• 9.373.180 stemmen

Met onder meer: Ashton Kutcher, Bernie Mac en Zoe Saldana

Gesproken taal: Engels, Frans, Pools, Portugees en Slowaaks

Releasedatum: 9 juni 2005

Plot Guess Who

"His house. His rules. Some in-laws were made to be broken."

Simon Green is een succesvolle blanke jongeman met een leuke zwarte vriendin. Het leven lacht hem toe, totdat hij besluit dat het eens tijd wordt haar ouders te ontmoeten. Haar vader is bepaald niet onder de indruk van een blanke schoonzoon en bovendien gaat er voor Simon van alles mis tijdens het bezoek.

avatar van Lenn

Lenn

weeral met de beste bedoelingen beginnen kijken maar... watwasdit weereen filmpje van niets, weinig soeps,

tip- bekijk de trailer, de film plakt die stukjes wat saaitjes aan elkaar

2.4

avatar van Morning-after-pi

Morning-after-pi

Vond die best geslaagd. Beter als Meet the parents en Meet the fockers. Ashton Kutcher is een geboren komiek. Vind hem maar geweldig in deze film, beter als in That 70's Show. 4*

avatar van tjoeptoe

tjoeptoe

Aardige film, tipt niet aan Meet the Parents of Meet the Fockers waar meer "zak door de grond van schaamte momenten" in zaten. Aardige variant op thema alhoewel hier veel meer humor in gezeten had kunnen hebben.

Toch kon ik 'm netjes uitzitten zonder mij al te veel te vervelen. 2,5

avatar van Stevie30

Stevie30

Deze film heeft af en toe best wat aardige momenten,

maar niet dat je van je stoel valt van het lachen.

Soms zelfs erg saai.

Ik vond de acteurs ook middelmatig acteren.

Kan in ieder geval niet tippen aan de meet the parents/fockers films.

avatar van SSL-Gladiator

SSL-Gladiator

Gezellige, leuke feelgood komedie. Je zal niet schaterlachten , maar je zal je wel amuseren. Geslaagde film in dit genre (Meet the Parents) met deftig acteerwerk. 3 op 5.

avatar van Elienekeuuh

Elienekeuuh

Best wel leuke film. Ashton is gewoon een geweldige acteur. Mocht soms wel meer humor in zitten.

Meet the fockers is natuurlijk veel beter !!!

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Best leuk en geinig, maar dit heb ik eerder gezien in Meet the Parents en Fockers, al moet ik wel toegeven dat ik deze beter vond.

Kutcher was erg irritant, hadden ze maar iemand anders genomen, Bernie Mac vond ik wel leuk.

Leuk om een keertje gezien te hebben,

avatar van Lotteke

Lotteke

Best oké niks bijzonders, maar heb zo af en toe nog wel kunnen lachen. Bernie Mac was veruit het leukst.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuke grappige film. een leuke film voor een avondje, heb me wel vermaakt.. krijgt een verdiende 3*** van mij.

avatar van natju

natju

Ik vond het een leuke gezellige film, soms een beetje voorspelbaar. Maar heb er met veel plezier naar gekeken 4 *

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

De combinatie kutcher en mac was erg vermakelijk om naar te kijken. Ik vond het een hele leuke film.

avatar van donnie darko

donnie darko

Meh, deze vond ik dus eigenlijk echt niet goed, he. Veel te saai en helemaal niet grappig.

avatar van FillumGek

FillumGek

Best een aardige film die me sterk deed denken aan Meet the Parents en in mindere mate Just Married ( ook met Kutcher).

Hier en daar een glimlach, geen dijenkletser, maar toch genietbaar.

Drie sterren.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

deze film is zeer vermakelijk .

echt grappig en ja , die doet je inderdaad denken aan meet the parents .

ik geef 3.0

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Ik vind dit een heel leuke film.

Het is een goed verhaal met het blank-ontmoet-zwart

en ik heb af toe tog eens kunnen lachen

avatar van Joe-K

Joe-K

Leuke film! Lekker met wat vrienden kijken en flink wat lachen, leuke humor! 4*

avatar van Bulle

Bulle

Ik heb eindelijk tijd gehad om deze film te bekijken en ik vond 'm echt super! Goeie humor, goeie spelers, leuke verhaallijn (ook al is het een remake )

Verdient wel een *3,5

avatar van Lavigne

Lavigne

dit vond ik echt een leuke film ja!! heb om sommige dingen wel gelachen ja!! 3.5 ster

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

heel grappige film .

ik heb me kapot gelachen .

ik ge hem zeker meerdere keren huren of zelfs kopen .

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Ik vind dit een heel leuke film.

Het is een goed verhaal met het blank en zwart.

ik heb af toe toch eens kunnen lachen

Heel leuke komedie

avatar van jubely

jubely

had wel beter gekund, vond 't niet echt geweldig, weer zo'n verhaal waarvan je al weet hoe 't gaat lopen.

avatar van Marley18

Marley18

Beetje meet the fockers achtig. Alhoewel ik die veel beter vond maar het is dezelfde verhaallijn. Ik vond het wel een leuke film om een keertje gezien te hebben maar voor de rest niets bijzonders. een 2

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Leuk leuk leuk!

3 sterren.

avatar van tekie

tekie

ik vond dit wel een aardige film om een keer te zien. wel vermakelijk. Ik heb wel een paar keer gelachen!

avatar van Dennis Lammrs

Dennis Lammrs

Leuke film!

avatar van soom

soom

Super coole film, met een geweldige Zöe, Ashton, Bernie. Ook de bijrollen worden goed ingevuld. Heerlijke film, waar Ashton nog best goed is. Ik heb nu 4 films van hem gezien, en ik begin hem tot mijn grote schande steeds beter te vinden.

Geweldig einde. Ik vind dit echt een betere film in dit genre. Heerlijk romantisch. Dit smaakt zeker naar meer. Heb echt zo nu en dan echt krom gelegen van het lachen. Ashton is echt op zijn best in het chick flick genre, als hij maar een beetje een goede klik heeft en een leuke tegenspeelster. Dit was zeker het geval in Guess Who.

avatar van seth gecko

seth gecko

de film volgt weliswaar schaametloos het meet the parents stramien, maar houd zich gelukkig staande dankzij zijn schattigheid en een heerlijke Mac.

verre van goeie cinema, maar een gezellig tussendoortje om met de vriendin op de bank te bekijken .

2.5**

avatar van Irene_

Irene_

Gewoon een super lollige film.

Maar vind het geen 4 sterren waard..

avatar van helleke

helleke

Gezellige film om te bekijken.

Af en toe goeie grappen over de verschillen tussen blank en zwart.

Goeie acteerprestaties ook met een knappe Zoe Saldana.

2,5 sterren

avatar van DaanRiver

DaanRiver

een van de weinige romantische comedy's die ik echt grappig/leuk vind!

(en een van de weinige films die ik en mijn vriendin beide echt leuk vinden!

4,5 ster