• 9.374.047 stemmen

Geregisseerd door: Dean DeBlois en Chris Sanders

Met onder meer: Daveigh Chase, Ving Rhames en Tia Carrere

Releasedatum: 27 juni 2002

Plot Lilo & Stitch

"There's one in every family."

Lilo is een bijzonder 5-jarig meisje uit Hawaï dat niet altijd begrepen wordt door haar omgeving. Terwijl haar zus de sociaal werker op afstand probeert te houden, wil Lilo alleen maar iemand die met haar wil spelen. Op dat moment stort Stitch, een buitenaards wezen dat alleen maar kan vernietigen, neer op Lilo's eiland. En een onwaarschijnlijke vriendschap begint zich te vormen.

Lilo (stemrol)

Captain Gantu (stemrol)

Rescue Lady (stemrol)

avatar van Nielske

Nielske

Hoi! Weet iemand welk geloof Lilo heeft in de film?

avatar van Moviestar

Moviestar

Na Keizer Kuzco en Atlantis komt Disney eindelijk weer met een leuke humoristische tekenfilm.

avatar van Elise

Elise

Het leukste moment van de film is wanneer Lilo het roodharige meisje uit haar dansles aanvalt (geweld-hehehe) en daarna (als ze een standje(wat een ouderwets woord!)krijgt van de leraar) heel schattig probeert weer in zijn gunst te komen

avatar van Padd0

Padd0

Ik vond het begin van de film erg leuk met stitch die alles naar de klote helpt en zo. Helaas moet disney dan natuurlijk weer even tegen ons vertellen dat dat allemaal verkeerd is en dat familie het belangrijkste is .

Kan disney niet eens een keer het moraal van een film wat subtieler brengen!

Vanwege het goede begin toch nog 3*.

avatar van Goodfella

Goodfella

Best wel wat grappig hier en daar, maar ontzettend irritant dat driekwart van de film wordt gebruikt om de moraal er met een moker in te rammen

avatar van yosemite44

yosemite44

niet alleen bij pixar, ook bij disney zelf zijn de meeste grappen op volwassenen gericht tegenwoordig! die darth vader space craft was erg geinig, en ook de roswell grappen
vond de het wel even wennen om een wat 'rauwere' disney te zien... maar hij was wel erg grappig. nu 3.5*, zit aan 4 te denken.

avatar van Gieds

Gieds

leuke film met goede humor heb hem in het vliegtuig gezien na bruce almygty vond deze stukken beter de humor was zelfs beter en bruce almygty is een film van het genre humor en dat beestje was eg vet

avatar van Marti

Marti

stitch rules!!

avatar van aryan

aryan

Een hele leuke typische Disney film. Orgineel verhaal, grappige karakters en ik heb daarnaast zelden zo een mooi happy end gezien

avatar van T.O.

T.O.

Was bij Finding Nemo mijn verwachtingspatroon misschien iets te hoog, deze film heeft mij positief verrast.

In principe een ouderwetse Disney-tekenfilm, maar nu met een wat meer grimmige en serieuze ondertoon, wat in mijn opinie goed uit de verf komt. Die Stitch steelt natuurlijke echt de show, erg knap hoe ze zoveel charisma in een getekend monstertje kunnen stoppen .

avatar van pietje punk

pietje punk

niet zo heel speciaal....

stitch is wel leuk

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

maar die verschillende voorfilmpjes zijn geweldig

avatar van shabri

shabri

Mijn 2 kleinste kinderen vinden hem geweldig

avatar van Safri

Safri

en je twee grootste kinderen?

avatar van Wouter

shabri schreef:

Mijn 2 kleinste kinderen vinden hem geweldig

Goh. Leuk voor ze.

Nou, nou.

avatar van My_Movies

My_Movies

Echt wel grappige film en Wouter, wat vriendelijk van je dat je zo geïnteresseerd bent, maar ff BTW als je er niets aan vind hoef je je er ook niets van aan te trekken, zo worden zulke opmerkingen nogal snel verdreven.......

Een 4 voor de grappen!

avatar van fulcan

fulcan

waarom is er geen lilo en stich 2 op de site?

avatar van Purmerend

Purmerend

Stitch! The Movie uit 2003 staat er gewoon op hoor!

avatar van ex_uva

ex_uva

Hij is nu bezig op belgie twee!

avatar van Purmerend

Purmerend

Leuk dat er van Elvis (de King) muziek en een imitatie van hem in zitten. 3,5*

fulcan schreef:

waarom is er geen lilo en stich 2 op de site?

Lilo & Stitch 2 is nog steeds in productie maar is als het goed is eind 2005 begin 2006 op DVD verkrijgbaar. Maar er is weinig over deze film bekend, dus vandaar dat niemand genoeg info heeft om hem toe te voegen.

Maar deze film is een en al lol, vond hem geweldig grappig en ookal moet je hem niet te vaak zien hij blijft leuk.

avatar van sanna03

sanna03

stitch is heel tof vooral als hij zom et die plaats en zijn mond opent en dan den elvis speeld is een heel tof diertje moest hete hct bestaan ik ga het meteen kopen

Lilo & Stitch zal 15 September 2005 op 2-disc SE verschijnen

avatar van stan

stan

de film in nu completed op imdb maar weet imand al wanneer lilo and stitch 2 bij ons in de bios is?

ow ja en de film gaat: Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch

heten

Angrod_Pallanén

Alle info over deel 2 is er allang, helaas zijn alle plaatjes te klein.

Volgens Amazon kan Amerika op 20 Augustus al genieten van deel 2 wij krijgen volgens reclame hem pas in September. De dubbel DVD word in Juli uitgebracht, helaas is de kans groot dat wij hem niet krijgen...

avatar van IcU

IcU

Die attractie in disney world van stitch was echt super eng...

Maar deze film niet.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

veel leuker dan stitch the movie! het is al wel een tijdje geleden maar ik kan hem mij nog herrineren 3*

avatar van --flimmer--

--flimmer--

Lilo en Stitch is een leuke film met een heel schattig einde. Het is een typische disneyfilm en ik ben fan van disneyfilms. Stitch is leuk en het eenogige ruimtewezen ook.

avatar van amazingmoi

amazingmoi

in september komt deze film uit op dvd als een 2-disc special edition.ze zeggen dat deze in nederland EN in belgie zal worden uitgebracht-en ik weet ook dat er vlaamse versie zal opstaan-maar ik kan geen enkele belgische site vinden waarop staat dat-ie ook bij ons uitkomt.weet er iemand hier iets meer van?ik hoop echt dat hij bij ons ook zo uitkomt want anders ga ik het moeten doen met die lelijke vage 1-disc editie!!