Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Mike Bigelow
Met onder meer: Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom
Gesproken taal: Nederlands, Engels, Pools en Portugees
Releasedatum: 18 augustus 2005
Plot Deuce Bigalow: European Gigolo
"For the women of Europe... The price of love just got a lot cheaper."
Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliënten aan zijn voeten...
Deuce Bigalow
Enzo Giarraputo
Assapopoulos Mariolis
Jordy
?
Die Hanna/Anne/Anna Verboom zou toch de vrouwelijke hoofdrol spelen? Of heb ik dat verkeerd begrepen?
?
BS
leuke trailer, vond de eerst gewoon goed en hopelijk gaan we in dezelfde flauwe traditie voor
JoeCabot
Is het toeval dat de regisseur Bigelow noemt?
johanm3
deel 1 vond ik grappig.
De trailer van dit deel ziet er weer erg grappig uit!
Ben erg benieuwd!
Acex
Deuce Bigalow leuk film:P
eerste deel ging over dat mensen met minderheden ook gewoon mensen zijn en opzoek zijn naar liefde.
Hoop dat deel 2 net zo goed word of mischien beter:P
Ik kwam een tijd terug, Rob Schneider tegen in Amsterdam
tijdens het opnemen van scenes.. heb daarbij ook een hand van hem gehad en wat woorden uitgewisselt.
best aardige gozer, en klein zeg.. 1.65 ofzo..
GreetZz Wes
Goldfish
om dit soort humor kan ik dus niet lachen...
Zonder dat ik hem gezien heb, lijkt hij me al geweldig!!
Peter
Ik ben bang dat ie nog leuker is dan deel 1. en die was zo leuk... Kan niet wachten!
iluvmovies
De film wordt AFGEKRAAKT in de VS en de bekendste criticus van dat land, Roger Ebert, geeft de film "ZERO stars" (zelden vertoond).
"Aggressively bad, as if it wants to cause suffering to the audience."
-- Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES
Volgens de Los Angeles Times wordt Amsterdam in de film afgeschilderd als "a modern-day Sodom and Gomorrah."
Anyway, wie had iets anders verwacht van deze film.
mikoz
Lol , ja dat was wel te verwachten kunnen het gewoon niet hebben dat het zich niet daar afspeelt , stelletje hypocrieten.
the good guy
Ik ben zeer benieuwd naar deze film, zal hem zeker gaan kijken in de cinema. Maar ik verwacht er wel niet teveel van. Rob Shneider is niet echt een van mijn favoriete acteurs.

Deuce Bigalow: Male Gigolo

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007

Spanglish
Komedie / Romantiek, 2004
schilderamsterdam, netherlandsdolphineuropapooierfetishgigoloseriemoordenaarmale prostitutionprostitutiedrugswigsnorkelwhistle seks komedie