• 8.710.008 stemmen

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Fierce Creatures

"Don't pet them."

De meedogenloze mediamagnaat Rod McCain koopt de Engelse Marwood Zoo. Vastbesloten om de ouderwetse, kleine dierentuin om te zetten in een rendabel attractiepark, stuurt McCain zijn sexy marketingmanager en zijn wellustige zoon Vince om orde op zaken te stellen. Als ze aankomen ontdekken ze echter dat Marwoods overdreven nauwgezette directeur, Rollo, al een plan in werking heeft gezet.

Vince McCain / Rod McCain

Gerry Ungulates

Pip 'Small Mammals'

avatar van DragQueen

DragQueen

Erg flauwe komedie, maar wel bij vlagen hilarisch. Het verhaaltje is niet zo bijzonder, maar de uitvoering is onderhoudend. Verder wordt er leuk geacteerd door de prima cast. 2,5 Ster.

avatar van Gerben_Mulder

Gerben_Mulder

Deze film haalt inderdaad niet het niveau van A Fish Called Wanda maar ondanks dat heb ik me wederom prima vermaakt met deze film.

Paar hilarische momenten waarbij ik knetterhard heb moeten lachen

John Cleese is gewoon een geweldenaar !!

avatar van panax

panax

hij is gewoon leuk !!!!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

• 2082 berichten

Flauwe film met veel kinderachtige humor. Het voorbeeld van Engelse humor die slecht uitpakt. Heel erg veel sluikreclame ook, zoveel dat het irriteert. Gewoon eentje om over te slaan.

avatar van Timba69

Timba69

Simpele komedie in de vorm van een klucht. John Cleese maakt de film en blijft ondanks (of misschien wel juist) zijn zelfde manier van acteren altijd leuk.

De cast van de dierentuin (vooral Michael Palin) was wat irritant maar een paar zeer grappige scenes houden de film omhoog.

avatar van Lennert

Lennert

Een lekkere niets-aan-de-hand klucht. Of de film nu echt minder is dan A Fish Called Wanda kan ik niet zeggen, omdat het alweer een tijdje geleden is dat ik die film heb gezien. Wat ik wel kan zeggen is het feit dat Cleese, Kline en Curtis prima acteren en de film verveelt geen moment. Het probleem is dat de film ook nergens echt dat hele kluchterige karakter overstijgt en constant vooral vermakelijk blijft, maar nergens echt briljant wordt.

Hindert het? Nah. De manieren hoe Cleese zichzelf op de meest bizarre manieren in een situatie manoeuvreert waardoor het lijkt alsof hij een megawomanizer is, zonder dit zelf ook maar een moment door te hebben, blijven fantastisch. Kline heeft een fantastische dubbelrol en krijgt de mogelijkheid om heerlijk over the top te werk te gaan, terwijl Curtis er vooral als eyecandy bijloopt en daar goed mee weg komt.

Bij vlagen wel erg knullig en lang niet zo scherp als Cleese' werk met Fawlty Towers/Monty Python was. Gelukkig wel erg grappig.

avatar van Tarkus

Tarkus

Leuke komedie met dezelfde mensen die ook hun opwachting maakten in 'A Fish Called Wanda'.

Ook met Jamie Lee Curtis dus, die echt wel de show steelt door haar verschijning alleen.

Ik hou wel van dit soort humor met een super acterende John Cleese.

avatar van frolunda

frolunda

Fierce creatures moet het vooral van enkele sterke/hilarische momenten hebben want als geheel heeft de film last van een te rommelig scenario.Verder is het me allemaal iets te kluchtig en wekt Kline met zijn acteerwerk voornamelijk irritatie op.Gelukkig zijn er dan nog Palin,Curtis en Cleese die de rolprent redden met hun sterk optreden.Vooral de laatste zorgt met enkele geweldige grappen en zijn perfecte gevoel voor timing voor de hoogtepunten.Nog steeds leuk maar het gevoel blijft dat hier (vooral met deze cast) meer had ingezeten.

avatar van lezertje

lezertje

Zeer geslaagde komedie met de vier hoofdrolspelers uit 'A fish called Wanda' (1988). Niet half zo leuk, maar dat is nog altijd stukken beter dan de gemiddelde komedie die we tegenwoordig voorgeschoteld krijgen.

avatar van Kaspertijn

Kaspertijn

Deze film eindelijk eens bekeken dankzij Netflix. A Fish Called Wanda kende ik al wel, maar dezelfde ploeg kan met deze film het succes niet evenaren. John Cleese als brute cynische directeur van een zoo, klinkt beloftevol en zorgt voor enkele grappige scènes, maar als die halfweg al tot inkeer komt, verliest de film zijn grootste komische troef en rest enkel nog niet altijd even geslaagde slapstick. Er komt ook heel wat gewicht liggen op de schouders van acteur Kevin Kline die maar liefst twee rollen speelt waarin de overacting meer op de zenuwen dan de lachspieren werkt.