• 9.375.972 stemmen

Geregisseerd door: Len Wiseman

Met onder meer: Kate Beckinsale, Scott Speedman en Tony Curran

Gesproken taal: Engels, Frans en Hongaars

Plot Underworld: Evolution

"My God. Brother, what have you done?"

Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.

avatar van Diesel

Diesel

avatar van titia

titia

goh, dat dacht ik ook toen ik deze zag staan. Zit iemand hier op te wachten?

avatar van Rujar

Rujar

Zat er dik in dat deel 2 zou komen....... gelukkig wel weer Kate Beckinsale.

avatar van Diesel

Diesel

Rujar schreef:

gelukkig wel weer Kate Beckinsale.

Ik dacht juist: weer Kate Beckinsale?!

avatar van Cicero

Cicero

Het is een trend geworden, men heeft er kennelijk lol bij om steeds weer slechte poepfilms uit te brengen. Bij het eerste deel viel ik al na 25 minuten in slaap, bij dit sequel zal ik proberen de 30 minuten vol te maken.

avatar van Minotrax

Minotrax

Kan het aan mij liggen of moet ik ineens aan The Lord of the Rings denken als ik die afbeeldingen van de film zie. Net alsof de Elfen naar de toekomst zijn verhuisd (ze hebben toch een harnas aan, en een zwaard bij zich of zit ik er nu naast?)

avatar van Horrorfanaat

Horrorfanaat

Eastman heeft deze film alvast in zijn top 10 staan.

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Als die beter dan het 1ste deel word dan mag het wel. Want het 1ste deel vond ik echt 10 x niks. Jammer, hopelijk word deze veel beter.

avatar van iivan

iivan

hehe ik hoopte al op een vervolg!

wanneer komt deze uit in de nederlandse bioscopen?

ik hoop dat deze net zo goed word als het eerste deel of beter!

mja met kate beckinsale erin, pfff hehe.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Kan niet misgaan me dunkt , eerste deel was bijzonder goed.

avatar van Fianosther

Fianosther

klopt het dat Kate Beckinsale er in het 'echt' veel minder goed uitziet dan in deze en vorige underworld?

avatar van Jorick

Jorick

Fianosther schreef:

Kate blijft in mijn ogen aantrekkelijk.

Raadpleeg google maar eens!

avatar van stekman

stekman

titia schreef:

goh, dat dacht ik ook toen ik deze zag staan. Zit iemand hier op te wachten?

Absoluut. Ik vond deel 1 erg goed en kate is in één woord, geweldig

Wanneer komt die uit? Ik kan niet wachten.

avatar van Doom

Doom

filmfreak2403 schreef:

Wanneer komt die uit? Ik kan niet wachten.

Vanaf 23 maart in de bioscoop

Beetje moeite doen mag ook wel he

Trailer kan me niet echt boeien, lijkt me niet zo'n geweldige film. Kijk er niet naar uit, ondanks ik deel 1 best wel sterk vond.

Dit lijkt me wel een geweldige film, ik heb de trailer ook al een paar keer gezien! Echt gaaf! Ken niet wachten dat hij uit is, wel jammer dat tie zo laat komt want ik Amerika is ie al uit gelloof ik en anders deze maand iedergeval! Jammer, eerste deel was ook cool en deze word cooller!!

avatar van flea

flea

Minotrax schreef:

het verhaal gaat er volgens mij over dat Selene en Michael op zoek zijn naar hun verleden, er achter proberen te komen hoe hun bloedlijn er uit ziet.

sort van stamboom "onderzoek".. teminste dat is wat ik er van heb begrepen

maar zo te zijn zijn er nog wel meer mensjes die het niets lijkt, lijkt mij anders wel wat.

denk dan tog dat je er echt van moet houden..

vond deel 1 wel interesand, en leuk gevonden als je naar alle andere verhalen kijk over vampieren of weerwolven..

ik kan me geen andere films voor me halen over een "oorlog" tussen deze 2 "soorten"

en indd Kate Beckinsale ziet er weeer erg aantrekkelijk uit

avatar van -Jennifer-

-Jennifer-

Ik kan niet wachten tot hij uitkomt, deel 1 vond ik erg leuk. Ik ga meteen de eerste dag als hij in de bios is!

avatar van koiboy

koiboy

ik heb de trailer gezien en de film ziet er echt goed uit.

avatar van darkcity

darkcity

Is dit nou een prequel, of wat, want Nighy doet wel weer mee, terwijl Kate die in de 1e half-onthoofde.
Beetje onduidelijk waar het nou ook precies overgaat...

avatar van Ynst

Ynst

darkcity schreef:
Beetje onduidelijk waar het nou ook precies overgaat...

volgens IMDB:

"Underworld 2 (USA) (working title)
Untitled Underworld Sequel (USA) (working title) "

avatar van silverfaustx

silverfaustx

deze film is echt erg vet

avatar van BlueSword

BlueSword

aaai can't wait...underworld 1 is ook al top!

love vampires

avatar van popeye328

popeye328

Meer aktie en minder mystiek, wel jammer want dat vond ik nu zo leuk in het eerste deel, de balans is nu een beetje zoek. Lijkt zo meer op de Blade en Resident Evil films waar aktie de overhand heeft.

Toch 3.5 sterren

avatar van koiboy

koiboy

wou wat een leuke film zeg. heel anders dan de vorige. de vorige was meer een actie film met wat weerwolven en vampieren. deze is het andersom meer weerwolven en vampieren.

avatar van De GeuS

De GeuS

Meer aktie maar daarom niet meteen interessanter. Het achtergrondverhaaltje werd in het begin warrig en wazig vertelt en ik moest me echt ver en diep terugdenken wie wat was en wie wat deed en wie wie verraadde in het matige eerste deel. Het probleem is dat er tegenwoordig een overkill aan dit soort filmpjes zijn en dat ze allemaal teveel op elkaar lijken; wederom een kleine 2,5*

avatar van -Jennifer-

-Jennifer-

Hij is echt erg leuk met lekker veel spanning en aktie! Ik vond het verhaal makkelijker te begrijpen. Ook Markus was erg goed gemaakt. Ik ga hem zeker nog in de bios kijken!

avatar van Modar

Modar

Gister gekeken, ik verwachte een hele slechte sequel, me verwachting is deels uitgekomen. Je weet natuurlijk wat je te wachten staat maar toch was de film wel vlot weg te kijken. Misschien omdat ik van dit genre hou?

Special effects zijn gaaf en Markus is inderdaad er gaaf gemaakt.

Het meidje: Kate Beckinsale is ook verdomd lekker dus niet erg om naar te kijken

3 sterretjes

avatar van Yuma Q.

Yuma Q.

Markus in zijn mensvorm kwam nog wel over, maar als mutatie was het geen gezicht!! Poster is nog wel mooi btw.