Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 19 februari 1998
Bekijk via Prime Video
Plot Mortal Kombat: Annihilation
"Destroy all expectations."
Een groep strijders heeft zes dagen de tijd om de wereld te redden van de duivelse Shoa Kahn. Als ze hem niet op tijd verslaan, zal de Aarde samengevoegd worden met Outworld, en zal Kahn de ultieme machthebber worden.
Liu Kang
Jade
Cyrax / Scorpion / Noob Saibot / Tarkatan (Baraka) #3
Sub-Zero
TheOne
Dat is waar. Aziaten geven de beste martial arts weer, want die zijn van jongsaf aan getraind. Veel martial arts wordt tegenwoordig vaak gebruikt door Amerikanen. Die worden paar maanden van te voren getraind en oefenen die uit in de desbetreffende film en dat ziet er inderdaad geoefend uit. Aziaten laten het er vloeiender uitzien. Zulke films moeten ze ook overlaten aan de Aziaten. Dragonball Z wordt nu ook al door Amerikanen gemaakt. Ik had liever Aziaten gezien.
Remi
En 1 film van MK is volgens mij wel genoeg
ricky2612
haha dit is wel heeeel erg slecht..maareh jah, soms heb je weleens van die films, die zijn ZOO slecht dat je ze toch wel leuk vind. En komt ook omdat ik vroeger veel MK heb gespeeld..
zoals eerder vermeld, hier had meer uitgehaald kunnen worden.
XfofaXX
Hebben de twee MK-films nu niet exact hetzelfde scenario? Een hoopje aardelingen moet een hoopje stouterds verslaan etc.
TommyDDD
ik vindt mortal kombat cool heb de spel voor de playstaion ik kent dit spul al van als ik 9 jaar was ik vondt het zoo cool dat ik het bleef huren en huren later heb ik het gekocht en ik kijk het nog af en toe maar blijft wel vet ik geef 4.5
Nomak
Jammer genoeg is deze film een flop.
Ik keek er vroeger naar uit om deze film te zien, maar net als de eerste film is dit niets waard in vergelijking met het spel.
1,5 ster
hohohhoooooooo
Dead01
- 1976 stemmen
de spelletjes waren al fantastisch maar de film is gewoon nog 10 keer beter
Over de games volledig mee eens,de films kweet niet,toch niet echt wat ik had verwacht:s
darkcity
de spelletjes waren al fantastisch maar de film is gewoon nog 10 keer beter
Wat een zieke uitspraak zeg
V
De spellen zijn idd geniaal, daar heeft de kerstman gelijk in. Maar om dit amateuristische gedrocht, dat echt alles mist om een goede, vermakelijke film te zijn, nog vele malen beter te noemen getuigt wat mij betreft van totale waanzin.
Remi
Ik vind de spellen ook veel leuker. Maar deze film is nog erger dan het eerste deel. De gevechten zijn best leuk, maar op den duur gaat het mij toch vervelen
mr.gaunt
dit is n leuke film om uit te lachen
3 sterren,
ik hou soms gewoon van slechte films
toch zitten er ook leuke scene's in
de special effects zijn wel van de slechtste die ik ooit zag
DeCol
De spellen zijn echt wel leuk, heb ze allemaal al eens gespeeld. Deel 1 heeft nog een beetje weg van de spellen, maar deze vind ik echt 'uberslecht'. 1 *
kArIzMa_TuRk
Slechte effecten, maar wel vermakelijk
mr,x
films over games zijn meestal niks.
deze ook niet echt.
2 sterren voor de moeite
etherman
2.5 sterren omdat ik een echte MK fan was(ben).deel 1 was nog wel te pruimen.dit deel is alleen leuk als je alle delen van het spel grijs hebt gespeeld
AfterShocks
Ik snap niet waarom de meeste hem waardeloos vinden, nou ja ieder z'n eigen mening
maar voor mij blijft die leuk. Word veel erop los gegooid. 3.5
XTREEM|RAGE
omg deel was leuk, maar deze zuigt!
hoop dat deel 3 beter wordt!
ddragon1690
eerste keer dat ik hem zag viel hij tegen. nu heb ik hem herkeken en vond hem toch erg vermakelijk. alsnog een slechte film. maar voor een mortal kombat film vermakelijk. en zoals al is gezegt is leuk om de personages uit de games tot leven te zien komen. een 2.5
AfterShocks
Jammer dat die in de flop zit. Vind hem een beetje waarder. Wel mooie Cyborgs! Die 'Smoke en 'Cyrax. Ben benieuwd naar deel 3 waarin 'Sektor' voorkomt. Toch wel leuke vechtscene's, jammer dat het om de 6 minute voorkomt. Toch wel een 3.0, beter dan z'n voorganger bij fight-scene's. Maar minder bij sfeer en effect's. ( Had eerder een 3.5 gestemd maar was onbewust van ) Achja.. Sh** happens.
PEN15
Ik ben dolblij dat deze crapfilm in de flop 100 staat. Kans om jeugdfrustratie van me af te zetten. In ben destijds met maten naar de bioscoop gegaan en moeten aanzien hoe deze film werkelijkwaar totaal nergens op slaat. Deze film is echt zoo slecht, zoooo freakin slecht dat je na afloop van deze film op straat staat en je je er weinig van kunt herinneren, zoo slecht. Dat er op een hoop populaire karkaters geen aparte film valt te baseren bewijst het volgende ergens na een hele wandeltocht door de outlands (of weet ik wat)komt hoofdrol speler (wie dat dan ook al weer was) die indiaan nightwolf tegen, echter voor 5 seconden en voor 2 regeltjes tekst. WTF waar slaat dat op!!!! Onzinfilm, prutswerk.
PEN15
Ik vond deze film in een woord SLECHT, in twee woorden SUPER SLECHT.
Dit kan natuurlijk ook komen doordat Johnny Cage word gedood, hij was mijn persoonlijke favoriet.
het enige plus punt in de film was Jax, die zo nu en dan wel iets humoristisch had.
He bij jou ook al. Cage was ook mijn superhero. Gaat ie in de eerste startminuten al dood en de hele zaal gaat nog juichen ook. Ik vond dat echt zo zonde, dat was al een voorbode op wat ging komen. >(
Ik heb trouwens nog 1 opmerking, voor wie het ooit mag lezen. Ik kan het me bar slecht herinneren, maar ging het in de film ook nog wel eens over fatalities? Lijkt me niet en hier is weer het zoveelste bewijs waarom computer games film adaptaties altijd floppen. Er loopt nooit een parallel aan het origineel - de game.
Glacius
Film bestaat eigenlijk alleen maar uit opeenvolgingen van gevechten.. Het verhaal gaat nergens over en het enige leuke wat ik aan de film kan bedenken, is het zien van je favoriete MK characters op film..
Respekked
Haha wat een stel houten klazen. Vanmiddag de andere 70 minuten maar eens kijken.
Pastichio Rocker
Had deel 1 nog wel wat potentie, dat is met deze film definitief om zeep geholpen. Wat een gedrocht was dit zeg. De DVD is wel uitermate geschikt als frisbee of onderzetter. Niet aan beginnen is mijn advies.
N_SANE
Ik vond deze deel ook wel meevallen. Het rammelt wel aan veel kanten en de humor (tot zover het humor genoemd kan worden) was niet te pruimen. Vooral Jax die 'grappig' poogde te zijn.
Verder heeft het leuke acties (jammer dat dit constant is). Ik heb deze film in 3 dagen tijd gekeken.
Al met al, leuk voor een keertje maar niet beter dan deel 1.
2,5
Minotaures
8 jaren geleden, vond ik zulk films owzo leuk. Toen ik hier nieuw was, gaf ik deze film een 3,0. Veel te veel gegeven na het herzien ervan. 1,5* voor de vechtscene's.
acpronk
Ja, zo slecht was deze film nou ook weer niet, toen ik nog klein was vond ik het juist helemaal te gek, om me held motaro in actie te zien.
Daarnaast waren de special effects toonaangevend voor die tijd.
Maarja, als je ouder word dan stelt het eigenlijk toch niet zo gek meer voor. Dus vanwege de nostalgische waarde die de film heeft toch een 2.5*

Mortal Kombat
2021