• 9.378.163 stemmen

Geregisseerd door: Len Wiseman

Met onder meer: Kate Beckinsale, Scott Speedman en Tony Curran

Gesproken taal: Engels, Frans en Hongaars

Plot Underworld: Evolution

"My God. Brother, what have you done?"

Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.

kimmie131195

deze film is zzoooooh vet echt waar ik hou van vampieren en daarom juist ene deel 1 vond ik wel een beetjuh eng maar nu ben ik het wel gewend aanrader van mij en bij mij staat deze film op nr.1

avatar van sinterklaas

sinterklaas

kimmie131195 schreef:

deze film is zzoooooh vet

Gefrituurt?

beetjuh eng

beetjuh breezahtaal.

avatar van Xasthur

Xasthur

Tiger007 schreef:

Zoals deel 1 een flop film!

De weerwolfen en de vampieren kunnen niet tippen aan de beesten die te zien waren in VanHelsing !

Van helsing vondt ik redelijke film maar vindt underworld toch een stukje beter.

Omdat ik van mening ben dat deze film de karakters veel beter zijn uitgediept dan van helsing.

Ook het verhaal vindt ik beter dan van helsing.

Ten derde ik vindt dat je deze film ook niet kunt vergelijken met van helsing omdat in deze film over een oorlog met vampieren en weerwolven gaat.

Zoiets met titanic met das boot vergelijken.

Ik vondt het zelf een leuke film 3,5 ster

avatar van lordsnoopy

lordsnoopy

Wat ik grappig vind, is dat jij zegt dat je deze film niet kan vergelijken met van Helsing, nadat je hem er zelf mee vergeleken hebt

avatar van Xasthur

Xasthur

Ja gaat lekker.

avatar van Malick

Malick

Het eerste deel van Underworld kan ik me niets meer van herinneren dan dat Kate Beckinsale er zalig uitzag in het latexpakje. Ook nu lijkt de regisseur totaal geen behoefte te doen voor een karakterontwikkeling of een fatsoenlijk opbouw van een verhaal. Jammer, naar twintig minuten kwam ik erachter dat deel gewoon nog slechter was dan het origineel terwijl die al oerslecht was. Neem de nachtelijke vechtscènes nergens kun je iets zien. Laat staan genieten van de CGI-effecten. Helaas bestaat dit deel weer uit gevechten en gevechten leunend op de effecten die naar een The Matrix of een Lord of The Rings totaal niets meer iets voorstellen. Gelukkig kon ik dan wel nog genieten van Kate in het superstrakke latexpakje maar dat is dan ook alles. Ik kon het maar met moeite uitkijken en kan nu al niet meer wachten op het verlossende derde deel en hopelijk houd daar de franchise op.

Minotaures schreef:

Speelt Raze hier ook in? Want ik zag z'n naam niet op IMB, maar wel een poster van Raze met eronder: Underworld Evolution.

Hij doet niet mee !

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Goed 2de deel van underworld vette actie en special efects

avatar van SilverShadow

SilverShadow

Van een vervolg verwacht ik meestal toch niet zoveel, te vaak gezien dat deze waardeloos zijn.

Underworld Evolution echter vond ik veel beter dan zijn voorganger en het verhaal zat prima in elkaar.

De terugblikken zowel naar deel 1 als naar het verleden maakte het een en andere duidelijker waardoor de film steeds meer mijn interesse kreeg.

Prima special effects, prima acteerwerk en Kate zag er weer voortreffelijk uit.

avatar van Cashmyra

Cashmyra

prima vervolg, vooral kick dat het lijkt als het als een verhaallijn eerst is geschreven en vervolgens maar in 2 films is gepropt. het sluit gewoon naadloos aan. in de 2e zaten trouwens wel meer 'foutjes', daglicht gaat door handschoenen heen maar niet door een dekentje, Tanis drinkt gewoon wijn, terwijl Michael stikt in mensen eten, maarja, zeker wel goed. ik zit te twijfelen of ik de eerste nou beter vind of niet, ik heb ze gister allebei voor de 5e keer gezien en nog steeds vallen mij nieuwe elementen op

ik ben gewoon zeer verliefd op de Underworlds, al vraag ik me wel af waar een eventueel 3e deel over moet gaan, alle 'elders' zijn toch al dood en selene en michael zijn allebei overdreven sterk geworden.... njaaa, ik wacht toch met smart op deel 3

(als die komt)

avatar van lordsnoopy

lordsnoopy

Er komt een deel 3, maar dat is meer een prequel.
Als ik het me goed herriner komen Micheal en Selene niet voor in de 3e film.
Het gaat meer over de liefde tussen Lucius en Sonja. Dus over de het moment dat de Lycans in opstand kwamen tegen de vampieren. Alle elders zullen in de prequel gewoon leven.

lordsnoopy schreef:
Er komt een deel 3, maar dat is meer een prequel.
Als ik het me goed herriner komen Micheal en Selene niet voor in de 3e film.

Ik ben een echte fan van vampieren en weerwolven en helemaal gek van underworld !! ik heb alle delen gezien en zou graag willen dat in deel 3 Selene en Micheal wel meespelen

avatar van Minotaures

Minotaures

Qua aktie en gore is die beter dan z'n voorganger, er wordt ook meer over de fete tussen beide rassen uitgelegd. Vandaar dat m'n stem hetzelfde als de 1ste is. Ik vond de 1ste toch een ietsje beter. 3,5*

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Beter als deel 1

avatar van eltorro

eltorro

Deel 1 was wel redelijk maar deel 2 is zo vet

goeie actie moeie weerwolven en dan nog die vette wampier

hopelijk komt er nog een deel drie

Ja ja !! hij is wel beter en spannender dan deel 1

avatar van jefferdb

jefferdb

Bij mij nog beter dan deel1 vooral kwa actie, echt super, kan niet wachten op deel3 veel beter dan die andere vampier films zoals blade

kimmie131195

Kan niet wachten op deel 3 !! Hij komt op 26 feb in de bioscoop.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Wel vaag dat dit deel een DTV werd.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

deze heb ik gewoon in de bios gezien..

avatar van nokkie335

nokkie335

ik vind deze beter dan deel 1, hier zit een wat leuker en wat makkelijker te volgen verhaal in

nokkie335 schreef:

Dat is waar.. Ik had deel 1 wel 8 keer moeten kijken voordat ik het HELE verhaal begreep.

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

=) Wel leuk, net zoals deel 1

avatar van ;)

;)

een fijn vervolg op het eerste deel vind hem zelfs beter.

de spanning blijft er in.

avatar van Reinbo

Pffff.... Vampiren vs Weerwolven. Ik vond het eerste deel ook al niets en heb nu nog steeds geen idee voor wie ik moet zijn. Het zal me worst wezen.

Daar komt nog eens bij dat het allemaal uitermate saai en eentonig in beeld wordt gebracht. Alle plaatsje zijn blauwgroen, leuk voor een scene of zelfs een sequentie, maar nu is het veel te veel van het goede. Nee, net als bij Sin City weet dit doorgeslagen vormexperiment mijn aandacht maar heel kort vast te houden.

Wederom een 1*

avatar van Vavi

Vavi

De sequel is ook hier heel sterk, de sfeer in de film is zalig. Kate en Scott zijn een mooi paar om te volgen. De evolutie van scott uit de vorige film en kate op het eind van deze vind ik dan zeer geslaagd.

Jammer dat de volgende film een prequel is, en ook geen enkel nut had.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

De actie was erg goed maar zodra ze hun mond open deden kwam de aap uit de mouw; de dialogen sloegen nergens op en het verhaal werd er per regel moeilijker op. Werkelijk een overdaad aan characters.Ik denk dat ik er wel een stuk of 25 voorbij heb zien vliegen.

Ik heb ze nu alle 3 gezien en ik kan er geen touw meer aan vastknopen. Die dame is dus het adoptiekind van de schoonvader van de baas van de weerwolven, die overigens weer een vampier als vrouw heeft gehad die is vermoord door haar vader. De tweelingbroer van de baas van de weerwolven heeft ook nog ergens een vinger in de pap en wil revanche nemen op de maat van de weerwolvenbaas zijn ex-schoonvader. En serieus......Dit is nog helemaal niks. Dit was dan nog maar zo'n minuut of 5 tekst uit een trilogie van pak 'em beet 5 en een half uur.

Mja je begrijpt, de verhaallijn heeft het niveautje Bold and the Beautiful. Het viel me nog mee dat er geen conspiracy-theory was met de melkboer van de Lycons. Maar er kan nog een Underworld 4 uitkomen natuurlijk.

En nog eens iets: Ik dacht dat weerwolven alleen bij volle maan muteerde?!?

En ik dacht dat vampieren konden veranderen in vleermuizen.

Erg vreemd allemaal

avatar van skipy05

skipy05

Veel beter dan het eerste deel. Verhaal was beter. De film is ook veel beter in beeld gebracht.

avatar van Phoenix

Phoenix

Tsjonge, die Kate. Puntgaaf gezicht, wipneusje, gitzwarte lokken, lichte overbeet en dan met die helblauwe net iets omhoog kijken... Phew.

avatar van G to the J

G to the J

Lekkere dosis actie voor een zaterdag avond..

Verhaal is sterker dan deel 1.. En stukke beter gefilmd + special effects..!!!