Genre: Thriller / Horror
Met onder meer: Robert De Niro, Dakota Fanning en Famke Janssen
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 3 maart 2005
Plot Hide and Seek
"Come out, come out, whatever you are."
Dr. David Callaway probeert zijn leven weer op te pakken, nadat zijn vrouw zelfmoord pleegt. Zijn dochter heeft het erg moeilijk met de dood van haar moeder, maar vindt een troostende vriend. Na enige tijd neemt deze 'vriendschap' echter heel bizarre vormen aan.
David Callaway
Laura
Steven
Mr. Haskins
Take One
Het verhaaltje is boeiend genoeg om het tegendeel te gaan bewijzen. Althans, dat hoop ik dan...
damon
teaser trailer ziet er in ieder geval creepy uit
daniel80
De cast is natuurlijk dik in orde. Het is alleen de vraag of de film verassend genoeg is. Uit de trailer kun je dat (gelukkig) niet opmaken. Ik ben benieuwd.
Epitaph
Trailer vind ik er erg goed uitzien,ga m zeker kyken.
Seek and Destroy
Leno
De laatste jaren is DeNiro nogal ongelukkig in zijn filmkeuzen. Hij lijkt kwantiteit boven kwaliteit te verkiezen. Ik hoop dat deze film niet wordt als deze: Godsend, Analyze That, City by the Sea, Showtime.
Er zijn weinig acteurs die zo groot blijven na zoveel flops achter mekaar.
Nouseforaname
heb hier gister de trailer van gezien en vond m behoorlijk creepy! verwacht hier erg veel van! en famke speelt maar een klein rolletje
dvdmaster
Goede film, verrassend einde en goede cast. Verder is ie behoorlijk standaard: altijd 's nachts, onweer, storm etc.
Zeker het kijken waard, maar niet dusdanig goed dat ik hem morgen weer wil zien.
Mk
Leuke film, beetje cliché maar dat is te verwachten in het 'psycho-thriller/horror' genre.
alle verrassingseffecten zitten erin: rare mannen die de moordenaar best eens zouden kunnen zijn, suggesties dat het meisje gek is, terwijl het uiteindelijk de vader blijkt te zijn met de gespleten persoonlijkheid
agent smith
lijkt me een erg goeie en vooral enge film, in de vs staat hij op 1 dus ik verwacht er veel van.
er komen dit jaar trouwens wel erg veel horrors uit:
-The Grudge;
-Saw;
-White Noise;
-The Ring 2;
-Dark water;
-Boogeyman;
-The Amityville Horror,
(niet dat ik het erg vind want het blijft nog steeds mijn favoriete genre)
dvdmaster
-The Ring 2;
-Dark water;
-Boogeyman;
-The Amityville Horror,
(niet dat ik het erg vind want het blijft nog steeds mijn favoriete genre)
als dit je favo genre is, waarom heb je dan de nickname van een actiefilm?
jedymaster
prachtige Thriller/Horror en ik heb er in mijn leven veel gezien lekker eng op bepaalde momenten, en mijn stelling is een film zoals Hide and Seek moet je alleen kijken en snachts trouwens
wie moet weer de boel redden natuurlijk onze eigen Famke de laatste 15 min komt zij de boel op stelten zetten en het eindshot prachtig! de film verdient 3,5 ster (kon ik maar 3,75 ster geven)
jassonn
Trage thriller die nergens boven het gemiddelde uitkomt. Op IMDB zijn diversen theorieen te vinden over hoe de film in elkaar steekt e.d. 2*
rubs
goede film heb hem al gezien maar heb wel een betere film gezien ik geef hem een 2.5
bioscoopzaal
Wat een ontzettend duffe thriller was dit. Zowat alle thriller-cliché's komen in revue voorbij, de spanning is mijlenver te zoeken en de shocks zo goedkoop dat ik er onwillekeurig om moest grinniken. Zelfs de obligate twist zag ik al anderhalf uur voor het einde aankomen. Alleen de geloofwaardige acteerprestatie van Dakota Fanning maakt de film nog enigzins dragelijk. DeNiro slaat dan weer een echt modderfiguur; Hide and Seek is ongetwijfeld de meest schabouwelijke acteerprestatie uit z'n carrière.
1 ster.
janusjanus
Zelfs de obligate twist zag ik al anderhalf uur voor het einde aankomen.
Wanneer vergaat de wereld....?
jimba
Tjonge jonge wat een kritiek weer.
Zeer leuke thriller. Mischien geen bioscoop topper maar wel zeer leuk om op DVD te bekijken.
Goed gefilmd en uiteraad weer goed acteer werk van de Niro en onze Femke.
Op een paar te donkere scene's na zeer vermakelijke film. Aangezien het gemiddelde een beetje laag is nu geef ik 4 ****
Let aub niet op kritieken van bioscoopzaal , robert De Niro blijft nu eenmaal een van de beste acteurs die er is.
krabat
gezien de prestaties van De Niro de laatste tijd hecht ik wel degelijk veel waarde aan de kritieken van bioscoopzaal. Wat speelt De Niro de laatste jaren in een hoop bagger films, onvoorstelbaar. Het is wel duidelijk een goede acteur, maar kiest wel erg vaak voor de centen door iedere rol die op zijn pad komt aan te nemen.
Naomi Watts
Misschien houdt die man wel gewoon van acteren. Er zijn ook acteurs die er niet bij nadenken of de film goed zou scoren maar of ze het leuk vinden om de film te doen. Volgens mij had DeNiro een samenwerking met Fanning niet graag laten schieten en gelijk heeft hij.
xangadix
Hee die tagline doet me denken aan Cape Fear: "Counselor! C'me out c'me out wherever you are!"
Jordy
Volgens mij had DeNiro een samenwerking met Fanning niet graag laten schieten
haha, denk het ook
queenie
Ik weet niet wat ik ervan moet verwachten. Klinkt wel leuk, maar zal wel wat tegenvallen denk ik. Ga hem gauw kijken, want Robert de Niro is wel leuk om naar te kijken.

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'