• 9.377.071 stemmen

Geregisseerd door: Len Wiseman

Met onder meer: Kate Beckinsale, Scott Speedman en Tony Curran

Gesproken taal: Engels, Frans en Hongaars

Plot Underworld: Evolution

"My God. Brother, what have you done?"

Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.

avatar van eppo349

eppo349

Phoenix schreef:

Tsjonge, die Kate. Puntgaaf gezicht, wipneusje, gitzwarte lokken, lichte overbeet en dan met die helblauwe net iets omhoog kijken... Phew.

En niets over haar bips?

avatar van m1701

m1701

Ik vind dit deel beter dan deel 1

Aangezien hier mee actie en spanning inzit.

Kate speelt haar rol heel erg sterk en duister!

Vond alleen niet mooi hoe ze veranderen in weerwolven, vond dat net ietsjes té nep. Maar de liefhebber van zulke soort films zal het niet eens merken.

3,5* voor deel 2

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Nog meer puberale actie rond vampiers, weerwolven en stoere gedrochten, met een plot dat zichzelf veel serieuzer neemt dan het verdient. Met een beetje relativering in de stijl zou het misschien nog wat kunnen zijn, maar dit is zo serieus dat de lol er snel af is.

avatar van Dronq

Dronq

Het slechtste deel uit de trilogie. De vormgeving zag er bij vlagen niet best uit, de dialogen waren matig, en de actiescenes vond ik persoonlijk ook wat tegenvallen.

Vanwege Kate Beckinsale en het uitdiepen van de Underworld-'mythe' nog net 3 sterren waard.

avatar van Fox McCloud

Fox McCloud

Minder goed dan het eerste deel. Ik had iets meer verwacht na het eerste deel gezien te hebben. Een kleine tegenvaller.

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Aardig vervolg waarbij het verhaal wat meer samenkomt. Beetje aan de voorspelbare kant maar ook hier weer strakke actie, misschien zelfs nog beter en meer dan het eerste deel.

Minder dan het eerste deel maar nog steeds een goede actiefilm

avatar van aburex

aburex

Goed vervolg op de eerste film, die je wel eerst moet gezien hebben om deze flm te begrijpen. Hier is er nog meer actie en spectaculaire effecten. Goede film voor de horrorfans

avatar van Boeikens

Boeikens

Prachtig!

Gekeken na deel 1 en weer eens echt genoten.

Verhaal is iets minder origineel, logisch voor een vervolg, maar de actie is nog verbeterd.

Weeral prachtige omgeving en sfeer en voldoende spanning.

avatar van ApoJapo

ApoJapo

Goede film alleen jammer dat die Kate de motoriek heeft van iemand die een 4 heeft voor gym. Soms als zij rent ziet het er dus niet uit. En dat moet het dan opnemen tegen die monsters en die Marcus. Dan was Trinity in the Matrix een heel stuk geloofwaardiger.

avatar van JoBBuS

JoBBuS

Dronq schreef:

Ben ik het mee eens! Vooral omdat ik de sfeer, die in de andere twee delen echt ijzersterk, iets minder goed behouden vind in dit deel. Overigens erger ik me groen en geel aan die mensen die vinden dat het verhaal in deel 1 moeilijk te volgen is! Ik denk dat jullie hersenen zo week zijn geworden door al die kant en klare, hapklare simpele meuk waarmee ik plots en verhaallijnen van het gros der films dat uitkomt mee kan omschrijven, dat het iets grotere beroep dat deze film doet op de intelligentie veel mensen al te veel is.

Deel 1 zit overigens naar mijn mening veel intelligenter in elkaar dan deel 2 en 3, juist omdat in de verhaallijn meer verrassingen zitten. Deel 3 pakt de sfeer uit deel 1, zij het een paar eeuwen terug, wel weer goed op die ik in deel 2 dus een beetje was kwijtgeraakt.

Deel 4 wordt in 2011 verwacht! Nice, want ik ben wel een fan van deze reeks (mocht dat nog niet duidelijk zijn)!

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

Prachtige Kate Beckinsale (Selina)

Zeer mooi gemaakte reeks, zowel deel1 als 3 mogen er zijn.

Ik ben fan

avatar van charmed one

charmed one

een mooi vervolg op de eerste deel. ik ben benieuwd naar het vierde deel. ik vond die derde iets minder dan de eerste twee films.maar slecht vind ik hem ook weer niet.maar ik denk dat die vierde weer een vervolg op de tweede word. maar we zien het van zelf. kate beckinsale speelt het erg goed. en scott speedman ook. maar hij mag er ook wel wezen.hij ziet er goed uit.

avatar van ExXxtreme

ExXxtreme

Duidelijk maar een uitbreiding op de eerste film waarbij ze een verhaaltje hebben verzonnen dat op niets slaagt...

avatar van Handsome Bill

Handsome Bill

Leuke rauwe actie, beetje hakken grommen en dan heb je het wel gehad vwb deze film.

Net als de andere delen overigens.

2,5 sterretje voor het hele zwikkie.

avatar van Jessica.

Jessica.

Ik vond hem leuk, maar net iets minder dan het eerste deel. Vond hem soms wat onduidelijk. Het verhaal is wel weer erg goed ^^

avatar van Rizz

Rizz

Moeizaam.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Aardige fantasy film.

De wezens zagen er goed uit. De setting is erg mooi en sfeervol. De gevechten waren ook wel goed. Aardig filmpje die ik wel kan waarderen met een 3,5.

avatar van Hulsi

Hulsi

Weer een geweldig nieuw deel, de hybride komt hier ook meer in het licht te staan en het verhaal boeie van het begin tot het eind. Special effects zijn ook zeer goed te pruimen.

avatar van mnrk

mnrk

Een goed 2e deel die goed aansluit bij de vorige delen, en gelukkig weer de acteurs aanwezig uit het 1e deel .

De film heeft ook weer een prima sfeer, dit komt mede door de aankleding en de special effects die er goed uit zien.

Het verhaal is goed uitgewerkt en sluit perfect aan bij de vorige 2 delen.

En dan natuurlijk Kate Beckinsale ...in haar latex pakje met die blauwe ogen...wie kan daar nu niet van genieten

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Beetje hetzelfde van het eerste deel maar net ietsje beter.

De blauwe kleurenfilters zijn qua contrast nog mooier dan in het eerste deel, die vreselijke waas is nu ook wel grotendeels verdwenen en Kate Beckinsale is weer heerlijk cool. Of heerlijk en cool, dat kan ook . De minpunten zijn eigenlijk nog precies hetzelfde als in het eerste deel en dat is het constant willen uitleggen over de geschiedenis tussen de Lycans en de Vampieren. Pretty boring, en dat staat de aktie flink in de weg. Maar de aktie is wel weer erg goed, die scenes met die truck en die helicopter vond ik toch wel erg enjoyable. Daarnaast blijft Kate Beckinsale als Seline gewoon retecool, vooral die manier van reloaden, erg tof. Ook een erg fijne seksscene in deze film, niet echt Hollywoodiaans. Wel een beetje out of the open, zonder sheets en dergelijke. Tof deel van de reeks, en gelukkig toch wat minder rough around the edges dan zijn voorganger.

avatar van Film Pegasus

Deel 2 herzien en toch beter meegevallen. De frisheid is er wat uit, maar de film oogt wel goed en het verhaal valt nog best mee voor een sequel. Iets minder dan z'n voorganger, maar toch zeker niet slecht.

avatar van bollepeer

bollepeer

ietsje minder dan de andere 2, maar nog steeds absoluut vermaak

avatar van schaap140

schaap140

heerlijke film, lekker vampiertje in mooi pakje.

speciaal de blu-ray gekocht!

net weer gekeken, voor de beste beleving is blu-ray zeker aan te raden!

avatar van Kr!kke

Kr!kke

bollepeer schreef:

ietsje minder dan de andere 2, maar nog steeds absoluut vermaak

Ik vond deze net iets beter dan de andere 2...

avatar van Semsoethot

Semsoethot

ApoJapo heeft een punt als hij vindt dat Kate de motoriek van een zeer matige gymnast heeft. Prettig vervolg op deel 1. Soms met wat knullige effecten en soms met volslagen nonsens ( een vampier met een vleugelspanwijdte van zo'n drie meter weet rondom een hard rijdende vrachtwagen allerlei capriolen te maken o.a. achteruitvliegen maar dat drukt de pret niet.

avatar van chandor013

chandor013

leuke vampieren film licht en verhaal op en top verzorgt.

goede castings... samen met deel 1 een topperjte

en constant spannend en vol met actie

avatar van emporio

emporio

alleen vanwege die prachtige vrouw zou hij al vijf sterren mogen krijgen, maar dat is niet echt een eerlijke beoordeling.

De film is spannend en onderhoudend, kijkt lekker weg, ik hou er van.

Oja en een prachtige vrouw, die het compleet maakt

avatar van stalinorgel

stalinorgel

Qua verhaallijn nog maar een schim van het eerste deel maar nog steeds de moeite waard om te kijken als je houdt van Beckinsale in deze outfit.

avatar van mug13

mug13

Bibelonseberg schreef:

Prachtige Kate Beckinsale (Selina)

Zeer mooi gemaakte reeks, zowel deel1 als 3 mogen er zijn.

Ik ben fan

Hier sluit ik mij bij aan.Underworld is een geweldige triologie,heb ze al zo vaak gezien en vervelen doen ze niet.IK BEN OOK FAN.

avatar van sofripa

sofripa

Lekker vervolg op deel 1. Wel minder, de nieuwigheid is eraf, maar schone Kate maakt alles goed.