• 9.375.496 stemmen

Met onder meer: David Duchovny, Orlando Jones en Seann William Scott

Releasedatum: 5 juli 2001

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Evolution

"Coming to wipe that silly smile off your planet."

Wayne, een brandweerman in opleiding, staat in de woestijn te oefenen voor z'n examen als hij een meteoriet in ziet slaan. De volgende dag weten de leraren Ira Kane en Harry Block de meteoriet te pakken te krijgen. Ze nemen een monster, en zien dat er een blauwe vloeistof uitkomt. In de vloeistof zit een eencellig organisme, dat echter razendsnel evolueert tot een compleet wezen. Als de aliens zich beginnen te verspreiden gaat het leger zich er mee bemoeien.

Dr. Ira Kane

Dr. Allison Reed, CDC

Prof. Harry Phineas Block

General Russell Woodman

Colonel Flemming

Governor Lewis

avatar van IcU

IcU

Ik vond hem wel grappig en leuk gemaakt. Er zaten wel wat sterke momenten in, maar voor het merendeel was het een beetje slap.

avatar van ikvoereendjes

ikvoereendjes

wel een van de slechste films die ik ooit gezien heb...

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Een van de geinigste films die ik de afgelopen jaren heb gezien. Heel bizar, met een leuke cast. Duchovny en een aardoliedomme William Scott doen het echt uitstekend.

Erg mooi hoe alles zich razendsnel verspreid en evolueert.

4,0

avatar van mikoz

mikoz

IcU schreef:

Waarom geef je dan 3 sterren ?

avatar van mikoz

mikoz

Kan er zelf niet super veel van meer herinerren ..

Met klas gekeken dus altyd moelijk te beoordelen.

Vond het wel een ok filmpje wat amustante momenten , maar het merendeel was niet erg bijzonder , voor doordeweeks laten we maar zeggen.

2.5

avatar van Flipman

Flipman

Ach, ik verhoog naar 'n vier, vanwege de coolheid die van deze Film afdruipt !

avatar van Elegante

Elegante

Het verhaal van de film is er zo een "Waarom is dit niet eerder Sci-Fi uitgewerkt" maar dan vind ik het wel weer jammer dat ze er een slappe komedie aftreksel van maken deze film moet nodig verfilmt worden.

Toch vond ik het nog wel vermakelijk om naar te kijken en wardeer ik deze film met 3 *

avatar van rogaar

rogaar

mikoz schreef:

Kan er zelf niet super veel van meer herinerren ..

Met klas gekeken dus altyd moelijk te beoordelen.

2.5

Waarom geef je dan een 2½?

avatar van Flipman

Flipman

Toch een drie en 'n half in plaats van vier, vier is gewoon nèt te hoog. Maar hoewel het geen veelzeggende film is en puur vermaak, vind ik het gemiddelde wel èrg laag.

Ik wilde eigenlijk die vier laten staan voor de sublieme rol van Dan Aykroyd, maar dat is toch ook net teveel van 't goeie .

avatar van Waku

Waku

Gezien David Duchovny in een hoofdrol verwacht je een X files achtige produktie.

Maar eigenlijk is het allemaal van alles wat.

Film die zeker niet blijft hangen.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

vond het wel een aardig goeie film.. verdiend een 3*** bij mij..

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Vrij saaie Science Fiction/Comedy die zowel niet grappig als niet spannend is waardoor een lage score niet kan uitblijven.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Heb deze film nooit vermakelijk gevonden. Vond hem juist oersaai en had heir een hekel aan. Twee keer gekeken en heb het nooit met mijn volle aandacht kunnen kijken.

avatar van Tun-89

Tun-89

Erg Leuke vermakelijke en grappige Science-Fiction.

Leuk verhaaltje, grappige stukjes vooral met mijn favoriete acteur: sean william scott

Verder een beetje het alien verhaal.

Ik heb me wel vermaakt, mischien vinden sommige mensen dit een domme film, dat kan ik me wel voorstellen hij gaat niet heel serieusergens over.

Ik kan me nog herrineren dat er ook een schattige alien

in voor kwam

avatar van jimbo79

jimbo79

vrij platte komedie met een paar leuke grappen maar je hebt heel de tijd het gevoel dat je het al eerder hebt gezien

en sean william scott als je favoriete akteur zien tja watmoet je daar van zeggen

avatar van Tun-89

Tun-89

je hoeft er niets van te zeggen Jimbo

hij is mijn favoriete acteur wat betreft comedy,

bijvoorbeeld in de american pie reeks vind ik hem dodelijk grappig. ben geen eens verklaring schuldig maar goed,

''even voor de duidelijkheid''

avatar van silverfaustx

silverfaustx

hele leuke scifi comedy

avatar van Materny

Materny

Vanavond op de tv, maar niet voor mij.

Heb hem een tijd terug al gezien, en het viel me zwaar tegen. Totale persoonlijke flop.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

De film voelt gewoon als een slechte film, er zitten wel droge stukken in maar het voelt een beetje misplaatst.

Toch was hij wel vermakelijk. 2,5 ster.

avatar van DeCol

leuk voor een keertje...

maar inderdaad niet voor herhaling vatbaar 3*

avatar van P8rb

P8rb

de humor was een beetje apart..

voor de rest wel redelijk filmpje om te kijken.

2,5

avatar van film_kaza

film_kaza

Redelijk vermakelijk is deze film. Er bestaan betere. Sean William Scott was leuk, Orando Jones is niet eht overtuigend.

Maar opzich wel een aparte film met hier en daar wat humor.

3 sterren.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond wel een leuke en grappige film.Ik zou een 3 geven als het einde niet zo zwak en slecht was ! 2,5

avatar van sherena

sherena

Heb hem bekeken omdat Duchovni erin mee doet. Lekkere droge humor. Grappig gevonden van die shampoo. Kon

ik mijn broertje lekker mee plagen .

avatar van duffman

duffman

gisteren gezien, zitten momenten bij die ik echt grappig vond ookal was het niet echt origineel. Het verhaal zelf was ook goed.

3,5

avatar van niethie

niethie

Heel erg flauw filmpje die zichzelf absoluut niet serieus neemt, iets dat af en toe leid tot wat leuke grappen, verder zagen de effecten er mooi uit en speelde de acteurs leuk.

avatar van danny61

danny61

Mooi voor eens te zien ,ik zal maar zeggen de gulde middenmoot

Ik geef 2,5 op 5

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Toentertijd van genoten in de bioscoop, maar toen ik hem later terugzag viel pas op hoe slecht het eigenlijk was. Ach, sommige momenten zijn wel grappig.

avatar van E e F

E e F

gaat wel

leuke humor enzo

daar kon ik wel om lachen

maar wel voorspelbaar

en niet echt serieus

soms is hij wel echt stom