Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Mike Bigelow
Met onder meer: Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom
Gesproken taal: Nederlands, Engels, Pools en Portugees
Releasedatum: 18 augustus 2005
Plot Deuce Bigalow: European Gigolo
"For the women of Europe... The price of love just got a lot cheaper."
Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliënten aan zijn voeten...
Deuce Bigalow
Eva
Enzo Giarraputo
Assapopoulos Mariolis
Leno
De film wordt AFGEKRAAKT in de VS en de bekendste criticus van dat land, Roger Ebert, geeft de film "ZERO stars" (zelden vertoond).
"Aggressively bad, as if it wants to cause suffering to the audience."
-- Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES
Ebert en Schneider hebben al jaren ruzie met elkaar, je weet van tevoren dat hij zero strars zal geven!
Schneider vond het niet kies hoe een bepaalde criticus zijn film afzeek, waarop hij aangaf dat die criticus geen enkele prijs had gewonnen en dus geen recht van spreken had.
De slotopmerking van Ebert is zowel sterk als kinderachtig: "Speaking in my official capacity as a Pulitzer Prize winner, Mr. Schneider, your movie sucks.
nickvanzutphen
ach , was te verwachten dat deze film zo erg afgezeken zou worden (net als the dukes of hazard) maar dit zijn ook de typische films die dat altijd worden door de critici , maar van deze films zijn er toch ook nog genoeg mensen die dit weer wel leuk vinden (critici zijn ook niet lovend over scary movie en vele leslie nielsen films).
Bone*Thugs
Ik heb voorstukjes gezien van deze film en hij lijkt me wel erg leuk...ik heb hem nog niet gezien maar als ie in de bios is denk ik dat ik hem zeker ga kijken!
Hoorde dat de film behalve onleuk, ook sexistisch en homofoob is.
Wolkenmeter
Hoorde dat de film behalve onleuk, ook sexistisch en homofoob is.
Pieter Montana
Niet te geloven dat Jeroen Krabbé besloot om zulke onzin mee te werken.
$$$$$$$
Daar zal het wel voor geweest zijn.
Leno
Mwa de film is aardig low budget. Ik denk eerder dat Krabbé op een succes hoopte om zodoende zijn naam weer wat in de picture te krijgen. Hij was ooit een vrij grote hollywood ster.. lang lang geleden...
Nikateen88
De film is niet zo super leuk en grappig. Er zijn maar paar leuke stukjes in de film (5 ofzo) waar je echt kapot gaat lachen. Verder is het niet echt super en de film is aan de korte kant...
Dus ik zou zeggen, er zijn betere films die in de bios draaien dan DBEG zoals "The Island". Ga gewoon daar heen
*DBEG krijgt een 3*
Als je deze film wilt zien kijk dan de trailer meer is hij niet waard.
PeterIsDopie
Echt een supervette film. Mooie humor, ik heb echt gelachen
scudo
deel 1 was super hoop deze ook alleen ligt de verwachting hoog dus hoop niet dat hij tegenvalt
Nicolage Rico
- 20220 berichten
$$$$$$$
Daar zal het wel voor geweest zijn.
Jeroen wilde de rol in eerste instantie niet aannemen. Na aandringen van zijn zoon heeft hij de rol toch aangenomen.
Dit had hij beter niet kunnen doen.....
johanm3
Waar ik laatst nog melde dat ik de trailer wel leuk vond en met deel 1 in mijn achterhoofd ging ik met aardige verwachtingen naar de film.
De eerste 10 minuten vond ik nog wel grappig, meer doordat het een feest van herkenning is voor mensen die regelmatig in A´dam komen. TJ in de film vond ik grappig om naar te luisteren en te kijken. Maar Duece zelf vond ik erg irritant. De grappen vielen erg tegen. Er zit alleen maar flauwe penis, homo en sex grappen in. Krabbé vond ik erg slecht acteren trouwens.
Ik ben het eens met Stinisssen, kijk de trailer maar, die is nog best lachen. Gelukkig duurde de film erg kort.
Mythics
Ben het eens mey Johanm3. Ik ben er gisteren avand heen geweest met 2 vrienden en het begin was grappig maar het was meer een opvolging van flauwe sex en homo moppen waar dan nog een verhaaltje doorheen is geweven.
Ookal zat er nogal wat andere grappen in, dat kon deze film niet redden.....
Reken maar dat hij aardig verdiend heeft.
ewalk
lijkt me niks deze film. Is maar goed dat ik de aanbieding heb afgeslagen voor een grote rol in deze film.
Nee hoor, slechts een figurantenrolletje als gigolo. Mooi niet gedaan.
MFEO
Rob Schneider een grote C-acteur die gerand staat voor zeer slechte films. Het toppunt is nog dat die hij arrogantie heeft en sterallures heeft.
Deze film zal hoogstwaarschijnlijk weer mee gaan doen om voor de prijs van slechtste film van het jaar.
Het gemiddelde cijfer kan je hier denk ik ook niet erg serieus nemen. Gezien iemand bv de film Simon 0.5 gegeven heeft (wat eigenlijk een zeer goeie degelijke hoogstaande film is) en deze film een 5.0 (Dus deze film als tot de beste films vind die er ooit gemaakt zijn.)
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Wat is die Hanna Verboom een lekker ding, zeg....
Sorry, maar dat moest ik even kwijt.
Toen ik haar in lingerie zag.. Pfff.. Ik vergat direct het meisje dat naast me zat...

movie-freak
Ja wel grappige film. Maar verder niet bijzonder. Heb meer gelachen om deel 1.
ewalk
Waarom niet?
Moest over een podium lopen en dan worden gekeurd door oude dames.
SabineZ.
Ik ken de film niet, maar vanwege de trailer doe ik niet eens de moeite om te film te gaan kijken.
Emaan
Ik heb echt zelden zo'n slechte film gezien. De humor was echt fantasieloos en Krabe en andere Nederlandse acteurs zoals Eric Vogel en ook nog presentatrice Sylvana Simons hebben waarschijnlijk echt niet geweten waar ze instapten, want ik kan me niet voorstellen dat je aan zo'n slechte film wilt mee werken.
De film mag dan low budget zijn, maar ik heb vele filmmakers toch wel minimaal iets redelijks zien neerzetten met weinig geld. Deze film is echt belachelijk slecht.
Crazy~Dutchman
Man wat een enorme bout film.
Ik heb hem na 20 minuten geken te hebben uitgezet uit pure ergernis. Nederland wordt echt weer als een debiel land weggezet waar politieagenten je jointje aansteken in de coffeeshop als je zelf geen vuurtje hebt.
De suffe "grappen" komen ook echt voor geen meter uit de verf. Het gebeurt erg zelden dat ik een film niet uitkijk dus dat zegt al genoeg.
0,5 *
SuperSideSwipe
Ik zou bijna niet meer durven, maar hier komt het:
Dit was absoluut weer een leuke Rob Shneider film (denk o.a. Duece Bigalow 1, The Animal, The Hot Chick en ook menig optreden in geweldige Adam Sandler films).
Deze film zit fol met flauwe grappen. Deze zijn vaak erg makkelijk en voor de hand liggend maar daardoor zeker niet minder leuk. Het is een beetje Dumb & Dumber spul (maar dan wel iets minder goed natuurlijk). De grappen volgen elkaar lekker vlot op, bij de meeste andere comedy's van dit soort heb je nog wel eens het probleem dat ze te zuinig zijn met de grappen, maar dat is hier zeker niet het geval.
Minpunten zijn er niet echt. Het verhaal is wel iets minder strak dan bij Deuce Bigalow deel 1. Die film was toch een stukje beter dan deel 2.
Een groot pluspunt voor de meeste Nederlanders is de grote blik BN'ers die is opengetrokken voor gastrolletjes. Van Eric Vogel (Ludo Sanders), tot Silvana Simons, tot Daan Schuurmans, tot Cleo uit GTST (weet ff dr echte naam niet), tot Jeroen Krabbe, tot Hanna Verboom en nog vele anderen.
Deze film is vooral door de Nederlandse inbreng in acteurs en locatie een absolute must voor alle comedy fans om naar toe te gaan. Iedereen die van een beetje humor houd zal zich zeker goed vermaken.
3,5
Ik zie niet echt het pluspunt van al die domme soapies en andere oninteressant BN'ers.
martijn77
Dit was absoluut weer een leuke Rob Shneider film (denk o.a. Duece Bigalow 1, The Animal, The Hot Chick..
liever niet.
fol met flauwe grappen..
..OK
Deze zijn vaak erg makkelijk en voor de hand liggend maar daardoor zeker niet minder leuk..
maar ook niet meer.
Het is een beetje Dumb & Dumber spul (maar dan wel iets minder goed natuurlijk)..
Oh, het is een flauwe film die eigenlijk ook niet grappig is..
De grappen volgen elkaar lekker vlot op, bij de meeste andere comedy's van dit soort heb je nog wel eens het probleem dat ze te zuinig zijn met de grappen, maar dat is hier zeker niet het geval..
heel veel hele slechte grappen.. Geen probleem voor Deuce.
Minpunten zijn er niet echt..
wellicht de bezoekers..
SuperSideSwipe
Jullie moeten je lat voor komedies niet zo hoog leggen. Gewoon verstand op 0 en genieten, als je over alle grapen gaat nadenken, en je aan alles gaat storen zul je inderdaad minder uit deze film halen.

Deuce Bigalow: Male Gigolo

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007

Spanglish
Komedie / Romantiek, 2004
schilderamsterdam, netherlandsdolphineuropapooierfetishgigoloseriemoordenaarmale prostitutionprostitutiedrugswigsnorkelwhistle seks komedie