• 9.376.792 stemmen

The Devil's Rejects (2005)

Horror / Actie | 109 minuten

Genre: Horror / Actie

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Rob Zombie

Met onder meer: William Forsythe, Sheri Moon Zombie en Sid Haig

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 3 november 2005

Plot The Devil's Rejects

"Hell doesn't want them. Hell doesn't need them. Hell doesn't love them. This world rejects them."

Na een spectaculaire schietpartij met de politie gaan een paar leden van de gestoorde en moordzuchtige familie Firefly op zoek naar nieuwe slachtoffers. Ondertussen is de broer van sheriff Wydell, een eerder slachtoffer van de familie, razend over de dood van zijn broer. Hij wil niets liever dan wraak nemen op het groepje psychopaten...

Captain Spaulding / James Cutter

Officer Ray Dobson

avatar van dutchtuga

dutchtuga

incubus schreef:

Toch wel triest hoe ver sommigen gaan om een persoonlijke wraakactie te nemen tegen een film om dan maar het stemgemiddelde te beïnvloeden.

Dit zijn de dingen die imdb helemaal onrepresentatief maakt ivm het scoregemiddelde.

Dit is zo een typische film van, ofwel ben je er helemaal wild van, ofwel vind je het helemaal niets.

Natural Born Killers is voor sommigen helemaal de max en anderen zouden ook een half ster toekennen. Ik denk eerder dat de mensen die zulke lage scores toekennen ook niet echt de doelgroep zijn van dit soort films. Smaken verschillen idd. Als ik een bepaald genre niet leuk vind, stem ik niet eens of schrijf ik er geen review van, omdat ik toch niet objectief de film kan beoordelen terwijl anderen die het genre goed vinden dat beter onderbouwd kunnen verwoorden.

Gelukkig zal deze film bij de liefhebbers wel een cultstatus opbouwen, maar inderdaad, je hebt gelijk. Jammer genoeg zul je dat altijd houden. Bij deze film zou je alleen aan de titel of de poster al ongeveer uit kunnen maken wat voor type film het is. Maarja, veel moderne horror publiek vind ik nou niet echt het beste publiek voor een film als dit. Maarja laat ze lekker deze film in de bios zien of huren want Zombie moet ook geld verdienen om ons weer te verwennen met zijn volgende project Kan niet wachten.

avatar van razija

razija

• 1994 stemmen

naar de trailer had ik veel verwacht ,maar .....het was nix aan.

Je moet er van houden denk ik. Persoonlijk ben ik niet echt een liefhebber van dit soort onzinnige slachtwerk. Het is allemaal wel aardig gemaakt, maar het doet me helemaal niks. Onnozel script ook.

Pluspunt was de uitstekende soundtrack.

avatar van patrick17

patrick17

Ik heb hem net ff gecheckt maar is een aparte film hoor moet ik zeggen en idd je moet er van houden van de afslachtingen etc maare voor de rest wel aardige filmpje..

2 **

INCTRL

Echt totaal niet te vergelijken met deel 1: House of 1000 corpses. Kan me wel voorstellen dat mensen die die baggerfilm gezien hebben wat terughoudend zijn om een vervolg erop te gaan kijken. Nou ik kan u vertellen dat deze film wel wat volwassener in elkaar zit en de beste film van 2005 genoemd mag worden in de Horror klasse.

avatar van fritsy

fritsy

INCTRL schreef:

Ben het helemaal met je eens,. Alleen jammer dat tiny in mijn hoofd bleef zitten van begin tot eind!!!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Erg amusant vervolg, misschien nog wel iets beter dan House of 1000 Corpses. Veel geweld, veel bloed, veel gestoorde personages en veel fuck (maar liefst 560 keer, als we imdb moeten geloven ).

Bill Moseley steelt, net als in het eerste deel, voor mij persoonlijk de show als de gestoorde Otis. Maar in dit vervolg is Sid Haig ook erg sterk als Spaulding (vooral de scène waarin hij dat jochie uit de auto jaagt is geweldig!).

Verder ook nog een hoop erg vermakelijke (bij)rollen voor allerlei andere horroracteurs (Foree, Soles, Railsback). Wat mij betreft mag Zombie binnenkort nog een keertje op de regiestoel!

3,5 sterren.

Boy, the next word that comes out of your mouth better be some brilliant fuckin' Mark Twain shit, 'cause it's definitely getting chiseled on your tombstone!

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Harde maar toch grappige film , Tiny is trouwens vlak na de film uitkwam overleden , jammer had een "grote" acteur kunnen worden

INCTRL

''Iets" beter dan deel 1 Chainswa? Verschil van dag en nacht.

avatar van botssiee

botssiee

Ik vond het niet echt een horror te noemen.

Ik had er veel over gehoort maar vond hem behoorlijk tege vallen.

avatar van donnie B.

donnie B.

Ga hem kijken vanwege William Forsyte, maar hopelijk is deze wel beter dan de eerste, want wat was dat een baggerfilm zeg!

INCTRL

Door Quentin Tarantino verkozen tot beste film van 2005.

avatar van james_cameron

Superieur vervolg op het rommelige en saaie House Of 1000 Corpses. Extreem gewelddadig en sadistisch, maar tevens erg grappig, spannend en intens. Goede rollen voor vrijwel iedereen, maar vooral William Forsythe als de doorgedraaide sheriff springt eruit. Zelfverzekerd geregisseerd door Zombie, met mooi gebruik van muziek en subliem camerawerk.

avatar van reveal

reveal

Waar heeft iedereen deze film gezien, want ik kan geen bioscoop vinden die hem draait.

avatar van Ericjuh

Ericjuh

Zeer vermakelijke film.

Na het lezen van de reactie's ,dat de film zo ranzig was, heb ik een poging gewaagd om deze film te kijken.

een klein "nadeel" vind ik wel dat ze een beetje "soft" worden op het einde..

In het begin van de film werd namelijk verteld dat er in het huis iets van 27 lijken gevonden waren. Ook zag je in het begin dat ze met lijkte slaapte enz. Toch kwamen zulke dingen later in de film weinig voor.. Ook het moorden in het eind van de film vond ik wat aan de lage kant.

maar ik zit weer te zeiken over een goede film...

Zeker een 3.5 ster waard..

avatar van timo18

timo18

gruwelijke scenes, vooral die vrouw die werd overgereden door een truck en al die ingewanden die daar lagen bluhhggg,,, von em echt goed, spannend, grappig, zielig, griezelig en ja inderdaad een verrassend einde, denk je dat het bijna voorbij is maar nee hoor, 4****

avatar van roho

roho

veel positieve geleuiden gehoord, ik vond deze film echter nergens over gaan. waarom wordt iedereen afgeslacht , waarom is deze familie zo verbitterd ? jammer, dit had een topfilm kunnen worden als het verhaal hier en daar aangepast zou worden en de film meer diepgang zou hebben. Nu wat mij betreft volledig geflopt.

een 1 , meer is het absoluut niet waard.

avatar van tjsorro

tjsorro

vond hem absoluut niet griezelig; was eerder komisch miste alleen andré van duin nog

roho schreef:

Diepgang

avatar van rempsycho

rempsycho

Stukken beter dan z'n voorganger en stukke geloofwaardiger. Al die vage horror films, zoals dus het eerste deel, waar je op een gegeven moment iets hebt van "jaja, 't zal wel.. "

Vond vooral de 70ties sfeer cool (geweldige soundtrack trouwens!) en de hoofdrolspelers kwamen ook stukken beter uit de verf dan in het 1e deel. Al was 't einde wel voorspelbaar.. (Tiny was toch niet in rook opgegaan, in eerste instantie dan.. )

avatar van Dumann

Dumann

Deze past echt in het rijtje van de slechtste films ooit.

Ik raad niemand aan de moeite te nemen deze film te downloaden of te huren. Geen verhaal, geen diepgang, helemaal niets.

Ik heb opzich niets tegen zieke films, maar zorg dan tenminste dat een verhaal in zit, zoals bijv bij Saw.

Dit is echt bagger.

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

Ik heb erg naar uitgekeken om deze te zien, vanmiddag was het dan zover en eh ik vind heerlijke film haha, een gestoorde William Forsythe die zich lekker mag uitleven en ook nog een leuk rolletje van Danny Trejo (he's the man!!)

Voor degene die deze nog willen gaan zien; gewoon niet te veel nadenken en lekker je verstand op 0 en kijken die hap !! Om dat ik me vermaakt heb met deze film krijgt hij zeker wel 4 *

avatar van as

as

Zombie's veel betere vervolg op de nieuwe verhandelingen van de gestoorde familie Firefly. Een prettig weerzien. Ging House of the 1000 Corpses onderuit door overdaad aan stijlmiddelen, hier heeft Zombie (meestal) de juiste toon te pakken. Lekker gruizige ode aan de jaren 70. Zombie kent zijn klassiekers en trakteert de liefhebber op lekkere ranzige scene's met een vette knipoog. Forsythe geniet zichtbaar van zijn rol als geschifte sherrif. Ben benieuwd naar nieuw werk van Zombie. 3.5 *en

avatar van berth135

berth135

Erg veel goeie reacties hier, wat natuurlijk het best hoge cijfer verklaart van 3,13. Tijdens het kijken dacht ik al dat het een soort cult-film moest voorstellen. Dus het zal wel zo zijn: Of je vind het geweldig, of je vind het niks.

Mij boeide het geen moment. Geen moment vond ik het spannend, nergens humor (wat best wel mag in zo'n film), alleen maar goor een gruwelijk.
Ik ben best een fan van horror, maar ik vind deze film eigenlijk niet onder dat genre vallen, maarja het is maar wat je definitie is van horror.
Ik heb wel braaf de film uitgekeken, maar het werd er nergens beter op.

Een scene die ik bijvoorbeeld totaal niet snapte is het kopen van die ijsjes onderweg. Wat voor nut heeft dat? Wat voegt die scene toe aan de film? Was dat grappig? En moest tenenkrommend saaie uitgerekte eindscene nou echt zo lang duren?

Een film moet me kunnen boeien en dat heeft deze film totaal niet gedaan. Heb me ontzettend verveeld tijdens het kijken.

avatar van Corabora

Corabora

ik vond het helemaal niks. er zat geen duidelijke verhaallijn in, het was niet spannend, het was niet eng, het was eigenlijk alleen maar vies. ik snap niet hoe deze film aan zon hoog cijfer komt.

avatar van BellaVita

BellaVita

ik had ook veel meer van deze film verwacht na het lezen van alle berichten... het is hellemaal geen horrorfilm, niet eens een thriller.... wel een paar grappige momenten... maar in het algemeen heel teleurstellend.... that's it!! 2* voor de goeie spel van de acteurs.

avatar van DrexlR.M.

DrexlR.M.

hallo mensen iedereen die de film vond tegen vallen die moet even bedenken dat het een tribute is aan films uit de jaren 70 en begin 80.

hij overtreft wel iedre film met het gebruik van het woord fuck dat vond ik wel koel

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ik had eerder nooit van deze film gehoord, maar het bleek een goede film te zijn. Ik begrijp alleen het genre horror niet, want eng was het niet. Heb zeker genoten van deze film.

Eerst was het een rustig filmpje, maar toen het wraakactie van sheriff Wydell begon, schrok ik toch even, ik bedoel, de Firefly's zijn niet goed in hun hoofd, maar die sheriff, die is nog gekker.

Wie was die hele lange man op de boerderij??

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Schitterend vervolg.

Lekker vlot, veel aktie en nog steeds lekker ranzig.

Goede soundtrack!!

avatar van Safri

Safri

Wie was die hele lange man op de boerderij??

3,5*[/quote]

Tiny toch?