• 9.375.447 stemmen

Met onder meer: David Duchovny, Orlando Jones en Seann William Scott

Releasedatum: 5 juli 2001

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Evolution

"Coming to wipe that silly smile off your planet."

Wayne, een brandweerman in opleiding, staat in de woestijn te oefenen voor z'n examen als hij een meteoriet in ziet slaan. De volgende dag weten de leraren Ira Kane en Harry Block de meteoriet te pakken te krijgen. Ze nemen een monster, en zien dat er een blauwe vloeistof uitkomt. In de vloeistof zit een eencellig organisme, dat echter razendsnel evolueert tot een compleet wezen. Als de aliens zich beginnen te verspreiden gaat het leger zich er mee bemoeien.

Dr. Ira Kane

Dr. Allison Reed, CDC

Prof. Harry Phineas Block

General Russell Woodman

Colonel Flemming

Governor Lewis

avatar van maximus

maximus

Heb deze film een hele tijd geleden in een

bios in uk gezien hij moest top zijn volgens de

engelse lesensie`s maar nee.........

Het is een lachfilm maar er is niet veel aan.

avatar van BS

BS

ik heb deze film nu een paar keer gezien en hij blijft leuk.

Dit is een film die je met een korrel zout moet nemen en gemaakt is om mensen te amuzeren.Verwacht dus een hoop geinige en ook onzinnige dingen.Dat maar deze film zo goed.Ook de inbreng van mr.Mulder (David Duchovny natuurlijk) is gewoon super.

Een film voor als je je ff wat minder voelt,deze beurt je weer op.

3,5 ster, niet denken maar amuzeren

avatar van gandalf

gandalf

als dit niet grappig meer is weet ik het ook niet 3,5 sterren

avatar van Heracles

Heracles

Nou... het eerste bericht in bijna 2 jar, laten we m een REviewen ipv PREviewen:

Leuke film, met erg veel erg flauwe, maar (misschien daardoor?) wel erg leuke humor en minder goed uitgewerkt verhaal. Verwacht niet teveel van deze film, neem er een lekker avondje voor en je vermaakt je prima.

avatar van Malfidus

Malfidus

Ik ging zonder al teveel verwachtingen naar deze film (zomer 2001) en het was inderdaad een baggerfilm. Niet kunnen lachen en de actie was wat flouwtjes, slechtste science-fiction film die ik ooit heb gezien.

avatar van Bobje

Bobje

dan heb jij vast weinig science fictionfilms gezien

avatar van aryan

aryan

Leuke film, grappige stukjes erbij

avatar van MWX

MWX

ghostbusters rip off een ding is wel briliant en dat is dat head en shoulders niet alleen voor hardnekkige roos is!!!

avatar van TVGids

TVGids

Zeer matige film. Weinig te lachen, onintressant verhaal. 1,5 ster

avatar van Engine-339

Engine-339

De langste "Head & Shoulders" reclame ooit

avatar van alexis

alexis

head & shoulders dood aliens beter dan roos!

avatar van mister blonde

mister blonde

heel erg slecht. werkelijk op elk punt een onvoldoende...

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Op het komische gedeelte faalde de film erg. Maar het verhaal zelf was wel vermakelijk naar mijn mening en de special effects zagen er wel redelijk uit. Dus toch 3*

avatar van Phoenix

Phoenix

Ik vond hem echt weer heel leuk. Alleen die scène in de auto al...

You have NO idea where i have been!

Maar heb er toch (alweer een tijdje geleden) een halfje afgehaald. 4* was wel erg veel.

avatar van Jassie

Jassie

Sommige stukjes waren erg leuk, maar het meeste vond ik niet zo heel erg grappig. Gewoon standaard vermaak. 3*

avatar van davidov

davidov

snap niet wat ik er die 1e keer zo leuk aan vond...

stond in mn geheugen onder de map "zeer grappige films"

viel dus even zwaar tegen...van 3* naar 2*

er viel gewoon niets te lachen tijdens deze film

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Op de DVD staan de deleted scenes, WAAROM HEBBEN ZE DIE ERUIT GELATEN?! Die stukjes zijn hardstikke leuk. Zoals het alternatieve einde, nu eindigd die heel vaag vind ik. En het stukje in het winkelcentrum, allemaal coole SFX waar dat draak-beest een kast omgooit enzo. Deze film had zoveel meer kunnen worden...

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Een van de ergste films van de laatste 5 jaar. Suffe humor een nog suffer verhaal en ook nog slecht geacteerd ook. 1,5* voor de moeite.

avatar van Flipman

Flipman

Deze film is eigenlijk best cool! Ik had 'm eigenlijk grappiger verwacht, maar ik heb me wel erg vermaakt. Als de film serieus was, maar dus wel het zelfde verhaal had, zou ie denk ik ook wel geslaagd zijn.

avatar van Hanne

Hanne

Ik vond hem best wel grappig. Sean William Scott vnd ik zo wie zo al grappig maar hij krijgt zeker 3,5**

avatar van Crit

Crit

Ik weet toch cker dat het gisteren was dat ik vanaf 20:30

rtl 5 zat te kijken, maar geen Evolution zag maar

The Freshman.

Raar.

avatar van Modar

Modar

Wel een leuke film rare humor welliswaar maar zeker een aanrader

avatar van Remmmie

Remmmie

Jups, lekker Filmpie voor de Dinsdag aaf, voor als je je verveelt (ik niet, kzit gewoon Csi miami te kijken ghe), humor is leuk, dus ***3,5***.....

avatar van Crit

Crit

Crit schreef:

Ik weet toch cker dat het gisteren was dat ik vanaf 20:30

rtl 5 zat te kijken, maar geen Evolution zag maar

The Freshman.

Raar.

Wat vrot zeg, dattie vandaag "weer" komt. Had em al gedownload dus had niet gehoeve voor mij. Maargoed, hij is leuk .

avatar van flipsen

flipsen

Het idee achter deze film is leuk: een beeld proberen te geven van hoe "ander" leven zou kunnen evolueren, met ander DNA, andere bouwstenen, etc.

Vervolgens maken ze er een sfeerloos flutfilmpje van die nergens spannend wordt met flauwe grappen. Met deze invalshoek en met beesten die uitgeroeit moeten worden is al eerder een filmpje gemaakt en die was veel leuker, namelijk Tremors!

Toch nog een 2 voor een leuk idee en af en toe een lachmomentje. Voor een dinsdagavond is dit filmpje redelijk OK.

avatar van Leno

Leno

Iets beter dan verwacht, maar mijn verwachting lag erg laag. Het verhaal is te simpel en er zijn totaal geen verrassingen. Het begin is nog vrij grappig, tegen het einde wordt het helemaal een formule werkje.

avatar van Respekked

Respekked

leuk idee, standaard uitgewerkt. De speciale effecten waren wel geinig en ik heb wel moeten lachen om die vent die telkens de lul was anustechnisch gezien daarom 2*

avatar van Petero

Petero

Zo'n cast en dan zo'n film produceren .

avatar van flipsen

flipsen

Respekked schreef:

...heb wel moeten lachen om die vent die telkens de lul was...

I've seen this movie, black guy dies first, right? Gave quote van meneer Block.

avatar van neo

neo

Weinig indrukwekkende effecten, standaard rol van Duchovny en Moore, Orlando Jones en Scott zijn meer irritant dan grappig. Dan Akroyd vond ik wel weer aardig, net als de score van John Powell. Enorm slecht eigenlijk, maar ach er zat nog iets van vermaak in. 2 sterren