Genre: Misdaad / Komedie
Met onder meer: Katie Holmes, Jay Mohr en Sarah Polley
Releasedatum: 23 september 1999
Plot Go
"Life begins at 3am."
Vanuit drie verschillende perspectieven zien we het verhaal van een groep Californische jongeren. Ze proberen geld te verdienen door te dealen, gebruiken zelf drugs, en gaan op stap in Las Vegas.
Ronna Martin
Burke
Mannie
Tiny
Gehenna
Een verrassend leuke film, 3 verhalen die op elkaar aansluiten en zeer vermakelijk zijn! 4*
Anakin01
Thoh, kvind een beetje 11:14 achtig, maar 11:14 is dan wel stukken beter en in mekaar gegoten.
wiekske
dat is het eerste waar in ook aan dacht. alleen vind ik persoonlijk deze film beter. en dan komt erbij dat dit veel beter geacteerd is. Echt een goeie vette film.
The One Ring
Aardige tienerversie van Pulp Fiction of Snatch. Ik moet eerlijk zeggen dat ik gewoonlijk het nogal vervelend vind om tieners als hoofdrolspelers in een film te zetten. Dit levert vaak nogal irritante en flauwe films op, met een paar uitzonderingen als A Clockwork Orange natuurlijk. Deze film is niet zo'n uitzondering. Met name het ontzettend vervelende eerste verhaal (2 sterren waard) is niet echt leuk, met name door de vervelende hoofdrolspeelster en haar stereotype drugsgebruikende vriend. Alleen die drugsdealer daarin was nog redelijk leuk. Het tweede verhaal is dan wel weer leuk. (3,5 waard), vooral na de striptease wordt die erg grappig. Wat flauw acteerwerk doet daar verrassend weinig aan af. Het derde verhaaltje is niet slecht, maar ook niet goed. Ik ben daarvan nu al weer het grootste deel vergeten. 2,5 tot 3 voor die. Ook een beetje stom dat ze alle drie de verhalen plotseling op het einde nogal rommelig afronden. De hele indeling van de rest van de film stort hier in. Al met al een aardige film, zoals ik al zei, maar is het nou echt zo moeilijk om eens in de buurt van Pulp Fiction te komen?
3 sterren overall
DoubleS
Ben het in een bepaald opzicht met The One Ring eens:
Toch moeten we niet te veel gelijkenissen gaan zoeken met bijv. Pulp Fiction:
maar is het nou echt zo moeilijk om eens in de buurt van Pulp Fiction te komen?
A: Ja, dat is moeilijk.
B: Wie zegt dat de film in de buurt MOET komen van Pulp Fiction? Ik denk dat het eerder de bedoeling was een vlotte tienerfilm te maken die wat verder gaat dan de standaard tienerkomedies/horrors waar ik al helemaal een godsjeukende hekel aan heb.
Het einde was niet helemaal je van het, maar ik vond het niet echt rommelig. Ik had telkens meer zoiets van: 'oh ja, hij heeft ook nog een rol in het verhaal', of: 'leeft die gast ook nog?', misschien is dat voor mij rommelig in de positieve zin van het woord. Het anti-climaxe (?) einde vond ik wel grappig eigenlijk.
Het lijkt nu alsof ik alleen maar positief ben over deze film. Neen, want heel het verhaal en de acteurs doen me niets en ik heb achteraf nog geen seconde langer aan de film gedacht, wat ik bij goeie films wel heb. Leuke wegkijk film, that's all.
2,5 *
jackie boy100
een heele coole film de verhalen zijn echt top zekker dat met simon echt een grappige film een dikke 4

Shampoo
Verhaal is wel redelijk oké, daartegenover staan echter, irritante karakters en echt volslagen belachelijk hoe mensen in deze film reageren na een pilletje of wat weed. Het is nog grappig bedoeld ook, maar wat dat betreft slaat deze film compleet de plank mis.
2,5 sterretjes
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ik wil niet heel veel zeggen, maar "Go" was eerder......
boerenpummel
Hele leuke film die je zo 100 keer kan kijken zonder dat hij gaat vervelen.
el-diego
Ik vind het echt wel een heftige film.
heb me zeker vermaakt toen ik deze keek, tenminste niet weer zo'n standaard filmpje
matthijs_013
Jaaa leuke film
Er amuserend...je hoeft tenminste niet zo na te denken hier
vind ik altijd wel erg fijn
ingewikkelde films trekken mij niet
*3,5
metaledje
mega goede film, erg goed gedaan met dat doorkruisende verhaallijnen gedoe, erg geslaagd, ook met de cast, ze doen het stuk voor stuk erg goed, mensen gaan het gelijk weer vergelijken met rip offs van pulp fiction of snatch, dat vind ik totaal niet op zijn plaats bij deze film, zo kan je nooit geen film meer maken die uit het standaard gehalte wil blijven..
dik verdiende 4 sterren
_48_MX_
Cool .. Deze film is echt kei goed.
Het duurde even voordat ik het verhaallijn snapte.
Maar dat is echt vet, dat je steeds dezelfde stukjes voorbij ziet komen, alleen dan vanuit iemand anders perspectief.
Ik vind deze film een 4.0 omdat het een leuke film is om te kijken. Je ziet echt van alles met iedereen gebeuren. Ja, maar goed. Goeie film. Het acteren is geweldig !!
4 sterren is deze film echt waard
kArIzMa_TuRk
leuke film, met leuke stukjes, en leuk geacteerd. verdiend een......
3½* bij mij..
MovieEter
Vette film die staat als een HOUSE! 4*
FRANKY PANKY
zeer zeker een erg goede film ! ! min puntje vond ik het te snelle en te "goede afloop". Maar dat zal waarschijnlijk te maken hebben gehad met geld ofzo. Maar zeer zeker een 4.
D-ark
Zeer leuke film:
Eerste luikje: redelijk maar soms saai(2,5)
Tweede luikje: Erg leuke stuk(4,0)
Derde luikje: Vermakelijk en het beste verhaal(3,5)
Dus het cijfer tussen een 3,5 en 4 toch een 3,5
Niellus
Vette film dit!
Zijn allemaal stuk voor stuk debielen die in belachelijke uit de hand lopende situaties terecht komen.
Met het 2e verhaal als hoogtepunt.
Rianneke_Dan
Ben het wel met Niellus eens, een leuke en vermakelijke film.
De situaties lopen allemaal op een rare manier goed uit de hand, wat het natuurlijk leuk maakt.
Toch was de film iets anders dan ik dacht maar dat komt misschien omdat ik Katie niet zo snel in zo'n film had verwacht.
Maar de deed het goed, en de rest ook trouwens.
Toch kon het me niet geheel vasthouden, en het was niet echt heel speciaal allemaal.
tevelenco
Aparte en hippe film waarin 1 gebeurtenis uit 3 verschillende standpunten wordt bekeken.
Wat dan ook weer 3 verschillende verhalen oplevert.
De verhalen waren redelijk boeiend maar ook niet meer dan dat. Ik vond ze nogal rommelig.
Wat ik weer wel goed vond was dat de verschillende verhalen op het eind toch weer bij elkaar komen.
Al met al een aparte en hippe film die niet de hele tijd kon boeien maar toch wel vermakelijk was.
newG
Op zich 3 redelijk intressante verhalen die jammer genoeg op een weinig briljante manier in elkaar mengen...
Ik kan weinig of geen dingen opnoemen die ik slecht vond, maar het aantal geniale stukjes kan ik ook wel op 1 hand tellen
Het stukje waar die kleine het geld eerst telt voor hij de deur opend was wel
3*, of laat ons 3,25* zeggen. De film is geen hoogvlieger maar het kan geen kwaad hem eens gezien te hebben
smash1991
ik heb deze film alweer een tijdje niet meer gezien,maar ik herriner me wel nog een goeie film,leuke verhaal en Timothy Olyphant vind ik gewoon super
ik geef hem daarom 4 *
Celluloid Dreams
Vermakelijke film. Soort van lichte Pulp Fiction. Leuk tussendoor, en natuurlijk Sarah Polly. O+ 3*
N811
We kennen veel eigenlijk al. Het wordt een beetje cliche allemaal.
Ik geef het een 3.
joeypotter
Ben niet erg te spreken over deze film, vond het verhaalidee opzich wel oke, maar het had zoveel beter uitgewerkt kunnen worden.
2* van mij....
niethie
Een erg coole film, hij lijkt erg op pulp fiction alleen is het geheel nu in een tienerjasje gestoken dit werkt echter prima in het voordeel van de film. De jonge acteurs (die destijds allemaal wel op het toppunt van hun carriere waren) spelen hun rollen voortreffelijk. De film zit barstensvolle humor en erg leuke sherpe grappen. De verhaallijnen in de film waren stuk voor stuk erg leuk en de manier hoe ze op het einde met elkaar samenlopen vond ik weer erg goed gelukt. Ook is de film op een erg snelle hippe manier vertelt en gaat de film dan ook in een sneltreinvaart voorbij. Kortom een uber coole film vol sherpe humor, leuke acteerprestaties, muziek en een leuke vertelling. Een welverdiende 4 sterren
alec
Briljant, hilarisch, intelligent, scherp, dynamisch, snel, slim, creatief, kortom, geweldige uitmuntende film!
Een beetje romantiek, ietwat gevaar, wat actie, de perfecte combinatie. De karakters pasten perfect in het verhaal (Mannie was mijn favoriet). Heb de film pas voor de 2e keer gezien, het zal vast nog beter worden als ik het nog een keer zie
Een welverdiende *5.0
i.Ron S.
Eindelijk heb ik deze op dvd gekocht.
Ik had hem al op video maar met surround is het nog knapper.
De sfeer in de film is prachtig, vol met actie, grappige momenten en goede acteurs. Hij duurt in tegenstelling tot veel films geen minuut te lang.
JacoBaco
10 jaar geleden alweer. De tijd gaat echt snel. Ik weet het nog goed, ik moest en zou Star Wars: Episode 1 in de Bioscoop zien! Zo snel mogelijk. Dus het enige wat ik toen kon bedenken was om dik 6 weken van te voren iedere dinsdag naar de Sneak preview te gaan in de hoop Star Wars daar aan te treffen.
Natuurlijk gebeurde dat niet, maar deze film kwam wel langs en ik vind hem nog steeds goed. De humor bevalt me wel en ze hebben de juiste acteurs gebruikt. Al heeft Katie Holmes me nog nooit geinteresseerd. De verhaaltjes worden leuk gebracht en smelten uiteindelijk samen.
Leuke film in tegenstelling tot Tea with Mussolini die ik toen ook als sneak gezien heb. Met fucking Cher. Na een 3 kwartier de bioscoop uitgegaan. Na 2 min had eigenlijk beter geweest.

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

True Romance

October Sky
Biografie / Drama, 1999

Menace II Society
Misdaad / Drama, 1993
ecstasydrugsdealerrave feestjeclubbing marihuanadrug dealinglos angeles, californiëlas vegasdrugslhbthigh bisexual mangrocery storemultiple storylinesmultiple perspectivesnarcotics kerstmisfamous actor homo themachristmas eve