• 9.373.012 stemmen

Met onder meer: Katie Holmes, Jay Mohr en Sarah Polley

Releasedatum: 23 september 1999

Plot Go

"Life begins at 3am."

Vanuit drie verschillende perspectieven zien we het verhaal van een groep Californische jongeren. Ze proberen geld te verdienen door te dealen, gebruiken zelf drugs, en gaan op stap in Las Vegas.

avatar van Jordy

Jordy

Erg leuke film. Je ziet, een beetje in de Tarantino-stijl, vanuit verschillende perspectieven een verhaal over een groep jongeren. Er zit een flinke vaart in de film, de film barst van de hilarische momenten en is mooi gefilmd. 4 sterren.

avatar van dttom

dttom

Zeer vermakelijke film. Geen moment word hij irritant,

avatar van Menni

Menni

Altijd prima Polley is hoofdpersoon in hoofdstuk 1, dat gelijk geheel losstaat van de rest van de film. Wat een indringend beeld had kunnen zijn van jongeren verdwaald in de XTC-business, vervalt spijtig in alles uit de kast rukkend om cool te zijn popcorn-entertainment.

avatar van Thomas

Thomas

Deze is top echt top, elke keer als ik in de supermarkt het scan geluid hoor "ping" moet ik aan deze film denken. De mensen die de film hebben gezien weten wat ik bedoel. Ik heb deze film al aan diverse mensen aangeraden en de meeste vonden hem tegenvallen. Het zal wel aan mij liggen! 4,5 ster

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Erg grappige, frisse film met een leuke jonge cast die goed acteert.

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

Zo is dat !

Fris, origineel en amusant.

** 4 op 5 **

Tony

avatar van GerwinF

GerwinF

Bliep Bliep! 4 sterren!

FisherKing

Leuke film ( wel iets teveel ripp-off van pulp-fiction en de muziek is slechter ) 4*

Aardige scenes en lekker veel domme hoofdpersonen. Lekkere vaart.. mooi dat Telly Savalas langs komt...

In de beginscene in de supermarkt: is dat niet dezelfde waar "The Dude" zijn melk proeft ?

avatar van Macmanus

Macmanus

Goeie film hoor.

Vond het meevallen met het stelen.

Ik vond het 1e verhaal niet zo heel erg leuk, maar het 2e was echt stoer, ze waren wel erg dom, maar vond het hier niet zo erg.

Erg grappige stukjes tussen.

4 sterren.

narva77 (crew films)

Oke het is misschien een beetje gejat van Pulp Fiction, Lola Rennt enz. (niet alleen qua camerawerk en muziek maar ook qua meerdere verhaallijnen) maar het blijft een toffe film. Alle drie de verhalen hebben wel wat, en net als in Lola Rennt valt alles precies op zijn plaats

En wie is Teddy Savalas?

En wie is Teddy Savalas?

Koyak !!!

FisherKing

Narva; het is echt wel een leuke aangename film .. maar het feit dat er zoveel verschrikkelijk gejat wordt...

Maar ik heb me wel verschrikkelijk vermaakt.. Anders dan Death in Las Vegas met die mooie rol van Nicolas Cage,,,

Het happy eind had niet gemogen daarom geen zwarte film..

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

Kojak, kale kop, lolly etend, detective in NYC.

Oude tv serie dus.

U kent de FisherKing

narva77 (crew films)

Het happy eind had niet gemogen daarom geen zwarte film..

Death in Las Vegas? Gij bedoelt Leaving Las Vegas.

Maarre hoe kom je er bij om deze 2 films met elkaar te vergelijken?

FisherKing

Narva; door het leuke Las Vegas stuk... Ik kan tien andere films daar noemen... was een knipoogje..

narva77 (crew films)

AAH op die manier Oke en waarom is het happy-end dan zo vervelend in deze film?

FisherKing

Moeilijk uit te leggen: als je al zoveel ellende laat zien in het begin van de film, vind ik eigenlijk een happy end niet kunnen !

avatar van killerbee

killerbee

Verhaal 2*, acteren 1* en humor 1* al was die soms ver te zoeken

avatar van EmDee

EmDee

Koyak !!!

Nee, dat is Telly Savales!

FisherKing

Nee, dat is Telly Savales!

De man met de moeilijke naam

avatar van cornelis

cornelis

Nog 1 posting en dan hebben we eindelijk de juiste spelling eens te pakken.

"Telly Savalas", volgens IMDb.

FisherKing

.. mooi dat Telly Savalas langs komt...

Cornelis: Dit was in Een keer goed!

narva77 (crew films)

Are you happy now? Is your Brittish ass happy?

FisherKing

Just so we're clear, you stole a car, shot a bouncer, and had sex with two women..

avatar van EmDee

EmDee

Geinige film. Soms voorspelbaar maar ook weer niet. En geweldige humor. Als ze in de Crazy Horse zijn en niet om "champagne" moeten vragen. Het eerste wat ie vraagt als die vrouw tegen hem oprijdt: I would like the best bottle of champagne you have.

avatar van homerjay

homerjay

Leuk entertainment. Af en toe misschien een beetje te cool, maar irritant wordt het nooit. En inderdaad, het kassapiepje (ga maar eens winkelen bij de Dirk van de Broek) blijft je bij.

"Oh, he's the good drug dealer."

avatar van mr.Frielink

mr.Frielink

Interessante film, vooral die 3 verhaallijnen die door elkaar lopen. Ik vond het geen rip-off van pulp fiction, maar er zijn wel duidelijk invloeden ervan te merken. Erg grappige film, 3.5 sterren

avatar van chrissie

chrissie

Grappig zonder irritant te zijn, dramatisch zonder oversentimenteel te zijn, aktie en spanning zonder over de top te gaan. Een hele leuke film.