Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 19 februari 1998
Bekijk via Prime Video
Plot Mortal Kombat: Annihilation
"Destroy all expectations."
Een groep strijders heeft zes dagen de tijd om de wereld te redden van de duivelse Shoa Kahn. Als ze hem niet op tijd verslaan, zal de Aarde samengevoegd worden met Outworld, en zal Kahn de ultieme machthebber worden.
Liu Kang
Jade
Cyrax / Scorpion / Noob Saibot / Tarkatan (Baraka) #3
Sub-Zero
Jordy
deze een keer in een melige bui onder het werken (in de videotheek destijds) gekeken.. en ik kon er best om lachen... erg slecht natuurlijk, maar niet tenenkrommend... als ik het me goed herinner
Blindfold
Zo slecht dat het bijna leuk wordt. De kung-fu is zo nu en dan nog best redelijk.
BS
niet helemaal mee eens.Het begin van de film is wel aardig alleen het eind is slecht uitgewerkt.dat had veel beter gemoeten.1.5 ster
Jerome-B
Ik heb Mortal Kombat nou eenmaal altijd leuk gevonden, dus vond het leuk om te zien hoe ze de personages uit de videogame tot leven wisten te brengen. En ik moet zeggen dat het naar mijn mening niet slecht gedaan is. 2,5 sterren.
Pugsley
Veel te veel special effects. Acteerwerk vind ik persoonlijk erg matig. Haalt het bij lange na niet bij het eerste deel. Maarja, die komt dan ook van Paul Anderson.
twinmaster
Zeil niet deze film verdient gewoon 3 sterren leuk om personages van game tot leven te zien in een aardig verhaal
darkcity
Als je een fan van de game serie bent is de film nog wel redelijk, maar als je dat niet bent, dan vind je hem waarschijnlijk barslecht.
Eigenlijk is het de slechtste film allertijden, maar ja, hij is wel enigzins te kijken. 2*
darkcity
Volgens mij ben ik de enige persoon in heel Nederland die deze film vanavond gezien heeft. BTW, hij was weer erg slecht, nog slechter dan vorige keer, maar dat maakt hem erg leuk.
IamBernie
Ik heb 't laatste half uur gezien en heb me echt geweldig vermaakt. Dat is GEEN compliment
Zidaan
Ik heb hem ook vrijdag (16)
gezien, nog best leuk filmpje.
Vooral omdat ik altijd al,
van mortal kombat heb gehouden.
Dus dat leukt me logisch?
koolwijk
Als ontiegelijke fan van de games vond ik het 1e deel behoorlijk maar, dit nee wat een troep maar daardoor eigenlijk ook stiekem wel weer verdomde grappig.
Malfidus
Het eerste deel was middelmatig, dit was gewoon een onvoldoende (2 sterren). Het verhaal kon mij totaal niet aanspreken en dat vechten om te vechten begon mij te irriteren, wel de typische mortal kombat sfeer in de film, deze heeft ervoor gezorgd dat de film niet totaal flopte, maar hij staat wel terecht in de flop 100, want hij was een enorme teleurstelling.
nirvana
nog nooit zo tevreden geweest dat een film eindelijk afgelopen was, slaat compleet nergens op, slecht geacteerd, belachelijke decors, nee , in één woord "SLECHT"
jimkirk
Ik vond deze film in een woord SLECHT, in twee woorden SUPER SLECHT.
Dit kan natuurlijk ook komen doordat Johnny Cage word gedood, hij was mijn persoonlijke favoriet.
het enige plus punt in de film was Jax, die zo nu en dan wel iets humoristisch had.
jongleon
Nou, ik hou wel van ongecompliceerd meppen. Het verhaal is overigens zo slecht, omdat ze hetzelfde verhaal hebben als het computerspel en ja..... bij vechtspellen is het verhaal nou eenmaal niet zo belangrijk
WiLL
De goede punten uit deel 1 hebben ze vervangen door iets slecht.
Slecht verhaal , slechte acteurs, slechte beelden ... ook allemaal erg ongeloofwaardig. Ik kon me er niks bij voorstellen.
BoordAppel
Als ze nu een goede scriptschrijver hadden ingehuurd, een bekwame regisseur, goede acteurs die een vechtsport beheersen dan hadden ze hier gewoon een retestrakke actiefilm van kunnen maken. De hele MK mythologie leent zich er uitstekend voor. Nu hebben ze het superwazige verhaaltje van het spel nog debieler gemaakt om maar zoveel mogelijk spelpersonages hierin te flikkeren en dat gaat vanzelfsprekend niet goed. Was deel 1 nog best te bekijken (zeker voor fans van het spel), dit is gewoon pure bagger. En er is natuurlijk maar 1 Baraka verdomme!
darkcity
Het spel Mortal Kombat is gewoon niet geschikt als film, daarvoor is het verhaal veels te warrig wat goed in een game kan maar als film waarschijnlijk niks brengt.
Vechtspellen zijn sowieso niet geschikt als films maar dat blijken de regisseurs niet in te zien want volgens mij wordt Tekken nu ook verfilmd.
TheOne
Het kan wel, maar Hollywood moet zich aan de verhaallijn van de game houden. Producers denken altijd beter te weten door het verhaal te veranderen. Mortal Kombat had goed kunnen worden. Het eerste deel viel wel mee, deel 2 was zeer waardeloos en chaotisch. Te veel gevechten zonder een echt duidelijk verhaal.
Leno
De enige reden die ik kan bedenken om deze film geen 0.5 ster te geven is het moddergevecht tussen twee mokkels halverwege de film.. Dus 1*
darkcity
Ja maar het verhaal in de game is ook een grote chaos, dan gaat die weer dood, dan leeft ie weer en zo gaat het constant door.
Ze moeten voor de 3e film een goed overzicht maken van de verhalen van al de 6 Mortal Kombat spellen voordat ze een verhaal voor de film maken.
Want anders wordt het net zo'n drama als dit tenenkrommende schepsel van een film.
Naomi Watts
MK is ook niet echt een game waar je een film van kan maken.
predator
- 1948 stemmen
deel 1 was best aardig, maar dit is echt bagger met de grote B. Ik heb de film in stukjes van 30 seconden gezien, anders mag je geen waardering geven, maar dit is nauwelijks te verdragen voor je ogen.
BoordAppel
MK is ook niet echt een game waar je een film van kan maken.
Dat is juist een game waar je een ontzettend vette martial arts film van kan maken, maar dat kunnen ze dan toch beter overlaten aan Chinezen denk ik.

Mortal Kombat
2021