lid wordt van The Skulls. Acteerwerk was redelijk en er zaten wat gaten in t script. Het einde was ook heel voorspelbaar en slap maar ik heb wel slechtere films gezien. 2,5*

avatar van ElMeroMero

ElMeroMero

Echt droefmakend slecht.

0,5 *

avatar van knabobaR

knabobaR

Is idd vrij redelijke film, er zijn veel slechtere films in dit genre en een 0,5 vind ik ook echt een overdreven ik bedoel wat voor cijfer zal je geven aan echte b films!

Er is niet echt wat vernieuwend aan maar gewoon een leuke film om een keer een avondje te kijken.

avatar van jassonn

jassonn

Tonyvdb schreef:

heel slechte film, lachwekkend bij momenten ...

Typisch Amerikaanse trash.

* 1 op 5 *

Zo slecht was hij nou toch ook weer niet?