Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Mike Bigelow
Met onder meer: Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom
Gesproken taal: Nederlands, Engels, Pools en Portugees
Releasedatum: 18 augustus 2005
Plot Deuce Bigalow: European Gigolo
"For the women of Europe... The price of love just got a lot cheaper."
Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliënten aan zijn voeten...
Deuce Bigalow
Eva
Enzo Giarraputo
Assapopoulos Mariolis
qu1nt3n
Dat deze film nog zo'n hoge score krijgt.. Niet te geloven.
Ik ben (voor af en toe) een redelijke fan van makkelijke, niet over na hoeven te denken, slappe humor films. American Pie, Scary Movie, kan ik flink om lachen. Slechte films maar toch leuk.
Maar dit is gewoon echt te slecht, zelfs het lachen terwijl je je metteen bedenkt dat het eigenlijk niet zo grappig is effect had ik niet.. (if you know what i mean)
Ik heb het nog lang volgehouden met deze film want na 5 minuten irriteerde ik me al meer dan ooit.
Na zo'n 20 minuten was ik zo gefrustreerd dat ik em wel uit moest zetten.
Het lijkt wel alsof er gewoon een filmcrew naar Amsterdam is gekomen en daar even een film is gaan maken, alles wat zogenaamd nederlands moet zijn is zo ontzettend nep...
Als je dan bijvoorbeeld wil doen alsof overal weed in zit in nederland en je filmt in A'dam gebruik dan echt spul of iets wat er op lijkt en geen plastic uitziende blaadjes (scene op boot) of herkennen ze dat dan in Amerika niet ofzo?? Acteurs in Amerika zijn slecht in acteren of ze stoned zijn dat kan ik ze natuurlijk niet kwalijk nemen maar veel slechter als in deze veel kan ik me niet herinneren gezien te hebben.
Een fan van Rob Scneider ben ik niet dat moet ik toegeven maar een goede acteur kan hier ook niks mee denk ik.
Ook mijn tweede poging, knetter stoned (dat zou toch moeten helpen bij zo'n film) eindigde in irritatie..
Besteed je tijd aan een andere film of ga lekker Talpa of Piet's weerbericht kijken, echt waar dat is beter.
santo
Ik vind het van Qu1nt3n niet terecht om een stem uit te brengen voor een film waar je slecht 20 minuten van bekeken hebt.
Materny
Acteerwerk sloeg nergens op bij zowel Schneider als Krabbe.( Heb Schneider nooit goed gevonden)
Alleen Griffin en Verboom stonden bij mij hoog in het vaandel.
Verhaal is wat slapjes en vertoont totaal geen diepgang.
Zelfde geldt voor de meeste van grappen die totaal niet insloegen.
Toch vond ik de film redelijk amusant, metname doordat Nederland weer lekker wordt afgeschilderd als een waar seks & drugs country..
Dit, en Griffin''s rol zorgt ervoor dat de film niet zakt naar een onvoldoende.
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
Vond de film wel goed, leuk dat de film in Amsterdam afspeelt, en natuurlijk de bekende nl spelers, en heb ook wel gelache
qu1nt3n
Want hij wordt nog geweldig?
Denk dat het wel meer dan 20min is geweest terugdenkend, 20 min is zo voorbij bij een film. Snap je reactie maar ik wou hier vooral mee aangeven hoe ontzettend teleurstellend ik deze film vond.
Turkeyloverz
Want hij wordt nog geweldig?
Hoe teleurgesteld je ook bent, je moet hem helemaal gezien hebben als je het recht wil om te stemmen.
qu1nt3n
Stem verwijderd.. Zie trouwens wel heel vaak hier berichten van mensen die weg gelopen zijn bij de film, de film afgezet hebben.. En die volgens mij toch ook wel eens stemmen.
steefwijnen
vind robje meestal wel goed maar had toch wel ietsie pietsie meer verwacht van jeuce maar toch 3xxx ook mede omdat ie zich in ons landje afspeeld
marcel15
vind het wel een leuke film
maar kan iemand mij misschien uitleggen wat dat voorstukje van die trein te maken heeft met die film?
airbus1
Wat een slechte film zeg, er zitten maar een paar grappen in. En het acteerwerk was helemaal dramatisch.
Wat een film zeg
1* voor die twee grappen
DeVrouw
een kleine mededeling, ik weet niet of dit ook voor de rest van Nederland geldt, maar deze film komt later uit in Amsterdam e.o.
De opslagplaats is ondergesneeuwd en men kan niet bij de DVD's, zullen dus later worden geleverd.
MovieFreak2
pff wat een zieke film zeg kon er niet eens om lachen deel 1 vondt ik meer humor daar kon ik wel om lachen....
Rianneke_Dan
Ik vond er eerlijk gezegt niet veel aan want het was totaal niet mijn smaak humor....
En het was ook helemaal niet grappig.
DeVrouw
na al die slechte reacties hier had ik me voorbereid op een verschrikkelijke film
heb m opgezet in de videotheek en moest zowaar om sommige stukjes lachen (lees sommige) en dat is al heel wat...veel slechte poep en pies grappen...maar het is ook gewoon leuk om een film te zien die in Amsterdam is pogenomen. met Ludo Sanders als politie agent
Modar
ik had wel wat meer verwacht van deze film, maar helaas...
Het enige leuke is het maatje van deuce de zwarte pimp en de rest is eigenlijk heel saai. Wat het allemaal een beetje opvrolijkt is dat het in Amsterdam is gefilmt, maar zelfs dat hebben ze slecht gedaan. Alles zoooo overdreven niet echt grappig.
Heb de film afgekeken maar was eigenlijk ook wel blij dattie klaar was.
Voor de zwarte pimp toch nog 2 sterren maar de rest is niet veel....
Turkeyloverz
Rob Schneider is de koning van dit soort films.Een paar grappige momenten, een beeldschone Hanna Verboom en een grappige Griffin:
juztin
ik vond dit deel aardig aan de flauwe kant.
het vorige deel was nog af en toe grappig maar deze totaal niet.
maar wel leuk om gewoon ff tekijken
kneuckeretto
Deze film is alleen maar het kijken waard omdat het zich in A'dam afspeelt want voor de rest is de humor echt tenenkrommend erg! Gelukkig zitten er ook helemaal geen cliche's in....zucht.
DJ-Kess
Ik heb deel 1 van deze film gezien en die was echt wel aardig.
Helaas verwachte ik van deze film ongeveer dezelfde humor en acteerwerk. Dit was dus echt niet het geval. Ik heb hem met moeite afgekeken.
Er zijn maar zeer weinig films die ik heb gezien die ik echt slecht vond, maar dit was er zeker ook één. Enigste plus punt is dat het zich afspeelt in Amsterdam.
mental_jos
minpunten:
rob schneider
de hele film
pluspunten:
amsterdam
hanna verboom
chantal janzen
1.5 sterren
dirkh
leuke humor, ik hem hem inde bios gezien.
- begin slecht
naarmate de film vorderd beter.
Geweldig dat er in europa een associatie is voor mannekelijke hoeren,
gewoon niet veel bij nadenken gewoon kijken en lachen.. 4*
Captain Pervert
In 1 woord: pijnlijk.
In 2 woorden: plaatsvervangende schaamte.
Jeroen Krabbe, is dat niet die man die altijd pretentieus loopt te neuzelen met zijn brilletje op het puntje van zijn neus? WAT DOET HIJ DAN IN DEZE FILM? Of is het Jeroen's verstandelijk gehandicapte halfbroertje, want deze kerel kan ook niet acteren.
Dat gat in die keel, met die penis op de neus... De wiet, de absurde cameo's, echt te slecht. Het enige leuke is de openingsscene met de op hol geslagen dolfijnen, ik lag helemaal dubbel van het lachen, en was nogal in mijn nopjes, want het leek veelbelovend. Wat een teleurstelling. (Hoe Deuce omgaat met anti-Amerikaanse sentimenten is ook erg leuk trouwens.)
1 ster.
extasis
vreselijk stuntelig in elkaar gezette prutsprent met grappen die afgezaagd zijn en die goeie acteurs zoals jeroen crabbé geen eer aandoen...
Heb niet 1 keer gelachen pfffffff waardeloos........
Idol
De grotendeels in Amsterdam opgenomen film Deuce Bigalow: European Gigolo is genomineerd voor slechtste film van 2005. De productie over een mannelijke hoer is een van de vijf kanshebbers op een Razzie, de tegenhanger van de Oscar.
mikoz
Boeiend , stem gewoon waneer je wil. Als jij een film na 20 minuten kijkt en zo slecht vind dat je hem afzet waarom zou je dan niet mogen stemmen ?
Omdat je dan niet alles gezien hebt ? Tsja jammer dan moest het begin maar niet zo slecht zijn , ja toch ?
Turkeyloverz
Je hebt helemaal gelijk, maar dan stem je alleen op 20 minuten van de film terwijl je alleen op de hele film mag stemmen.
En als bijv. een film al aan de gang is en je begint pas vanaf het middengedeelte met kijken, dan is het logisch dat je niet mag stemmen omdat je het begin niet hebt gezien.
Dus dat geldt ook als je alleen het begin hebt gezien, misschien zou je het eind WEL leuk(er) vinden..
Kaatjuh
Nou de film was een zeer slap aftreksel van deel 1. Die was nog een beetje leuk, maar kan mij niet herrinneren dat ik ook maar een keer heb gelachen bij het kijken van dit deel. Heb hem helaas wel helemaal uitgekeken. Zonde van mijn tijd.
Beek
Grappig vind ik deze film wel.. Apart als ik de andere reacties zie. Heel erg makkelijk en lang niet altijd even goed maar het kijken waard met vrienden, een biertje en/of een pretsigaretje...
queenie
Best een leuke film. Ik verwachte er niet veel van, maar heb me toch vermaakt. Af en toe wat stuntelig, maar de tijd vloog voorbij. 3*

Deuce Bigalow: Male Gigolo

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007

Spanglish
Komedie / Romantiek, 2004
schilderamsterdam, netherlandsdolphineuropapooierfetishgigoloseriemoordenaarmale prostitutionprostitutiedrugswigsnorkelwhistle seks komedie