• 9.375.897 stemmen

Eight Legged Freaks (2002)

Horror / Komedie | 99 minuten

Genre: Horror / Komedie

Alternatieve titel: Arac Attack

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Ellory Elkayem

Met onder meer: David Arquette, Kari Wuhrer en Scarlett Johansson

Releasedatum: 15 augustus 2002

Plot Eight Legged Freaks

"Do you hate spiders? Do you really hate spiders? Well they don't like you either."

De inwoners van een mijnwerkersdorp ontdekken dat een chemisch ongelukje er voor gezorgd heeft dat honderden kleine spinnen gemuteerd zijn tot hongerige monsters van meters groot. Het is aan mijnwerker Chris McCormack en sheriff Sam Parker om een groep mensen bij elkaar te zoeken om de de bloeddorstige beesten te bestrijden. Onder hen zijn de kinderen van de sheriff (Mike en Ashley) en de paranoïde radiomaker Harlan.

Chris McCormick

Sheriff Samantha Parker

Harlan Griffith

Deputy Pete Willis

Waitress #1

Waitress #2

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Een typische hapslik film. Dit het het genre films dat in hollywood aan de lopende band wordt geproduceerd om zulk wijd mogelijk publiek te trekken. De film zou moeten geklasseerd worden onder horror, maar de film is totaal niet eng. Typische amerikaanse en misplaatste grapjes, slecht geacteerd... Wat me stoort in dit type films is dat ze met de (domheid van) negers altijd een "humoristisch" aspekt willen geven aan de prent. Als je je es wilt ergeren is het bekijken van dit onding waarschijnlijk de beste methode.

avatar van mister blonde

mister blonde

zucht...

witbruintje

een domme film.Het doet me denken aan de Gremlins,ze proberen van een domme film een horror te maken.Beroerd

avatar van mikey

mikey

witbruintje schreef:

En dat vond je ook van de gremlins?

avatar van soom

soom

mikey schreef:

En dat vond je ook van de gremlins?

Lijkt me nogal duidelijk....

avatar van mikoz

mikoz

Mikey wilt daat denk ik wel wat uitleg bij

witbruintje

ja eigenlijk wel.Gremlins kun je niet bepaald bij horror zette en deze ook niet

JonathanTucker

Eerlijk gezegd vind ik dat The Gremlins niet te vergelijke is met dit gedrocht.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

De meesten realiseren niet dat dit een komedie is.

JonathanTucker

Horror/Komedie, al vind ik er geen Horror in voorkomen, maargoed deze genre heeft het opgedrukt gekregen.

Maar ik kan er zelfs niet eens om lachen.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

De intenties waren gericht op komedie, een tribute aan soortgelijke films uit de jaren 50 en 60.

Het is iig niet grappig

JonathanTucker schreef:

Eerlijk gezegd vind ik dat The Gremlins niet te vergelijke is met dit gedrocht.

gremlins is beter ja maar toch ook geen horror

JonathanTucker

Voor mij is het geen horror nee, voor een ander weer wel

avatar van mikey

mikey

Gremlins is best wel eng, vind ik persoonlijk en redelijk subliem. Maar inderdaad; ondaks dat eerbetoon-gedoe aan 50 dessert films, blijft deze film eigenlijk jatwerk van de eerder genoemde gremlins

avatar van Doom

Doom

witbruintje schreef:

gremlins is beter ja maar toch ook geen horror

Zelfde als de film Eight Legged Freaks. Geen horror.

avatar van Waku

Waku

Niet bijzonder geheel.

Duidelijk is in ieder geval dat de film zich (gelukkig) zelf ook al niet serieus neemt.

Het is allemaal wel glimlachend aardig maar de special effects zijn dusdanig over de top dat Eight Legged Freaks

op gegeven moment niet meer de aandacht vasthoudt.

Laten we zo zeggen,heb je deze film niet gezien zal je ook echt niks missen.

3 min bestaat niet dus toch maar een 3

(want zo slecht was het ook allemaal niet)

PaasKiekes

Goede film met lekkere vrouwtjes!!! Zo zie je maar dat het niet altijd zo high en glitter budget films zoals lord of the ring en matrix boelshit films beter zijn. Deze vond ik zeker zo goed!!!!!!!! 5*'en

avatar van BlueSword

BlueSword

PaasKiekes schreef:

woow...jij geeft echt maffe cijfers uit.

deze film was wel geinig, zag er in iedegeval goed uit maar uiteindelijk verveelde het me wel.

BlueSword schreef:

woow...jij geeft echt maffe cijfers uit.

PaasKiekes

BlauweMes verveelde deze Film jou??? Misschien waren de eenvoudige dialogen en humor te moeilijk voor jou.

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

wat een gedrocht.... ontzettend flauwe 100 in een dozijn film. Een paar enge spinnetjes (die overduidelijk uit de pc tot stand zijn gekomen)die muteren (verzin eens iets nieuws aub) en vervolgen achter wat mensen aangaan.... waarom ben ik er in godsnaam aan begonnen. bah. 1 ster.

avatar van BlueSword

BlueSword

PaasKiekes schreef:

*ahum* sure paaskonijn.

zo een humor was het nou ook weer niet, ik hou meer van flauwe humor.

is zegt niet dat het NIET grappig is, alleen uiteindelijk werd het meer van hetzelfde.

nog steeds:

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Leuke pulpfilm waar ik altijd wel van kan genieten. Actie/humor en thrill. Een echte horror zag ik er niet in. Kortom een leuke uitgewerkte film. *4.

avatar van otherfool

otherfool

Hmm met Scarlett Johansson? Grappig.

Anyway, wel een aardige hommage dit. Totaal niet serieus te nemen maar gewoon lekkere pulp.

2,5*.

avatar van D-ark

D-ark

jep erg grappig als ze speelde in dit soort crap en nu in een Woody Allen film.

Een leuke ode aan de B-horror films alleen het is niet echt.

2.0

avatar van NightWolf

NightWolf

Ik vond het wel een leuke film. Zat wel een grappig verhaal in

avatar van finaldestiny

finaldestiny

de spinnen zijn een beetje nep, maar ondanks dat vond ik dit toch een hele leuke film om naar te kijken.

avatar van NightWolf

NightWolf

finaldestiny schreef:

Logisch, al ooit zo'n grote spin gezien?

avatar van finaldestiny

finaldestiny

NightWolf schreef:

Logisch, al ooit zo'n grote spin gezien?

zo bedoel ik het niet, ik bedoel de special effects, je ziet zo dat ze uit de computer komen, het kan veel echter.