• 9.372.714 stemmen

Met onder meer: Ashton Kutcher, Bernie Mac en Zoe Saldana

Gesproken taal: Engels, Frans, Pools, Portugees en Slowaaks

Releasedatum: 9 juni 2005

Plot Guess Who

"His house. His rules. Some in-laws were made to be broken."

Simon Green is een succesvolle blanke jongeman met een leuke zwarte vriendin. Het leven lacht hem toe, totdat hij besluit dat het eens tijd wordt haar ouders te ontmoeten. Haar vader is bepaald niet onder de indruk van een blanke schoonzoon en bovendien gaat er voor Simon van alles mis tijdens het bezoek.

Trailer

Meet the Parents met een blank/zwart sausje dus.

avatar van johanm3

johanm3

De trailer ziet er erg grappig uit.

avatar van aryan

aryan

Kutchers Kabbalah ongewenst

Geplaatst op 30-03-2005 om 15:17 door FilmTotaal

Met de gedachte in het achterhoofd dat er veel meer te verdienen valt als je niemand voor het hoofd stoot heeft Sony zo'n 100.000 dollar uitgegeven om Ashton Kutchers Kabbalah-armband digitaal uit de film Guess Who te verwijderen.

De armband, populair onder steenrijke Hollywood-sterren die hun imago een spirituele draai willen geven, bleek bij diverse testvoorstellingen iets te vaak de reactie really annoyed op te roepen.

Dit neveneffect wordt op de Kabbalah website overigens nergens genoemd:

"The Red String protects us from the influences of the Evil Eye. Evil eye is a very powerful negative force. It refers to the unfriendly stare and unkind glances we sometimes get from people around us."

Guess Who, momenteel bovenaan de Amerikaanse box-office top tien, draait vanaf 9 juni in Nederland.

avatar van its my life

its my life

trailer gezien in de bioscoop zag er goed uit

avatar van mligtenberg

mligtenberg

Trailer leek me inderdaad top!!!

avatar van PinheadRules

PinheadRules

Wat een baggerfilm. Geen cliché wordt geschuwd en de grappen kan je mijlenver vantevoren aan zien komen. Ik de pech deze film te zien in de sneak; het was een lange zit.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Lijkt me een flauw aftreksel van Meet the Parents

avatar van Esteban

Esteban

Kan het dan nog flauwer?

avatar van Rujar

Rujar

Zeer voorspelbaar, met grappen uit de tijd van mijn opa, edoch een 2,5*.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Esteban schreef:

Kan het dan nog flauwer?

Meet the parents had tenminste De Niro!

Zowat de enige geniale vondst in die film.

avatar van mligtenberg

mligtenberg

Pieter Montana schreef:

Meet the parents had tenminste De Niro!

Zowat de enige geniale vondst in die film.

Haha, de Niro moest juist uit die slappe film wegblijven, jammer van zijn 'carriere' als die er uberhaupt nog was dan... Meet the parents was voor mij echt een slappe film, de humor in de trailer was meteen alle humor die er in de film zat. Guess who, daarentegen, was echt vele malen beter. Ja, het concept lijkt er inderdaad heel erg op, dus wat dat betreft is het gewoon een beetje 'afgepakt'. Maar toch vond ik 'm supergrappig en zelfs soms nog een beetje zielig. Ik heb me zeker wel vermaakt bij deze film! Daarom 3*.

avatar van mrdig

mrdig

Rukfilm, 1e half uur is leuk, daarna is ie zo standaard cliche over the top en gewoon niet leuk meer.

avatar van joan

joan

ik ga hem zeker bekijken hij lijkt leuk in de reclame op tv dus 'k weet nog wel iets te zeggen binnenkort

avatar van ~cinderella~

~cinderella~

hij is egt sow cOol....!!

avatar van Lord@ragorn

Lord@ragorn

Ik vond het een leuke film. Het was idd niet 2 uur lachen, gieren, brullen. Maar toch wel zeker vermakelijk. Ik heb geen spijt dat ik gegaan ben. Wat de clichés betreft, tja, die zitten in elke film wel. Het wordt natuurlijk steeds moeilijker nog orginele grappen te verzinnen, aangezien er al enige jaren films gemaakt worden.

Bernie mac vond ik altijd wat overdreven, maar in deze film komt dat wel goed tot zijn recht.

avatar van savi_7

savi_7

clichés en clichés en nog eens clichés, zoals in het bericht boven vermeld staat, DAT ER BIJNA GEEN EEN FILM MEER IS WAAR GEEN CLICHES IN VOORKOMEN. daar wordt ik erg moe van, het leven bestaat ook uit clichés. dus waarom mogen ze niet in een film zitten is gewoon onzin, je komt ze toch meestal tegen in dit soort films, en mensen die zich eraan storen kunnen beter niet meer na comedy's kijken /3,5\

-----

avatar van _Casper_

_Casper_

Leuke film, helemaal niet te cliche.

Aantal grappige acties, en had wel wat=)

3* waard om te zien

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Slaapverwekkende, vervelende en vooral niet grappige film met een verschrikkelijk slecht einde (het laatste half uur zeg maar). Niet aan mij besteed dit soort films.

Ik vond het wel een geinige comedy-remake van Guess Who's Coming to Dinner.

Ik had het veel slechter verwacht, maar het doet voor mij niet onder voor een Meet the Parents of iets dergelijks. Kutcher en Mac voldoen redelijk en Zoe Saldana is erg prettig om te zien.

avatar van penkie32

penkie32

Wel een aardig film, maar soms erg voorspelbaar en erg flauw..

avatar van Emaan

Emaan

Een iets mindere en zoetsappigere versie van Meet the parents met een zwart blank verhaallijn om wat andere grappen te kunnen maken.

Meer een film als je bijna alles al gezien hebt en niet meer weet wat je moet huren in de videotheek. (of is dat inmiddels al DVD-theek geworden

Ik zie Ashton Kutcher liever weer in een rol als hij heeft gehad in The Butterfly Effect. Ik denk dat hij dat goed aankan.

avatar van deedeetje

deedeetje

Sorry mensen, maar ik heb me echt vermaakt met deze film! Ik vind het een aanrader en mijn voorkeur gaat normaal gesproken niet uit naar comedy's....

avatar van Nieke

Nieke

Viel in mijn ogen goed mee, en volgens mijn vriendinnen ook. Kutcher is zeker niet mijn favoriete acteur, en net zomin Mac, maar ik heb toch meermaals goedkeurend kunnen lachen.

avatar van DarkManX

DarkManX

Heeft inderdaad veel weg van Meet The Parents en die film vond ik best te pruimen. Net zoals deze. Heb toch een paar keer goed gelachen. Ashton Kutcher speelt zijn rol meer dan goed

avatar van zoutzak

zoutzak

bernie mac is super; verder is de film niets... 2*

avatar van kjertn

kjertn

Leek erg veel op meet the parents/fockers maar kwam toch met een eigen draai erg komisch uit de hoek.

avatar van roger1965

roger1965

Aardige film voor z'n genre. 3,5*

avatar van thugline

thugline

veeeeeeel meer van verwacht,aleemaal rare grappen,meet the parents was veeeeeeeeel leuker,en a lot like love is ook nog leuker

Inderdaad cliché na cliché. Maar ach, ik gok dat de romcom liefhebber er wel van smullen kan.

avatar van queenie

queenie

Leuke film en vooral Bernie speelt erg goed met goeie humor. Toch weer anders dan meet the parents maar zeker zo grappig. 3½*