Genre: Horror / Actie
Met onder meer: William Forsythe, Sheri Moon Zombie en Sid Haig
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 3 november 2005
Plot The Devil's Rejects
"Hell doesn't want them. Hell doesn't need them. Hell doesn't love them. This world rejects them."
Na een spectaculaire schietpartij met de politie gaan een paar leden van de gestoorde en moordzuchtige familie Firefly op zoek naar nieuwe slachtoffers. Ondertussen is de broer van sheriff Wydell, een eerder slachtoffer van de familie, razend over de dood van zijn broer. Hij wil niets liever dan wraak nemen op het groepje psychopaten...
Captain Spaulding / James Cutter
Roy Sullivan
Gloria Sullivan
Officer Ray Dobson
saske
de 1ste was al niks dus deze ga ik echt niet zien.
kneuckeretto
nee toch??? hier word ik een beetje moe van. Ik vond die eerste film al tien keer niks, dus ik bevrees dat dit ook niet veel zal zijn.
Chainsaw
Ik zie net dat Ken Foree en Steve Railsback ook een rol hebben in deze film. En natuurlijk keert Bill Moseley terug, dus ik heb hoge verwachtingen van dit vervolg ...
Soeperman87
Deel 1 was vreemd maar vermakelijk, toch wacht ik met SMART op deel 2!
Rob Zombie heeft zijn regiedebuut echt wel waar gemaakt! Go Rob!
SaintOfKillers
Na de teaser te hebben gezien, verwacht ik er toch wel iets van. Hij lijkt me iets grimmiger en "vuiler" dan de eerste. Die had mijns inziens een beetje te veel verschillende bad guys (allemaal met hun eigen kleurrijke gimmicks, het was een beetje overkill)
as
En....William Forsythe. Eindelijk weer eens te zien met zijn betonnen kop!!
BS
aan de trailer te zien,zien de hoofdspelers er in ieder geval lekker ruig uit ! Of er nog een rode draad door deze film zal lopen kan ik niet zeggen,maar dat er links en rechts wat 'leuke' moorden zullen plaatsvinden is denk ik wel een feit !
donnie B.
William Forsythe, helemaal top! Die man zou veel meer grote rollen aangeboden moeten krijgen.
Safri
Wanneer komt deze nou toch eens uit? Ben namelijk erg benieuwd naar het resultaat. Ik verwacht dit keer een soort From dusk till dawn meets Natural born killers meets House of 1000 corpses
Horrorfanaat
22 juli in Amerika aan de poster te zien. Zal hier dus wel eind van het jaar uitkomen in de videotheek.
reveal
Hier kijk ik nu echt eens naar uit. De eerste was al schitterend. En de trailer ziet er alleszinds ook goed uit!
Safri
Weer een nieuwe, nog betere trailer. Ik kijk erg naar deze film uit.
as
Ziet er goed uit. Goede recencie op ait it cool news, trouwens. Lijkt me in ieder geval een betere film dan house of the 1000 corpses (hoewel die zijn momenten had).
Safri
Die had zeker zijn momenten
Heb de trailer nu al wel 10x gezien, kan eigenlijk niet meer wachten.
Ik kan die recensie niet vinden
Ik kan die recensie niet vinden
Onder die steen gekeken?
o ja
Het is ook zooooo warm.......
Had in mijn stoutste dromen niet durven hopen dat nota bene Zombie zich nu mag rekenen tot de top van horror-regisseurs.
Safri
Net de sneek peek gezien (zo'n 10 minuten van de shoot-out scene). Ik kan niet anders zeggen dan geweldig. Normaliter ben ik snel uitgekeken op wat heen en weer geknal, maar Zombie weet er weer wat moois van te maken. Kan niet wachten op de film.
22 juli draait ie in de USA.
rotting ralph
Vorige week gaan kijken op de dag dat hij uitkwam. Met de hoogste verwachtingen omdat ik house of 1000corpses al heel goed vond. Sherry Moon speelt het opnieuw perfect, terwijl otis zowaar nog gewelddadiger wordt en captain spaulding eerder teleurstelt. De film komt realistischer over dan de eerste en als het andere acteurs geweest waren in de hoofdrollen was het niet gelukt (bijna) dezelfde sfeer te creëren. House of 1000 corpses was 100% rob zombie, The devil's rejects is een doorsnee horrorfilm. MAAR, wel een met een magnifiek einde. Dé perfecte samengang van muziek en het beste slot dat ik zag in tijden.
balosa
lekker grof, gewelddadig en zinloos
al met al best een vermakelijke film met gore effecten zo af en toe, het einde was ook oké 3*

3 from Hell

Pusher
Drama / Misdaad, 1996

Grindhouse
Horror / Actie, 2007
sadisticbrandsheriffpremie jagerbordeelmotelexploitatieaxsadismepsychopaatrondritvervolgmoordrampageantisocial personality disorder seriemoordenaarmartelenlijkwreedheidmaniacpsychotronicax