Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Mike Bigelow
Met onder meer: Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom
Gesproken taal: Nederlands, Engels, Pools en Portugees
Releasedatum: 18 augustus 2005
Plot Deuce Bigalow: European Gigolo
"For the women of Europe... The price of love just got a lot cheaper."
Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliënten aan zijn voeten...
Deuce Bigalow
Eva
Enzo Giarraputo
Assapopoulos Mariolis
Axi_di_Axi
Knettergrappige film.. ik heb me kapotgelachen en vooral om die negerpimpie
theresia
jammer ik had meer van deze verwacht omdat ik deel 1 ook heel leuk vond. Er komen wel leuke dingen in voor, maar helaas niet zo leuk als in deel 1.
manja
Ik had de humor uit deel 1 verwacht, maar deze is toch een stukje flauwer.
~Burner~
Hij is wel grappig, maar je moet er wel voor in zijn om deze lol te gaan bekijken...
En wat worden we weer lekker belachelijk gemaakt...
Hij krijgt van mij toch nog 3* waarmee hij dan erg goed wegkomt.....
Wat een rukfilm.
Deze komt ongetwijfeld in de Wansmaak Top 10.
ZO ONGELOOFELIJK goedkoop en absoluut NIET grappig. Ik heb hem net over de helft stil gezet (wat ik normaal echt nooit doe), omdat ik het gewoon puure verspilling van tijd vond. Die 50 minuten krijg ik gewoon nooit meer terug.
Ik bedoel: nou die grote vrouw, punt uit da's mogelijk. Maar kom op een vrouw met penis als neus, die als ze niest sperma rondspuit is TE goedkoop, niet lollig en BAGGER voor woorden. Een vrouw met een gat in haar keel... Die UBER GOEDKOPE walgelijke humor van dwangneuroses...
Zelfs Amsterdam als locatie kon het niet goed maken.
Jezus wat bagger, als je dit leuk vind mag je je echt diep schamen, en zou je mening van moviemeter moeten worden gehaalt.
Dado
wel een leuke film, deel 1 was beter... deze was iets meer ranzig dan grappig, maar toch nog wel leuk..:)
cijfer: 3
Pilcrepus
Dit is de meest vreselijke film die ik ooit gezien heb! Humor die totaal niet aan mij besteed is, te goedkoop voor woorden.
Helaas kan niet meer voorkomen worden dat deze film in productie gaat, misschien kan ik nog terug in de tijd reizen.
Nee, ik vond hem écht heel erg. Die poster alleen al..
Heb ik al gezegd dat deze film Europa en vooral Nederland belachelijk wil maken?
SiSsY bOY
Dit is echt de slechtste film die ik in jaren gezien heb. Dikke 0,5 als je het mij vraagd
Rob82
Eigenlijk best wel een slechte comedy maar door een paar toch wel geinige momenten en dwaze verhaal een vermakelijk filmpje die 3 *tjes krijgt..
mensen met grote oren en een dick als neus naar de plastische chirurgie brengen voor grotere borsten is nooit grappig
Gang_Star
Eigenlijk gaat de film voor het grootste deel nergens over maar de grappen van Rob Schneider maken alles goed. Hij is gewoon perfect voor de rol van Deuce. En de bijrol van Eddie Griffin was ook weer grappig...
Madecineman (moderator films)
De hele week geen tijd gehad om een film te kijken en dan krijg je op vrijdagavond dit voorgeschoteld
Gekeken uit sociale overwegingen zeg maar... voor de rest een absolute baggerfilm van de buitencategorie. 0.5*
newG
Waar de 1ste grandioos uit de hoek kon komen krijgt deze een veel te hoog american Pie-humor gehalte waardoor mijn haha niveau daalt naar een traan en een WAAROM GOD, WAAROM
Drs. DAJA
Erg interessant. Een toren van Pisa in Amsterdam?
sssst
Dat weten die Amerikanen niet
Pilcrepus
"Uhh, die scheve toren heh? Kunnen we die niet gebruiken voor onze film?"
"De film speelt zich af in Amsterdam hoor.."
"Nou en? Dat is toch ook Europa?"
Dus ze hadden het maar op de poster gezet.
turksoldier_61
best een leuk fim als je niks te doen hebt
Jessu123
leuk dat het in amsterdam afspeelt en dat Rob Schneider aan mee doet want ik vond hem goed in hot chick. nu komt nederland ook in deze film voor eindelijk
pharma
k wil ook even reageren op deze film
ik heb enorm gelachen hoor bij deze film!!
ok ok moet wel toegeven die 2x dat ik deze film heb gezien was er wel wat bier in het spel
vooral die pimp was erg lachwekkend !! en Rob Schneider vind ik ook lache.....en niet alleen in deze film
gewoon verstand op nul en lache maar
* 4.0 *
animalkrullie
Een slap vervolg op een aardig eerste deel.
De humor kan nog platter en ik vond het iets te geforceerd.
Toch kon ik nog wel lachen.
Koetje-2006
Mag ik de mensen die de film hier openlijk keihard de grond in lopen te stampen even hartelijk bedanken?
Ik ken het eerste deel niet maar deze was gewoon te slecht...no words.
Jerry1981
Een aantal grappige momenten maar toch niet zo leuk als ik had verwacht.
ellentjah
De eerste film van Deuce Bigalow vond ik nog grappig, maar deze 2de kon er helemaal niet aan tippen. Heel weinig en flauwe grappen ..
1,5 *
sjar02
Leuk van die bekende Nederlanders, ( o.a Ludo uit GTST)
Wel aardige film, Leuke lachmomenten.
thunderball
In de bioscoop viel ie vorig jaar wat tegen, maar heb 'm vandaag voor weinig bij MediaMarkt gekocht en heb toch een aantal keer behoorlijk de slappe lach gehad, dus toch geslaagd!
Rob Schneider is zo wie zo iemand die bij mij niet kapot kan, ik mag 'm graag! Hij is nooit echt goed, maar daarom in al z'n onhandigheid weer grappig!
Toch wel drie sterren!
M.ike
grappige film. ik had er meer van verwacht, want deel 1 was hartstikke goed
JeffreyV
Hmm.. viel aardig tegen. Best grappig op sommige momenten, maar om dit nou een film te noemen waar je echt de slappe lach hebt.. nee. *2*
kArIzMa_TuRk
hele leuke film.. erg lachen.. en de plek waar het is opgenomen is heel mooi
grappige stukjes..
'mensen zeggen dat hij een hele grote heeft en hij doodging, was die neger nieuwschierig en ging kijken wat er zo speciaal was.. zei hij toen hij werd opgenomen 'I Aint Gay I Aint Gay' haha
'
'een vrouw wou gepakt worden door een ManWhore zei hij 'The Dogg eat my penis' haha
leuke grappige 2e deel.. de eerste was wel leuker
hele leuke film.. erg lachen.. en de plek waar het is opgenomen is heel mooi
grappige stukjes..
leuke grappige 2e deel.. de eerste was wel leuker
Ik wou een opmerking maken over het niveau van de mensen die deze film leuk vinden...
Maar deze post overtreft iedere denkbare grap.

Deuce Bigalow: Male Gigolo
1999

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007

Spanglish
Komedie / Romantiek, 2004
schilderamsterdam, netherlandsdolphineuropapooierfetishgigoloseriemoordenaarmale prostitutionprostitutiedrugswigsnorkelwhistle seks komedie