Genre: Horror / Muziek
Geregisseerd door: Michael Rymer
Met onder meer: Stuart Townsend, Aaliyah en Marguerite Moreau
Releasedatum: 6 juni 2002
Plot Queen of the Damned
"This time there are no interviews."
De legendarische vampier Lestat is een rockster geworden en zijn muziek zorgt ervoor dat de 6000-jaar oude vampier Akasha ontwaakt. Ze wil wraak nemen op alle mannelijke vampiers die haar hebben gevolgd, en hoopt over de aarde te kunnen heersen met Lestat aan haar zijde. Ondertussen wordt een jonge vampierjager verliefd op Lestat.
Lestat de Lioncourt
Khayman
Mael
Armand
akasha
Ik heb de film gezien en hij is heel goed ik kna niet w88 tot 6 juni. De eerste vijftig minuten valt de film wel tegen en zit er niet echt een verhaal in maar daarna komt er wat meer actie enzo en dat maakt de eerste vijftig minuten weer terug
vliegtuig13
Vond er niks aan. Stom dat Aaliyah dood is. Ik was een grote fan van d'r. Maar de film was niet bijzonder. De slechtste film van 2002.
Wolkenmeter
Ik ben het eens met Vliegtuig. Voorlopig de slechtste film van het jaar
ruub
queen wordt pas interessant als Aaliyah in beeld verschijnt...en dat duurt 45 minuten!!!
Greetz Ruben
lees ook de recensie op de Nederlandse Horrorsite
kittyklitty
trieste film. film wordt te veel in het voetlicht geplaatst omdat wijlen Aaliyah erin meespeelt. Volkomen onterecht. 1 ster voor de moeite.
shayed
Komt niet bij ons in de bios, maar dat vind ik niet zo erg, hij lijkt me nl. niet zo goed...
don-the-jeweler
ok, ik moet die aaliyah sowieso niet dus ik ben een beetje bevooroordeeld. Ik vond het verhaal zelf mager, alhoewel ik het nog best trok
Voor mij is dit een overbodige film. Ik geef hem 1,5 ster.
narva77 (crew films)
Volgens mij zal Aaliyah toch geen films meer maken, dus gun haar toch het voordeel v/d twijfel
Rascal
Stomme film, maar ik vond Aaliyah een mooie stoere rol hebben. Haar rol was trouwens vrij klein.
Pandora
op zich geen slechte film, alleen jammer dat het verhaal zoveel is veranderd, t boek was nl suuuuuuuper cool. Viel dus wel tegen.
koentje03
Ik vondt hem op eerlijk gezegd wel vermakend.
Maar voor de rest klopte er ook helemaal geen hout van.
petey
- 1901 berichten
ik had het boek gelezen, dus wilde, ondanks de slechte dingen, de film zelf zien.
En ik had beter moeten weten. Goh, wat valt dit zwaar tegen. Het was echt helemaal niets.
Zonde van hun en mijn tijd.
FisherKing
chrissie
net gezien op video, had hem veel slechter verwacht, boeken van Rice zijn wel (natuurlijk) veel beter.
Agony
- 1985 berichten
Mmmm... erg laag gemiddelde. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Vond de film zeker niet slecht... heerlijke soundtrack (geschreven door Johnathan Davis van Korn)!
Miss_T
Kheb 'm gekocht. Vond hem echt leuk. Jammer dat Aaliyah niet meer verder kan met een filmcarriere. RIP!
Chainsaw
Zag hem tijdens de Horror Night en had flink problemen om mijn ogen open te houden. Ik ben al niet dol op vampierfilms, maar dit maakt het niet beter. Saai plot, weinig interessante personages en ook het acteerwerk is erg matig. Vond alleen die aanval bij het concert nog wel aardig. Voor de rest was dit behoorlijke rommel.
1 ster.
Hemdale
Ik ben al geen liefhebber van Vampier films maar deze is echt belachelijk! Barslechte film!
punkrockprincess
ik snap niet dat jullie
die film zo slecht vinde
ik vind da den bangelijkste film vant moment!van mij verdient de film de volle punte en zeker de vertolking van aaliyah als akasha!
het enige wa ik negatief kan zegge over de film is dan akasha op het einde sterft!
van mij krijgt de fim de volle punte!!!!
punkrockprincess
heerlijke soundtrack ->vik kik er ok van
sorry ik zen echt pist van dien commentaar want die film is gewoonwweg goed ik zen zot van vampierefilms en deze maakt het nog beter!
bioscoopzaal
heerlijke soundtrack ->vik kik er ok van
Tja, Kos, zo ziet een gemiddeld postje van de gemiddelde Vlaamse jongere eruit ... ik zal het voor de duidelijkheid misschien even vertalen:
Vik kik er ok van -> dat vind ik nou ook ...
ik zen echt pist -> ik ben kwaad, wordt boos (pissed off)
dien commentaar -> het (ons) commentaar
ik zen zot van -> ik ben gek op
Duidelijk is anders, da's waar
Edit:
Als je trouwens nog een beetje wil oefenen, moet je zeker eens een paar van de posts op www.cinebel.be lezen, dan kan je pas echt lachten

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Elvira, Mistress of the Dark
Komedie / Horror, 1988

Bordello of Blood
Horror / Komedie, 1996
gebaseerd op boekkoninginrock starsecret societyvampierlightbitemuziekspontaneous combustionfatal attraction vampiress (female vampire)female vampire loose adaptation