• 9.376.798 stemmen

A Cinderella Story (2004)

Komedie / Romantiek | 95 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Mark Rosman

Met onder meer: Hilary Duff, Chad Michael Murray en Jennifer Coolidge

Gesproken taal: Engels, Duits, Tsjechisch en Slowaaks

Releasedatum: 7 oktober 2004

Plot A Cinderella Story

"Once upon a time... can happen any time."

Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van mental_jos

mental_jos

Deze was in ieder geval beter dan raise your voice, hier zat de nodige humor nog wel in. Voor de rest voorspelbare tiener romantiek

2 *

avatar van Miss_laurien

Miss_laurien

Deze film is echt een prachtfilm, zó mooi echt waar !

ik zie hem elke maand !

ik moet er zelfs elke keer bij een bepaald stuk altijd bij wenen.. wel erg soms maar het heeft een goed einde !

een aanrader dus !

avatar van Sam-Snoopy

Sam-Snoopy

een prachtfilm vind ik ook,

Ik stond in spanning of ze gingen zoenen degene die deze film niet gezien hebben jullie moeten er echt naar kijken beautiful je ziet een romantische film vol met liefde.

een 5,0

avatar van Odie

Odie

Alleen die stem van Hilary Duff geeft me al een onaangenaam gevoel. Zeer slechte film, alleen de stiefmoeder kon me nog ietwat bekoren. En ja ik ben een meisje en ik hou op zijn tijd best van chick movies, maar mien hemel wat was dit een vreselijk slecht verhaal, slecht geacteerd en tja kan eigenlijk weinig positiefs bedenken.

Odie schreef:

Krijg jij een onaangenaam gevoel van de stem van Hilary Duff???

avatar van Nassira

Nassira

Hilarious schreef:

Krijg jij een onaangenaam gevoel van de stem van Hilary Duff???

Volgens mij ben je helemaal gek geworden... Hilary Duff is gewoon fantastisch... !! Ooit zal je het inzien

Hilarious

Ja ooit zal je het inzien Odie!!!

avatar van Marki_san

Marki_san

Ooit zal iedereen het inzien!!!

Ik vond het geen geweldig verhaal maar Hilary blijft boeien. De stiefmoeder en stiefzussen waren waarschijnlijk wel het allerleukst van de hele film ( na Hilary dan hé).

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ik wou deze speciaal gaan huren in de videotheek en ik moet zeggen ik had er geen spijt van. Het was echt een eigentijds, aangenaam, mooi sprookje. 5*

avatar van film_kaza

film_kaza

ik hou niet van hilary duff. en zulke films daar vind ik ook niks aan, geen leuke humor. ook een nadeel

0,5

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

supeer mooi

die moet je zien!!!

avatar van JuuB

JuuB

Had het niet verwacht, maar wat een leuke film!

avatar van karlen

karlen

hele mooie film. goed gespeeld ook! en vooral chad die erin speelt. dan is het automatisch een leuke film

't leukste stukje is toch echt dat stukje met die bloemetjes en lampjes en dat ze samen dansen haha. vooral de muziek van edwin mCcain - Ill be. heel mooi

haha

karlen schreef:

Ja, mooi he. http://allstarz.org/users/cstory/promotion/26.jpg

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Een mooie film met Hillary Duff!

avatar van Fetcha

Fetcha

Gewoon een geweldige film! Niet nadenken en te kritisch over zijn vind ik bij zo'n film. Leuke spelers, zwijmel-einde en verveelt geen minuut. Een van mijn lievelingsfilms.

avatar van sevo

sevo

Ik vond het zeker het kijken waard...vooral de stiefmoeder . Dit komt zeker in mijn lijst van lievelingsfilms . De acteurs waren goed; het decor, het verhaal,...alles was echt goed!

een echte meidenfilm ( = feelgoodmovie)

da's alles wat meisjes nodig hebben om hun eens goed te amuseren!

Met de grappige commentaar van een paar vriendinnen kan je avond echt niet meer stuk

zaaalige film

avatar van Jessu123

Jessu123

een moderne assepoester verhaal

Ik heb er eens over nagedacht en ik vind dat de film na die kus bij de american football gedaan zou moeten zijn. Ze zei zelf dat ze in haarzelf geloofde, ook al zat er haar niets mee. Dan weet je, maar ja, ze zullen er hun wel door slaan

avatar van sjar02

sjar02

Geweldig, Deze film kan ik steeds opnieuw kijken. Het is echt super lief verhaaltje en chad michael murray vind ik helemaal top. Wat mij betreft is deze film geslaagd

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Ik vind deze film echt zoóo mooi. Super goed, echt een meidenfilm. Binnekort nog maar eens een keer kijken!

5 sterren!

avatar van Xx.immy.xX

Xx.immy.xX

ik vind hem zóóóó mooi

het is echt een leuke film

ik heb hem echt al duizend keer gekeken maar ik blijf hem mooi vinden

vijf sterren dus

avatar van hendrik119

hendrik119

ja is wel een leuke film ja, wel een echte meidenfilm maar ik heb me toch ook goed geamuseerd.

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Lekker romantische meisjesfilm

Heb hem met veeeeeel plezier gekeken.

Echt heel mooi.

Assepoester in de moderne versie haha

2 leuke acteurs

avatar van vampirekiss

vampirekiss

Hele leuke tienerfilm.

Voorspelbaar einde maar dat stoorde me niet bij deze film.

Hilary Duff en Chad Michael Murray vind ik trouwens heel leuk om te zien acteren.

Niet te veel nadenken bij deze film, gewoon kijken en genieten

avatar van :DOEMAARGEK*

aawillemsen

zeer vermakelijk!

avatar van unexpected_faith

unexpected_faith

Dit vind ik nou een leuke film! =)

De leukste film van hilary dat zeker..

ik vind de humor wat erin zit leuk, die ma is grappig

en chad michael murray is hot hihi.

het is natuurijk geen steengoede film, maar blijf hem leuk vinden.

3.5/4 *

avatar van suziewoezie

suziewoezie

ik vond het een goede film. Chad micheal murrray is zo lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5