• 9.373.163 stemmen

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman en Mickey Rourke

Releasedatum: 24 april 1997

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Double Team

"America's top counter-terrorist usually works alone... this time he's got company."

Jack Quinn (Van Damme) is een bestrijder van terrorisme. Voor hij op pensioen mag, moet hij een laatste opdracht uitvoeren: Stavros, een gevaarlijk terrorist, uitschakelen. Maar tijdens de missie raakt Quinn bewusteloos door een explosie. Als Quinn wakker wordt blijkt hij in een soort tehuis voor gefaalde terroristenbestrijders te zijn. Terwijl hij daar zit ontdekt dat Stavros achter zijn zwangere vrouw zit. Hij moet zo snel mogelijk ontsnappen uit een supergoed bewaakt eiland waar hij vast zit. Hij kan uiteindlijk ontsnappen en roept de hulp in van Yaz (Rodman) om Stavros te vinden en uit te schakelen. Maar de tijd dringt, zijn vrouw begint te bevallen.

avatar van Jordy

Jordy

Niet goed, niet erg slecht als ik het me goed herinner. 2 sterren.

avatar van jackie

jackie

Kan beter Time and Tide van Tsui Hark huren.

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Weeral, ik zal eens moeite doen om in het vervolg in te korten Ik dacht het al toen ik het aan het nalezen was. Maar vond niets om eruit te doen.

Weer zo'n typische Van Damme film, vechten en winnen, pure actie. Alleen spijtig dat de actie te overdreven is, slecht geacteerd van Van Damme en van Rodman natuurlijk ook slecht geacteerd. En dan het verhaal van de kinderen van de 2 grootste vechters uit de film is belachelijk tss. alle actie.

avatar van Blindfold

Blindfold

Het gaat opeens echt helemaal nergens meer over, maar dat ben ik wel gewend van onze superbelg.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Tja, beetje vechten hier, beetje verhaal daar, beetje niks eigenlijk... 2 sterren.

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Ik vond hem zeer slecht en ook niet boeiend !Het acteren is ook niet al te best.

avatar van VanDamme

VanDamme

deze vond ik ook minder. heb hem thuis liggen maar kijk ik niet echt vaak ( ken hem toch uit mijn hoofd )

er komen stukken in voor waarvan je denkt waar slaat dat op

maar ja niet alle films zijn goed natuurlijk

avatar van koolwijk

koolwijk

Geweldig lachwekkend met mickey rourke als junk (of speelde die dat niet)

avatar van mister blonde

mister blonde

dat niet, maar rourke komt zoiezo als junk over.

avatar van Rascal

Rascal

Verschrikkelijk.

avatar van neo

neo

en ik weet niet of iemand het ooit is opgevallen maar in de finale wordt wel op een hele vreemde manier reclame gemaakt voor coca cola automaten

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Deze film vond ik nog zeer goed meevallen. Van degene die ik gezien heb van Van Damme(niet veel) vond ik deze wel de beste. De film heeft veel actie en is supervermakelijk. Dennis Rodman is best wel cool maar kan net als Van Damme niet acteren, maar dat stoort in deze film helemaal niet. Een zeer vermakelijk en leuk actiespektakel. 3,5*

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Na deze nogmaals gezien te hebben trek ik er toch zeker een halve ster af. De film is wel uitzonderlijk slecht geacteerd dus daar kan geen 3,5 sterren voor gegeven worden,alhoewel ik hem nog steeds erg vermakelijk vindt.

Ik vond hem ook meevallen, was wel grappig om effe tussendoor te kijken.

avatar van mikey

mikey

Bizarre film over COCA cola automaten en andersoortig nonsens. Deze film is zo ongeloofwaardig dat hij weer leuk wordt. 1.5

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ja die scène met die Coca Cola automaat is bijna net zo vreemd als de Head & Shoulders reclame in "Evolution".

Verder best vermakelijke onzin dit. De film doet ook nergens moeite om geloofwaardig te zijn ofzo. Neemt niet weg dat het binnen het Van Damme repertoire een mindere film is.

avatar van TLD

TLD

Deze film was best wel goed. Maar dat is alles van Van Damme tegenwoordig...

5 Sterren.

avatar van Take One

Take One

TLD schreef:

Maar dat is alles van Van Damme tegenwoordig...

Uhm... we hebben het hier toch over 'The muscles from Brusseles'?

avatar van djelle

djelle

Deze had wel iets. (o.a. originaliteit, leuk verhaal, spectakel, redelijke actie met goeie afwisselling...) kleine 3*

avatar van damon

damon

leuke finale

beter dan die aziatische actie meuk van tegenwoordig

avatar van Ash Krueger

Ash Krueger

als ik die beschrijvinng zie, kan ik me dat niet herinneren. dus die film is me niet bijgebleven of het is gewoon superonduidelijk in de film. ik denk een combinatie van die 2. 1*

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ligt het nou aan mij of ziet Jean-Claude er de hele film uit alsof ie zo high als een vlaamse papagaai is

avatar van Pacino88

Pacino88

Weer een erg goeie van damme film,veel actie,goeie schurken enz.

jammer dat het met derailed en wake of death bergafwaarts ging.

avatar van da_smak

da_smak

Pacino88 schreef:

jammer dat het met derailed en wake of death bergafwaarts ging.

Een pacino onwaardige opmerking. Berafwaarts? Die Belg, ach wat zal ik er over zeggen, heeft nog nooit een goede film gemaakt! Echt niet, ik weet dat je nou het tegendeel al in je hoofd aan het formuleren bent. Bespaar jezelf de tijd. Ik heb hier gewoon gelijk. Sorry, je kan me op alles aanvallen, maar hierover is geen discussie mogelijk.

avatar van grat

grat

iets minder dan double impact onzin dat van damme nog nooit een goede film heb gemaakt

in hell wake of death blood sport waaren toch prima films

3,5

avatar van da_smak

da_smak

Prima in welk opzicht?

avatar van PsychoPump

PsychoPump

zoals we van Damme gewend zijn:

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Zelfs van Damme heeft wel eens in betere films gespeeld.

avatar van mikoz

mikoz

Jerome-B schreef:

Wat een geweldige quote van je .. ik ga volledig met je mee

avatar van Purmerend

Purmerend

Dennis Rodman veranderd als ik goed heb geteld 4x haarkleur. Ik vind het wel mooi zulke opvallende figuren het is net een lopend kunstwerk. In een basketbal uit een vliegtuig vallen en met je lange lijf in een mini. En het cola merk redt hun leven doormiddel van een automaat. De film viel me 100% mee.