Genre: Horror / Actie
Met onder meer: William Forsythe, Sheri Moon Zombie en Sid Haig
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 3 november 2005
Plot The Devil's Rejects
"Hell doesn't want them. Hell doesn't need them. Hell doesn't love them. This world rejects them."
Na een spectaculaire schietpartij met de politie gaan een paar leden van de gestoorde en moordzuchtige familie Firefly op zoek naar nieuwe slachtoffers. Ondertussen is de broer van sheriff Wydell, een eerder slachtoffer van de familie, razend over de dood van zijn broer. Hij wil niets liever dan wraak nemen op het groepje psychopaten...
Captain Spaulding / James Cutter
Roy Sullivan
Gloria Sullivan
Officer Ray Dobson
Axi_di_Axi
Wat een achterlijke stomme film!!...slecht geacteerd, nooit spannend en dan vooral die leipe sherrif, die zogenaamd over moet komen als een 'tough guy'..wat een nird! hoop dat er snel weer eens een leuke en echt spannende horror/ thriller komt als het niveau van The Descent.
Turkeyloverz
Tiny toch? [/quote]
Ja , maar ik bedoel, was hij een vriend of familie ofzo?
L2E
Wat een ongeloofwaardig stem gemiddelde.
Hoe komt dit nou op 3,12?
Niet vaak dat het er zo naast zit.
Dit is toch een zeer slechte en verschrikkelijke B film.
Slecht acteerwerk en wat kan ik en wat hoef ik meer te zeggen...
Ik kijk altijd elke film af, hoe slecht dan ook, dus deze ook.
Mijn laagste stem ooit 0,5*
Nitra
je houdt ervan of je haat het ...
ik vond hem heel goed 4.5 !
tjah L2E hij is een rockster die kunnen sowieso niet al te best acteren (wat naar mijn mening heel goed was)
deze film is lekker om naar te kijken ... de stiltes muziek eenzaamheid erin ....
wie zegt altijd dat Bfilms slecht zijn ?
ik heb films gezien die met heel weinig geld gemaakt zijn en toch nog beter dan de duurste film tot nu toe ... noem ff geen naam
Nibbler
Ik vond er niet zoveel aan, zat vaak wat om me heen te kijken op de bank
Ik vind de film op momenten echt ziek , mentale spelletjes, moord, corrupte agenten, ... Noem het maar op.
De agent vond ik echt zwak. Acteerde slecht en was gewoon slecht verzonnen...
Zeer matig, maar voor een liefhebber (wat ik niet ben) kan dit toch wel een redelijke film zijn! ***
RedSosa
Zeer goede film, zeer geweldadig en gestoorde hillbillies. 5 sterren!
rotting ralph
Tiny toch?
Ja , maar ik bedoel, was hij een vriend of familie ofzo?
Hij is nog een zoon van mother firefly. Ik zou zeggen: daarvoor moet je 'house of 1000corpses gezien hebben' maar buiten tiny zijn er weinig raakpunten. House of ... is naar mijn mening beter dan the devil's rejects. [/quote]
Safri
Je bent wel een horror fan, zo aan je naam te lezen. Of niet Ralph?
joepdoedel
z'on film waar je naar blijft kijken....en je schaamt tegelijkertijd...dat je een mens bent....erg bloederig en
de titel eer aandoend. Een feelbad movie...
Chainsaw
Vandaag herzien en gaat meteen een halve ster omhoog. Erg vermakelijke film, één van de betere horrorfilms van de laatste jaren en toch wel behoorlijk wat beter dan het eerste (ook leuke) deel.
Moseley, Haig en Moon stelen de show met hun geweldige prestaties als psychopaten. Verder uitstekende acteerprestaties van de andere acteurs, heerlijke muziek en een voortreffelijk einde!
Van 3,5 naar 4 sterren.
Doom
Devil's Rejects, The (2005) is waarschijnlijk voor de gemiddelde kijker een rampzalige lange gore zit, echter voor de horror liefhebbers onder ons is het puur genieten. Regisseur Rob Zombie gaat helemaal los, maakt van dit vervolg op House of 1000 Corpses een zeer vermakelijke horror. Lekker ziek, hard, lomp en ook nog eens heerlijke humor. Het camera werk is daarnaast geweldig, lekker chaos. Visueel gezien ziet het er zwaar goed uit, net zoals de locatie waar The Devil's Rejects zich afspeelt. Het dialoog over de kippen is overigens niets minder dan briljant. Geweldig.
Alles past gewoon prima in de gecreëerde sfeer van regisseur Rob Zombi. Een regisseur met liefde voor het horror genre, dat ze nog bestaan. Heerlijk!
Waarom wordt het horror genre toch zo ondergewaardeerd. *Zucht*
Oscar Wilde
Weinig horror en helemaal geen schrikmomenten. Eerder zieke sadistische tuig met lang haar en moordneigingen. Ik heb me nog nooit zo verveeld tijdens een film waarvan ik dacht dat het mij zou laten schrikken. Vooral die oude clown werkt op de lachspieren.
0,5
agent smith
Moet je house of 1000 corpses gezien hebben om het verhaal beter te snappen?
Doom
Moet je house of 1000 corpses gezien hebben om het verhaal beter te snappen?
Nee, tot na het bezichtigen van Devil's Rejects, The (2005) wist ik niet eens dat het een vervolg op House Of 1000 Corpses is. Het is dus prima te volgen zonder zijn voorganger gezien te hebben.
Charles Manson
wat een geweldige film weer van Rob Zombie.
Ik vond House of 100 Corpses al super e nook dit vervolg was weer helemaal geweldig.
Rob Zombie is inderdaad echt wee reens iemand met passie en liefde voor het genre, waren er maar meer zo, zucht....
De lines waren weer zo cool dat Tarantino of Ritchie er best eens naar zouden mogen kijken, de over the top humor was weer top, he tgeweld lekker bruut, een zeeeeer stijlvol einde en die sheriif was natuurlijk helemaal wreed. "a 100% Alabama ass-kickin'!"
mensen die deze film slecht noemen hebben daar het volste recht toe, maar mijnsinziens snappen ze gewoon de helft niet, voelen ze de humor niet aan, hebben geen oog voor.... pareltjes ; >
Summerlinda
Geweldig! Prachtige cast, schitterende soundtrack, mooie beelden. Humor, gore, sfeer, visueel oogstrelend.
Tuti f*cking fruti! 5*
Charles Manson
volgens mij is deze maar zeer slecht te koop.
ja, je kunt ongetwijfeld van die belachelijk import versies krijgen zonder ondertiteling van 29,99 ofzo....
wat is dat toch met "de betere"dvd zaken?
ze verkopen allemaal van dat pretentieuze geneuzel.
UK versies, USA versies, allemaal kosten ze 20, 30 eur en er is niet eens ondertiteling vaak.
terwijl je vaak gewoon de normale versie koopt bij de freerecordshop voor 12,99 ofzo.
tha_viruxxx
Ik zag op de website Video-Palace dat The Devil's Rejects pas eind november te huur zal zijn.
De film is in november 2005 in de bios gegaan dan moet je een jaar wachten.... misschien heeft het te maken met halloween. (zo was het ook met de film Bad Santa een jaar wachten tot de volgende kerst.)
heeey, da's goed nieuws.
ik dacht dat deze film gewoon domweg te onbekend was om in Nederland te kunnen kopen/huren.
Maar dat komt dus nog gewoon, joepie!
heb de film gister gezien maar,
er staat na dat hun huis is afgebrand maar dat is niet zo hun huis werd beschoten in het begin er is geen sprake van brand.
de film is echt spannend met behoorlijk leuke stukken.
4,5 ster
jerooney
goede film hoor
is rob zombie nog van plan meer films te maken of niet? welja ***** omdat er genoeg spanning en horror inzat!
msmits
Haha echt wel een vette horror.
Van die zieke mindgames de hele tijd, veel bloed en er wordt zelfs zo nu en dan nog wat gescalpeerd
Topfilm 4
happy viewer
God, wat een zeik film. Niet te geloven dat die zo goed scoort. Deze film gaat toch nergens over. En dan die sherrif met z'n Elvis Presley syndroom. Wat een hondsdrol.
Skrean
een waardige opvolger van the house of thousand corpses.
Deze vind ik zelf iets beter omdat ie net iets zieker is.
ik geef hiervoor 4 sterren.

3 from Hell

Pusher
Misdaad / Drama, 1996

Grindhouse
Horror / Actie, 2007
sadisticbrandsheriffpremie jagerbordeelmotelexploitatieaxsadismepsychopaatrondritvervolgmoordrampageantisocial personality disorder seriemoordenaarmartelenlijkwreedheidmaniacpsychotronicax