Genre: Actie / Komedie
Releasedatum: 3 februari 2005
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Vet Hard
Als Bennie (Jack Wouterse) uit de gevangenis komt, hoort hij dat zijn zieke pleegvader nog een laatste wens heeft: hij wil zijn biologische zoon Koen ontmoeten. Nadat Bennie Koen heeft opgespoord, besluiten ze samen het leven van hun vader te redden door een geldtransport te overvallen om zo een nieuwe lever voor hun (pleeg)vader te bekostigen. Helaas gaat dit niet helemaal zoals gepland...
Bennie
Milo
Dr. Van Isacker
Lars Meuleman
ehedesign
Ik vond de eindgeneriek het beste.
Paloma Blanca is ook nog te pruimen.
En het receptje voor de quiche zoek ik ook nog.
ehedesign
Bedankt Davidov dat je mij bijtreedt in 'Vet Hard is slecht ja'. Je hebt gelijk het kan nog erger.
Ik ben het niet met je eens, -en dit is geen discussie meer voor een filmforum- dat je alles moet hebben gezien om iets barslecht te vinden.
davidov
Je hoeft ook niet alles gezien te hebben om een film slecht te noemen.
Maar begin je post dan ook in vredesnaam niet met "SLECHTSTE FILM OOIT!", dan roep je het over jezelf af...
Dan ken jij Fighting Fish zeker niet.
Naar zo'n films zoals Police academy 87 weet je toch in het voorhand dat je daar niet moet heengaan.
Dit is waar ik mij het meest aan erger. Overal wordt er zo hoog van de toren geblazen dat volle gas een superfilm zou zijn.
Tja. Dit is een film in de commercieelste soort. En die blazen Natuurlijk de boel nogal op. Dacht je dat ze gingen roepen dat iets anders was dan de gaafste film voorspelbaar?
sydney
Ik heb net een teaser gezien van deze film. Volgens mij is dit gewoon een één op één kopie van Gamle Mænd I Nye Biler.
[edit]Dit werd al eerder opgemerkt[/edit]
Reden temeer om deze film niet te gaan zien. De Deense film is erg hilarisch... "Have you got a meat room?" Ik lig nog naast mijn stoel van het lachen. Hier hoef ik geen remake van te zien.
ehedesign
Nee Reinbo ' Fighting Fish ' ken ik niet. Ik kan me bij die titel wel een boeiend verhaal voorstellen want heb zelf 2 goudvissen!
Misschien kan Jan Verheyen het scenario (her)schrijven!
Kingsizerizla
beste nederlandse actie/humor film ooit!
heb eindelijk een keer weer genoten van een nederlandse film
De laaste NL film was Cool nou wat een B*gger film!
amazingmoi
ik woon in belgie en bij ons noemt hij volle gas waarom is dit zo?
Vet Hard (2005)
Alternatieve titel: Volle Gas
staat zo'n 15 cm boven je post...
Caligula
Vet Hard (2005)
Alternatieve titel: Volle Gas
staat zo'n 15 cm boven je post...
Hij vraagt 'waarom' , wijsneus.
De film wordt hier in Vlaanderen trouwens uitgebracht onder de naam 'Volle Gas'. Blijkbaar is de titel 'Vet Hard' té Nederlands...
Dit is dus de verklaring waarom.
davidov
ik zou kunnen zweren dat er eerst stond (of ik eerst las) "is dit zo?" ipv "waarom is dit zo".
Bandit
Wel erg over de top allemaal.
Verder flauwe grappen, matig geluid en heb hier en daar lelijke montage fouten kunnen zien.
De spectaculaire stunts maken veel goed.
Nu moet ik alleen nog dat nummer van
George Baker uit m'n kop kunnen krijgen.
lingo
Gisteren in Amsterdam gaan kijken met enkele klasgenoten. We waren het eens:
Wat een arm filmpje. Flauwe grapjes met de vleet. Lachen is hier enkel voor de zwakken van geest.
Nog nooit in mijn hele leven zo'n slechte film gezien.
frechel
Oeijoeioeioei,
Nu ben je over de streep gegaan Lingo, alleen de belgen mogen dit een slechte film vinden volgens dit forum. Maar toch ben ik blij dat er nen Hollander deze film ook een KUTFILM vond. Ik heb de indruk dat al diegene die deze film goed vond of terwijl nog een kind is, of anders zoals Lingo al zij, simpel van geest!!
Maar dat mag en kan natuurlijk hé, no problem.
Groetjes uit België
lingo
Nou België - Nederland 1 strijd tegen de slechte film! Leuk
ehedesign
Toch oppassen Lingo want ik kreeg ook op mijn donder omdat ik het de slechtste film aller tijden vond. Je mag hem slecht vinden maar niet aller tijden.
de kaasboerin
Mag ik hem ook de slechtste film allertijden vinden??? Want dat was hij ook hoor!!
Quido
Zijn die frechel en ehedesign nou echt niet dezelfde ?
En waar slaat die hele reactie op dat je dit geen slechte film mag vinden (vooral als Nederlander niet) ? Natuurlijk mag dat.
Frechel, lingo, de kaasboerin, ehedesign en afbreker zijn 1 en dezelfde persoon. User gebanned.
davidov
triest, hadden we toch vanaf het begin al gelijk...
Dat iemand zo zielig is dat hij 4 denkbeeldige vriendjes moet aanmaken om zijn gelijk te krijgen.
Trouwens ben ik de enige bij wie deze film deed denken aan bottom/guesthouse paradiso?
Herry
Keb 2day Vet Hard gekeke en vond m wel leuk, ik begreep wel gelijk waar die naam op sloeg want 80 procent van de grappige stukjes heeft met een stoot of knal te make.. van een komedie verw8 ik wat dat betreft wel meer... alle 3 de hoofd-acteurs zette de hun rol goed neer (zonder diepgang maar dat was ook niet de bedoeling) alleen bracha vond ik irritant maar dats meer persoonlijk.. cas en Johnny ware wel leuk maar meer niet, was net aanhangsel waar je af en toe ook maar naar keek. Ik irriteerde me ook volop aan t overdreve reclame voor Metro..
Leuke film dat wel, maar duidelijk niet t niveau van flodder waarmee ik m dan vergelijk... en shoufshouf was ook wel qua lachgehalte wat beter..
2,5 a 3 sterre
Herry
Gaan we t nog over de film hebbe? of wat?
Ook gaar trouwens dat er zo weinig allochtone in spele.. tis geen jare 60 meer tog (las ik in een andere resentie)
davidov
Klinkt misschien ietswat grof, maar ik denk niet dat mensen daarop zitten te wachten. En dus liever een film zien zonder?
Zo kunnen mensen zich soms beter identificeren met de film....denk ik...
willems john
Klinkt inderdaad wat grof.
Ik denk niet dat mensen (= geen allochtoon?) daar op zit te wachten...Herry nochtans wel!
Het had inderdaad geen slecht idee geweest van de mix van de maatschappij erin te laten meespelen.

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

'Perfectly Imperfect' met Yolanthe Cabau nu te streamen op Prime Video