Big Momma's House (2000)
Releasedatum: 14 september 2000
Bekijk via Videoland
Bekijk via Disney+
Plot Big Momma's House
"This FBI agent is going undercover... and he's concealing more than a weapon."
FBI-agent Malcolm Turner is op jacht naar een ontsnapte bankrover die vermoedelijk naar het huis van Big Momma zal gaan, de grootmoeder van diens knappe ex-vriendin Sherry. Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat, dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen. Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.
Malcolm Turner
Sadie
Miss Patterson
Lena
film_kaza
vet komisch!!,, lijkt alleen een beetje op white chicks
Lavigne
mega grappige film!! ben benieuwd naar deel 2
ik heb me rot gelachen!! goede film!! 5 sterren
Dennis Evahi
mega grappige film!! ben benieuwd naar deel 2
ik heb me rot gelachen!! goede film!! 5 sterren
Nou meid, dan kun je je hart ophalen, want als je deze film al mega-vet vindt dan vind je Deel 2 ook vast super. Veel kijkplezier alvast...........
Waku
Redelijke vermakelijke komedie soms wel met hele makkelijke grappen.
xenne
zelden grappig, voorspelbare situaties - dus saaie film. 3e film met Lawrence op korte tijd voor mij en ze worden steeds slechter. deze krijgt nog een 1½
Lola3
Echt wel een komedie met eigenlijk een belachelijk verhaaltje maar de , vind ik toch, o zooo grappige momenten. Bijvoorbeeld de basketbalscène en de 'pruimentaartscène'. Lawrence draagt op zijn eentje de film.
3,5
*kelly*
Grappige film met knappe acteerprestaties van big momma herself en natuurlijk ook Martin Lawrence.
Een echte aanrader voor diegenen onder ons die graag lachen met humor van de bovenste plank!
ENJOY----------->4*
Lola3
humor van de bovenste plank!
:DOEMAARGEK*
Super, af en toe beetje raar. Lekker flauw en je kan zeker lachen!
3.5
Hilarious
De eerste keer dat ik hem zag vond ik hem heel goed. Maar de tweede keer is toch al wat minder maar hij blijft vermakend.
dollie
Ik vond de humor flauw, de film kon me niet aan het lachen brengen alleen de reacties daarop van mijn broers en zussen, en als zij al grappiger zijn dan een film dan wil dat al veel zeggen meer dan een 1,5 krijgt hij van mij niet.
basketballerke
Dit vind ik zelf een van de betere komische films. Lawrence speelt zijn echt super.
Lola3
Ik snap al die negatieve reacties niet echt. Ok, het mag wel niet echt doordachte humor zijn, maar hij blijft grappig!
19DIETER75
Zit toch wel goed in mekaar zeker. Noem me anders een keer 10 komedies die beter zijn
-The big lebowski
-Smoke
-Simon
-Pulp Fiction
-Trainspotting
Deze zijn volgens de statistieken beter, ik heb de eerste 5 al gezien, en daar ben ik grotendeels akkoord mee.
19DIETER75
smaken verschillen ik vind The big lebowski maar niets. En big momma's house mag dan wel zeker tussen die andere staan denk ik
Sanderkeuh
Zelfde als bij deeltje 2:
Het verhaal is nogal zwakjes en voorspelbaar, en zelfs de humor is niet echt sterk.
Net als in de 1ste Big Momma is het einde het beste stuk, waar de actie eindelijk naar boven komt.
Een pluspuntje zijn de geweldige acteurs die meespelen in de film. (Martin Lawrence.
Een aanrader is hij niet, tenzij je fan was van het 1ste deel.
Een half sterretje meer hier, omdat de scenes en het verhaal sterker zijn dan in de 2de.
my style
snap niet waarom deze zo laag staat. Ik vond hem echt HEEL goed 5*