• 9.216.598 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: J. Miles Dale

Met onder meer: Clare Kramer, Barry Bostwick en Bryce Johnson

Plot The Skulls III

In dit vervolg op The Skulls, wordt Taylor Brooks (Clare Kramer) de eerste vrouwelijke afgevaardigde van het geheime genoodschap. Het verraad, de chaos en misleiding zal leiden tot een schokkende moord...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Justice4All

Justice4All

Hopen dat dit beter is dan deel 2

avatar van Diesel

Diesel

Wedden dat THE SKULLS IV al gepland is.

De koe moet natuurlijk gemolken worden, dat is traditie.

avatar van Justice4All

Justice4All

Zelfs 1,5 ster is te veel. Ik ben twee keer in slaap gevallen. LETTERLIJK gesproken

avatar van dj-littl-e

dj-littl-e

Justice4All schreef:

woeii

avatar van pietje punk

pietje punk

ik vond hem opzich niet zo heel slecht, alleen die politie vent was echt vervelend hij zei wel 5x blablabla vertel nou eens wat er gebeurt is... grr echt vervelend aleen maar omdat ze niks beters konden verzinnen om weer terug in het verhaal te gaan.

beetje zoals de eerste skulls beter dan 3 iig!

avatar van Sparkle

Sparkle

Een beetje vergezocht allemaal. De koe is hier duidelijk al uitgemolken en heel veel kun je niet meer vertellen over de Skulls. De films van DeCoteau "Brotherhood" over een broederschap op school zijn interessanter maar veel slechter geacteerd.

avatar van WB

WB

WTF? Is hier ook al een deel 3 van? Zucht! Die mensen moeten ze opsluiten...

avatar van Herisson

Herisson

Zo slecht was ie nou ook weer nie

avatar van Brasco

Brasco

Wat een in en in trieste film is dit. Dramatisch slecht geacteerd, bedroevend slecht uitgewerkt en op geen enkel moment onderhoudend.

1 ster

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Brasco schreef:

1 ster

Damn,hoe erg moet een film dan wel niet zijn als jij een halve ster zou geven?

avatar van Thorak

Thorak

Justice4All schreef:

Hopen dat dit beter is dan deel 2

Helaas, deze is nóg erger!

avatar van henkula

henkula

Herisson schreef:

Zo slecht was ie nou ook weer nie

Er zaten stukjes in waarbij ik dacht, nu gaat het mis, nu zakt het in, maar het viel reuze mee.

avatar van D-ark

D-ark

dit is echt zielig dat zit dit soort slechte films maken.

maar hij is toch beter dan deel 2 want die was 10 keer niks.

Deze ook niet maar hij heeft mer van het eerste deel.

een krappe 1,5

echt terecht dat deze film zo'n slechte waardering heeft ze hebben het gepresteerd een nog slechtere film te maken dan deel 1 en 2

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ik vind de skulls ( dats toch die gast met die enge hoofd ) gewoon wel leuk. Al vind ik de kopie van Scary movie dan wel beter. Maar goed iedereen zijn mening, al 10 keer deze film gezien, 4.5 voor mij! ( HORROR EN TRILLER EN RAMPENFANAAT HE )

Oh ik ben eigenlijk inenens benieuwd hoe ze deze film bij South Park zullen aanpakken:lol:

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Middelmatigheid ten top hier. Film was hier en daar nog best aardig, spannend zelfs, maar blinkt nergens echt in uit. Wéér zo'n duistere universiteit, wéér zo'n meisje dat perse iets wil bereiken, wéér een 'onverwachte' wending...het is allemaal zo ontzettend vaak vertoond! Niet echt slecht, maar ook niet goed. 2*, gaat misschien nog omhoog naar 2,5.