• 9.374.332 stemmen

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman en Mickey Rourke

Releasedatum: 24 april 1997

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Double Team

"America's top counter-terrorist usually works alone... this time he's got company."

Jack Quinn (Van Damme) is een bestrijder van terrorisme. Voor hij op pensioen mag, moet hij een laatste opdracht uitvoeren: Stavros, een gevaarlijk terrorist, uitschakelen. Maar tijdens de missie raakt Quinn bewusteloos door een explosie. Als Quinn wakker wordt blijkt hij in een soort tehuis voor gefaalde terroristenbestrijders te zijn. Terwijl hij daar zit ontdekt dat Stavros achter zijn zwangere vrouw zit. Hij moet zo snel mogelijk ontsnappen uit een supergoed bewaakt eiland waar hij vast zit. Hij kan uiteindlijk ontsnappen en roept de hulp in van Yaz (Rodman) om Stavros te vinden en uit te schakelen. Maar de tijd dringt, zijn vrouw begint te bevallen.

• 2070 stemmen

Gespecialiseerde krachten, keiharde gevechten, extreme wapens, veel geschiet en een wraakverhaaltje. Precies de dingen waar (onder andere) Van Damme voor is weggelegd. Geen moment verveeld, puur vermaak.

***** 3.0 *****

avatar van robertinho

robertinho

Voor een film met zo'n laag gemiddelde komtie erg vaak op tv volgens mij.

Tijd geleden gezien en wat me is bijgebleven was niet veel goeds. *1/2

• 2070 stemmen

Voor een film met zo'n laag gemiddelde komtie erg vaak op tv volgens mij.

donderdag 25 april 2002 (V8)

donderdag 26 december 2002 (V8)

donderdag 28 juli, 20:30 uur (Veronica)

Valt toch wel mee?

avatar van skompie

skompie

De film is misschien niet echt realistisch zoals de cola automaat die hun redt maar daar stoor ik mij bij dit soort films nooit aan. De actie in deze film is prima en daar gaat het in principe om bij mij. Puur vermaak.

avatar van aldert007

aldert007

skompie schreef:

geef jij elke domme actie film zonder verhaal een 3,5?

avatar van skompie

skompie

Ikke wel ja, omdat ik het niet een domme actiefilm vind. Ik vermaak mij prima met deze film. Jij vind het dus blijkbaar niets, maar ik vind zulk soort films en dus ook die van Van Damme geweldig. Anderhalf uur lang een beetje knokken en schieten, dat is toch prachtig!

Mijn cijfer is dus niet gebaseerd op het verhaal, acteren etc maar puur op het vermaak en de actie. Dat zit er in deze film genoeg.

Ik dacht dat jongetjes van 15 dit ook altijd wel mooi vonden maar niet dus...

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Rondman kan echt niet acteren. Het is echt verschrikkelijk op sommige momenten.

Deze film is ook niet super. Maar vind de huidige cijfer wel een beetje te laag.

Zit toch wel aardige actie in, en van Damme is eigenlijk altijd wel de moeite waard om naar te kijken.

3,0

Rondman

Rodman

avatar van nedved

nedved

Een film met Van Damme, Rourke en rodman belooft weinig goeds ,en dat klopt ook !

Ookal ben ik wel fan van de Muscles from Brussels.

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Vette film...goede vechtscenes, grappige dingen, en van damme die wer super acteerd, egt klasse, 5*

avatar van SSeagal

SSeagal

Ik vond het wel een aardige actiefilm, toch geen plek in de flop 100 waard, ik ken vele slechtere actiefilms. Van Damme doet zijn ding goed en vond de film wel grappig qua vondsten soms en gewoon erg vermakelijk. Niks mis met wat dom vermaak zo nu en dan. ***

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Absoluut een flop 100 plek waardig.Zoals veel van Van Damme`s films enorm tenenkrommend geacteerd.Het verhaal is volgens mij ook tijdens een toiletbezoek bij gebrek aan iets te lezen verzonnen.

0.5

avatar van as

as

100%VANDAMME schreef:

Je hebt echt alles op 5 sterren staan bij van Damme. Hoe moet ik jou nu serieus nemen? trouwens een tenenkrommende klote film.

avatar van SSeagal

SSeagal

DRJeFF schreef:

0.5

Als het je om goed acteerwerk te doen is hoef je sowieso geen van damme films te kijken, die kijk je toch om de fraaie vecht/actie scene's?

avatar van as

as

SSeagal schreef:

Tja, en die waren zelfs erg suf en weinig verheffend.

sinterklaas

Ik snap niet waarom deze film in de flop 100 terecht gekomen is. Hij is nog wel erg vermakelijk. Mooie locaties die actiescene op de kermis in Antwerpen vond ik echt tof.

Ook die van Rome natuurlijk, alleen die met die ondploffing in de Coloseum vond ik wel iets te overdreven.

4,0

PS:Als Simon Sez en Black Mask 2 in de plaats komen van Freejack en Double team in de flop 100 is dat nie beter?

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Volgens mij is deze film te goed om in de flop 100 terecht te komen. Zó slecht was deze film helemaal niet, in mijn herinnering.

sinterklaas

Vind Moviemeter een hele goede site mijn complimenten maar ze gooien soms de verkeerde films in de floep 100

simon sez scoord veel slechter en toch staat die niet in de flop 100

Weg met deze uit de flop 100

Dan kan black mask 2 city of masks erin die was veel slechter van deze regiseur.

avatar van Lavigne

Lavigne

ik vind het een leuke film!! vooral de ontsnapping is mooi in elkaar gezet!! goede film!! 4 sterren!!

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond dit nou het perfecte voorbeeld van een actie film. 2x op tv geweest. de eersdte keer zag ik een stukje en de 2e keer zag ik hem helemaal. een vette film!

3,5

avatar van D-ark

D-ark

Nog eens niet zo erg vond ik alleen ik haat Rodman die kan echt niet acteren.

2,0

avatar van jaws 2

jaws 2

de film viel mee, maar verhaal zat er niet echt in.

Verhaal? Who needs it.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Ik vind dit een prima film!

Veel aktie en spectaculaire scènes en een coole Dennis Rodman. Kijkt heel gemakkelijk weg en dat is best lekker zo op zijn tijd!

***-sterren wel.

avatar van Waku

Waku

Terechte flopper..

Rodman en van Damme als acteur...

Dat wordt wel heel erg triest.

Redelijke actie maar dat was het dan ook wel..

Niet genoeg voor een voldoende in mijn ogen..

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

ik vond het wel een redelijke film.. die mijnenveld-scene was wel goed en iedere keer als Van Damme z'n partner zag is zijn haar weer in een andere kleur veranderd

krijgt een 3*** van mij..

avatar van Drazenko

Drazenko

Onzin film. Mickey Rourke acteert beter dan Van Damme en Rodman samen.

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke film goed vermaak en van damme is weer eens goed in vorm makkelijk verhaal en lekker veel vecht scenes hier en daar wat humor perfect dus ! gewoon verstand op 0 en kijken! 4 sterren deze film hoort dus echt niet in de flop 100!

en eindelijk.... Hij is uit de flop 100 ole ole ole ole