• 9.373.188 stemmen

Met onder meer: Robert De Niro, Dakota Fanning en Famke Janssen

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 3 maart 2005

Plot Hide and Seek

"Come out, come out, whatever you are."

Dr. David Callaway probeert zijn leven weer op te pakken, nadat zijn vrouw zelfmoord pleegt. Zijn dochter heeft het erg moeilijk met de dood van haar moeder, maar vindt een troostende vriend. Na enige tijd neemt deze 'vriendschap' echter heel bizarre vormen aan.

avatar van Diesel

Diesel

Verwacht hier erg weinig van..

avatar van Take One

Take One

Het verhaaltje is boeiend genoeg om het tegendeel te gaan bewijzen. Althans, dat hoop ik dan...

avatar van damon

damon

teaser trailer ziet er in ieder geval creepy uit

avatar van jassonn

jassonn

Weinig zeggende trailer.

avatar van eerdekes

eerdekes

De tagline vind ik op niets slaan

avatar van daniel80

daniel80

De cast is natuurlijk dik in orde. Het is alleen de vraag of de film verassend genoeg is. Uit de trailer kun je dat (gelukkig) niet opmaken. Ik ben benieuwd.

avatar van Epitaph

Epitaph

Trailer vind ik er erg goed uitzien,ga m zeker kyken.

Seek and Destroy

avatar van Leno

Leno

De laatste jaren is DeNiro nogal ongelukkig in zijn filmkeuzen. Hij lijkt kwantiteit boven kwaliteit te verkiezen. Ik hoop dat deze film niet wordt als deze: Godsend, Analyze That, City by the Sea, Showtime.

Er zijn weinig acteurs die zo groot blijven na zoveel flops achter mekaar.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Krijgt nogal beroerde recensies op Rottentomatoes.

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

heb hier gister de trailer van gezien en vond m behoorlijk creepy! verwacht hier erg veel van! en famke speelt maar een klein rolletje

avatar van dvdmaster

dvdmaster

Goede film, verrassend einde en goede cast. Verder is ie behoorlijk standaard: altijd 's nachts, onweer, storm etc.

Zeker het kijken waard, maar niet dusdanig goed dat ik hem morgen weer wil zien.

avatar van Mk

Mk

Leuke film, beetje cliché maar dat is te verwachten in het 'psycho-thriller/horror' genre.

alle verrassingseffecten zitten erin: rare mannen die de moordenaar best eens zouden kunnen zijn, suggesties dat het meisje gek is, terwijl het uiteindelijk de vader blijkt te zijn met de gespleten persoonlijkheid

avatar van johanm3

johanm3

Dakota Fanning is een erg goede speler.

In Man of Fire iig wel

avatar van agent smith

agent smith

lijkt me een erg goeie en vooral enge film, in de vs staat hij op 1 dus ik verwacht er veel van.

er komen dit jaar trouwens wel erg veel horrors uit:

-The Grudge;

-Saw;

-White Noise;

-The Ring 2;

-Dark water;

-Boogeyman;

-The Amityville Horror,

(niet dat ik het erg vind want het blijft nog steeds mijn favoriete genre)

avatar van dvdmaster

-The Ring 2;

-Dark water;

-Boogeyman;

-The Amityville Horror,

(niet dat ik het erg vind want het blijft nog steeds mijn favoriete genre)

als dit je favo genre is, waarom heb je dan de nickname van een actiefilm?

avatar van agent smith

agent smith

ja ik wil hem ook graag veranderen maar dat kan helaas niet

avatar van jedymaster

jedymaster

prachtige Thriller/Horror en ik heb er in mijn leven veel gezien lekker eng op bepaalde momenten, en mijn stelling is een film zoals Hide and Seek moet je alleen kijken en snachts trouwens
wie moet weer de boel redden natuurlijk onze eigen Famke de laatste 15 min komt zij de boel op stelten zetten en het eindshot prachtig! de film verdient 3,5 ster (kon ik maar 3,75 ster geven)

avatar van dje-em

dje-em

Goede film, en ik zag het einde totaal niet aankomen.

avatar van jassonn

jassonn

Trage thriller die nergens boven het gemiddelde uitkomt. Op IMDB zijn diversen theorieen te vinden over hoe de film in elkaar steekt e.d. 2*

avatar van rubs

rubs

goede film heb hem al gezien maar heb wel een betere film gezien ik geef hem een 2.5

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Wat een ontzettend duffe thriller was dit. Zowat alle thriller-cliché's komen in revue voorbij, de spanning is mijlenver te zoeken en de shocks zo goedkoop dat ik er onwillekeurig om moest grinniken. Zelfs de obligate twist zag ik al anderhalf uur voor het einde aankomen. Alleen de geloofwaardige acteerprestatie van Dakota Fanning maakt de film nog enigzins dragelijk. DeNiro slaat dan weer een echt modderfiguur; Hide and Seek is ongetwijfeld de meest schabouwelijke acteerprestatie uit z'n carrière.

1 ster.

avatar van KiDD

KiDD

goede cast,goede film.....

4 sterren.

avatar van janusjanus

janusjanus

bioscoopzaal schreef:

Zelfs de obligate twist zag ik al anderhalf uur voor het einde aankomen.

Wanneer vergaat de wereld....?

avatar van jimba

jimba

Tjonge jonge wat een kritiek weer.

Zeer leuke thriller. Mischien geen bioscoop topper maar wel zeer leuk om op DVD te bekijken.

Goed gefilmd en uiteraad weer goed acteer werk van de Niro en onze Femke.

Op een paar te donkere scene's na zeer vermakelijke film. Aangezien het gemiddelde een beetje laag is nu geef ik 4 ****

Let aub niet op kritieken van bioscoopzaal , robert De Niro blijft nu eenmaal een van de beste acteurs die er is.

avatar van krabat

krabat

gezien de prestaties van De Niro de laatste tijd hecht ik wel degelijk veel waarde aan de kritieken van bioscoopzaal. Wat speelt De Niro de laatste jaren in een hoop bagger films, onvoorstelbaar. Het is wel duidelijk een goede acteur, maar kiest wel erg vaak voor de centen door iedere rol die op zijn pad komt aan te nemen.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Misschien houdt die man wel gewoon van acteren. Er zijn ook acteurs die er niet bij nadenken of de film goed zou scoren maar of ze het leuk vinden om de film te doen. Volgens mij had DeNiro een samenwerking met Fanning niet graag laten schieten en gelijk heeft hij.

avatar van xangadix

xangadix

Hee die tagline doet me denken aan Cape Fear: "Counselor! C'me out c'me out wherever you are!"

avatar van Jordy

Jordy

Naomi Watts schreef:

Volgens mij had DeNiro een samenwerking met Fanning niet graag laten schieten

haha, denk het ook

avatar van queenie

queenie

Ik weet niet wat ik ervan moet verwachten. Klinkt wel leuk, maar zal wel wat tegenvallen denk ik. Ga hem gauw kijken, want Robert de Niro is wel leuk om naar te kijken.