Genre: Horror / Actie
Met onder meer: William Forsythe, Sheri Moon Zombie en Sid Haig
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 3 november 2005
Plot The Devil's Rejects
"Hell doesn't want them. Hell doesn't need them. Hell doesn't love them. This world rejects them."
Na een spectaculaire schietpartij met de politie gaan een paar leden van de gestoorde en moordzuchtige familie Firefly op zoek naar nieuwe slachtoffers. Ondertussen is de broer van sheriff Wydell, een eerder slachtoffer van de familie, razend over de dood van zijn broer. Hij wil niets liever dan wraak nemen op het groepje psychopaten...
Captain Spaulding / James Cutter
Roy Sullivan
Gloria Sullivan
Officer Ray Dobson
newG
Qua "mindfuck" vond ik deze beter dan house of 1000 corpses. Het gegeven dat ze niet meer gebonden zijn aan dat kuthuis maar on-the-road vieze dingen uit steken vind ik een veel beter uitgangspunt voor een film.
Toch vind ik hem veel te lang duren met grote stukken non-horror die gewoonweg saai zijn.De muziek was bij de vorige film toch beter dan hier, want bij bepaalde scene's ergerde ik me toch vreselijk aan dat gejengel...
2,5* omdat weinig sequels een hoger niveau (laat staan hetzelfde) kunnen halen dan zijn voorganger. Maar hier is dat toch gelukt. (hoewel ik het gevoel heb dat er veel meer in zat)
_Daan_
Waar heeft iedereen deze film gezien, want ik kan geen bioscoop vinden die hem draait.
bioscoop: 3 november 2005
videotheek: 26 september 2006
De Puritein
Wat een tropefilm zeg. Mijn god wat slecht. Echt drek. Ik wil mijn geld terug.
Charles Manson
Wat een tropefilm zeg. Mijn god wat slecht. Echt drek. Ik wil mijn geld terug.
kun je mening ook met ook maar iets zinnigs onderbouwen?
aleksa
he puritein , dan raad ik je the house of 1000 corpses aan, deze is veel beter
Lord Flashheart
Vrij matige horrorfilm in het slasher-genre. Het gegeven van een gedegenereerde familie die iedereen zonder reden vermoord begint me een beetje de keel uit de hangen. Hebben we dat niet al gezien in The Texas Chainsaw Massacre en The Hills Have Eyes? Het verhaal is dus weinig origineel, maar ook de sfeer laat te wensen over. Het moorden in deze film begint eerder op de lachspieren te werken, dan dat het echt angst of spanning oproept. Totaal plaatje levert dus maar weinig punten op, en hoewel ik eerst op 3* zat, moet ik dat bijstellen naar 2,5*. En dan ben ik nog royaal.
Charles Manson
Vrij matige horrorfilm in het slasher-genre.
Halcyon
als dit nu iets NIET is, is het wel een slasher....
De term slasher wordt inderdaad te pas en te onpas gebruikt op deze site. Geen ramp natuurlijk, maar zo kan het wel verwarrend worden
Lord Flashheart
als dit nu iets NIET is, is het wel een slasher....
Ik kan het toch echt geen psychologische horror noemen, vergelijkbaar met Saw, of The Cube. Het standaard groepje jongelui is in deze film vervangen door een country-band, maar het afslachten blijft even onzinnig.
newG
Maar is het daarom een slasher? Volgens mij moet je slashen met een mes of bijl of creatief zijn met ander huis-tuin-keukengerief.
Als je op deze film een sticker wil plakken laat het dan iets zijn zoals: psycho-hillbillie roadtrip horror/thriller of zoiets...
V
,,What you lookin' at?"
,,I'm lookin' at you, mama."
,,Yeah, you see something you like?"
,,Maybe. I set my standards pretty low, so I'm never disappointed."

Dergelijke droogklotenhumor geeft de film iets extra's. Buiten alle sadistische verrichtingen van onze redneckvrienden om, valt er dus genoeg te lachen. Het beste van de film is toch wel William Forsythe. Geweldige kop en dito stem. Hoe hij uiteindelijk de sadistjes tot slachtoffer maakt, is hilarisch. Toch wel jammer dat hij het leven liet. Had mij leuker geleken als hij nog even met zijn rampage verder was gegaan.
Hele dikke 4 sterren voor deze kleine twee uur topvermaak.
Charles Manson
klopt, het is zelfs een schande om dit meesterwerk met zeer middelmatige en gehypte tiener-horrors zoals Saw te vergelijken.
Ik vind deze film wel psychologische horror en wel van een zelden vertoond hoog niveau..
NightWish_NL
Wat een sfeer, wat een muziek en wat een geweldige karakters. Met uiterst veel plezier heb ik dit bekeken en moet zeggen dat dergelijke films, op dit niveau een absoluut unicum zijn.
Hulde voor deze film die mij een geweldige smakeloze avond heeft bezorgd.
Tha Clown
Geweldige film!
House of a 1000 Corpses was al zeer goed, deze is nog beter. De personages zijn prachtig, geweldig gecast ook!
De sfeer, de zieke mind-twists van de Devil's Rejects-familie, de wraakzucht van de sherrif (en dan vooral het stuk op het eind, waar hij ze alledrie vastgebonden heeft), alles past precies.
Kwamen er maar meer van dit soort horror's uit!
Jantje666
wat een laag gemiddelde zeg, 3.23.
jammer dat de film zo weinig mensen aanspreekt, ik vind hem schier briljant.
Mrkice
William Forsythe is natuurlijk een goede acteur,zonder hem gaf ik de film een 2.0.
Nu een matige 2.5.
Ik vind deze film een beetje neigen naar een B-film.
FillumGek
Ik vind het idd ook een beetje jammer dat de film hier te laag scoort. De film mag van mij best richting 3,50 - 3,60.
William Forsythe is gewoon perfect gecast voor deze film. Eerst leek het mee een film zoals Wrong turn of zo, maar dit is een zeer sterke horrorfilm. Aanrader voor horrorfans.
BoordAppel
Het is niet echt een horrorfilm. Meer een wat ranzig uitgevallen thriller.
Jantje666
Het is niet echt een horrorfilm. Meer een wat ranzig uitgevallen thriller.
mwoeah, vind ik ook weer geen goede typering.
Ik zou het meer gooien op een extreem geweldadige 70thies roadmovie
BoordAppel
Dat klinkt wel wat beter inderdaad. Jammer dat je dat niet als genre kan kiezen op MM
Jantje666
ik weet ook niet of ranzig direct het goede woord is maar ik vond wel dat we deze film gerust als EXTREEM geweldadig mogen betitelen.
moordenaars en vooral de psychisch gestoorde vallen nochtans onder horror
Als er uit zien als William Forsythe noem ik dat wel horror.
Bob Gray
- 2049 stemmen
"You callin me a chickenfucker, motherfucker?"
Erg vermakelijke film, iets beter dan House. Heerlijk sadistische scenes afgewisseld met hilarische scenes, waar bovenstaande quote een van de betere is. Ik denk bij herkijk dat hij nog hoger uitvalt. voor nu 3.5*
"I am the devil and I am here to do the devil's work"
Ooit eens echt gezegt door iemand van de Manson familie voordat hij iemand koud maakte.
Ja, is dat zo?
Wist ik niet, welke moord en welke dader, weet je dat ook?
Vond sowieso dat Otis in dit deel ietwat ge-Mansonificeerd is, in vergelijk met House of 1000 Corpses.
The Manson Family (2003) van Jim van Bebber is ook een tip.
jimbo79
zalig eerbetoon aan de reality horrors uit de 70's met lekkere zwarte humor een rotvaart en over- the top dialogen
beste horror van vorig jaar samen met the hills have eyes
Bob Gray
- 2049 stemmen
The line "I am the devil, and I have come to do the devil's work" spoken by the character Otis B. Driftwood is a quote from one of the members of Charles Manson's "Family" during the Tate murders.
Van IMDB geplukt.

3 from Hell
2019

House of 1000 Corpses
2003

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Threads

Pusher
Misdaad / Drama, 1996

Grindhouse
Horror / Actie, 2007
sadisticbrandsheriffpremie jagerbordeelmotelexploitatieaxsadismepsychopaatrondritvervolgmoordrampageantisocial personality disorder seriemoordenaarmartelenlijkwreedheidmaniacpsychotronicax