Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman en Mickey Rourke
Releasedatum: 24 april 1997
Bekijk via NLZIET
Plot Double Team
"America's top counter-terrorist usually works alone... this time he's got company."
Jack Quinn (Van Damme) is een bestrijder van terrorisme. Voor hij op pensioen mag, moet hij een laatste opdracht uitvoeren: Stavros, een gevaarlijk terrorist, uitschakelen. Maar tijdens de missie raakt Quinn bewusteloos door een explosie. Als Quinn wakker wordt blijkt hij in een soort tehuis voor gefaalde terroristenbestrijders te zijn. Terwijl hij daar zit ontdekt dat Stavros achter zijn zwangere vrouw zit. Hij moet zo snel mogelijk ontsnappen uit een supergoed bewaakt eiland waar hij vast zit. Hij kan uiteindlijk ontsnappen en roept de hulp in van Yaz (Rodman) om Stavros te vinden en uit te schakelen. Maar de tijd dringt, zijn vrouw begint te bevallen.
Jack Quinn
Kofi
James
Colony Resident
Jordy
Niet goed, niet erg slecht als ik het me goed herinner. 2 sterren.
Obiwannes
Weeral, ik zal eens moeite doen om in het vervolg in te korten
Ik dacht het al toen ik het aan het nalezen was. Maar vond niets om eruit te doen.
Weer zo'n typische Van Damme film, vechten en winnen, pure actie. Alleen spijtig dat de actie te overdreven is, slecht geacteerd van Van Damme en van Rodman natuurlijk ook slecht geacteerd. En dan het verhaal van de kinderen van de 2 grootste vechters uit de film is belachelijk tss. alle actie.
Blindfold
Het gaat opeens echt helemaal nergens meer over, maar dat ben ik wel gewend van onze superbelg.
Jerome-B
Tja, beetje vechten hier, beetje verhaal daar, beetje niks eigenlijk... 2 sterren.
vliegtuig13
Ik vond hem zeer slecht en ook niet boeiend !Het acteren is ook niet al te best.
VanDamme
deze vond ik ook minder. heb hem thuis liggen maar kijk ik niet echt vaak ( ken hem toch uit mijn hoofd )
er komen stukken in voor waarvan je denkt waar slaat dat op
maar ja niet alle films zijn goed natuurlijk
koolwijk
Geweldig lachwekkend met mickey rourke als junk (of speelde die dat niet)
neo
en ik weet niet of iemand het ooit is opgevallen maar in de finale wordt wel op een hele vreemde manier reclame gemaakt voor coca cola automaten
sn@ke
- 2077 berichten
Deze film vond ik nog zeer goed meevallen. Van degene die ik gezien heb van Van Damme(niet veel) vond ik deze wel de beste. De film heeft veel actie en is supervermakelijk. Dennis Rodman is best wel cool maar kan net als Van Damme niet acteren, maar dat stoort in deze film helemaal niet. Een zeer vermakelijk en leuk actiespektakel. 3,5*
sn@ke
- 2077 berichten
Na deze nogmaals gezien te hebben trek ik er toch zeker een halve ster af. De film is wel uitzonderlijk slecht geacteerd dus daar kan geen 3,5 sterren voor gegeven worden,alhoewel ik hem nog steeds erg vermakelijk vindt.
The UndeRtAkEr
Ik vond hem ook meevallen, was wel grappig om effe tussendoor te kijken.
mikey
Bizarre film over COCA cola automaten en andersoortig nonsens. Deze film is zo ongeloofwaardig dat hij weer leuk wordt. 1.5
Captain Pervert
Ja die scène met die Coca Cola automaat is bijna net zo vreemd als de Head & Shoulders reclame in "Evolution".
Verder best vermakelijke onzin dit. De film doet ook nergens moeite om geloofwaardig te zijn ofzo. Neemt niet weg dat het binnen het Van Damme repertoire een mindere film is.
TLD
Deze film was best wel goed. Maar dat is alles van Van Damme tegenwoordig...
5 Sterren.
Take One
Uhm... we hebben het hier toch over 'The muscles from Brusseles'?
djelle
Deze had wel iets. (o.a. originaliteit, leuk verhaal, spectakel, redelijke actie met goeie afwisselling...) kleine 3*
damon
leuke finale
beter dan die aziatische actie meuk van tegenwoordig
Ash Krueger
als ik die beschrijvinng zie, kan ik me dat niet herinneren. dus die film is me niet bijgebleven of het is gewoon superonduidelijk in de film. ik denk een combinatie van die 2. 1*
moviefreak#1
Ligt het nou aan mij of ziet Jean-Claude er de hele film uit alsof ie zo high als een vlaamse papagaai is
Pacino88
Weer een erg goeie van damme film,veel actie,goeie schurken enz.
jammer dat het met derailed en wake of death bergafwaarts ging.
da_smak
Een pacino onwaardige opmerking. Berafwaarts? Die Belg, ach wat zal ik er over zeggen, heeft nog nooit een goede film gemaakt! Echt niet, ik weet dat je nou het tegendeel al in je hoofd aan het formuleren bent. Bespaar jezelf de tijd. Ik heb hier gewoon gelijk. Sorry, je kan me op alles aanvallen, maar hierover is geen discussie mogelijk.
grat
iets minder dan double impact onzin dat van damme nog nooit een goede film heb gemaakt
in hell wake of death blood sport waaren toch prima films
3,5
mikoz
Wat een geweldige quote van je .. ik ga volledig met je mee
Purmerend
Dennis Rodman veranderd als ik goed heb geteld 4x haarkleur. Ik vind het wel mooi zulke opvallende figuren het is net een lopend kunstwerk. In een basketbal uit een vliegtuig vallen en met je lange lijf in een mini. En het cola merk redt hun leven doormiddel van een automaat. De film viel me 100% mee.

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song