• 9.374.414 stemmen

A Cinderella Story (2004)

Komedie / Romantiek | 95 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Mark Rosman

Met onder meer: Hilary Duff, Chad Michael Murray en Jennifer Coolidge

Gesproken taal: Engels, Duits, Tsjechisch en Slowaaks

Releasedatum: 7 oktober 2004

Plot A Cinderella Story

"Once upon a time... can happen any time."

Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van yiempie

yiempie

Please als iemand weet wanneer deze film draait in NL, of uitkomt, laat me ff weten. Of plaats hier een bericht (in Amerika komt ie pas 16 juli 2004 uit).

avatar van ThaNick

ThaNick

Ik wil ook graag weten wanneer ie uit komt!

Hilary Power

avatar van jassonn

jassonn

yiempie schreef:

Bij goed geluk kun je hem dan ongeveer in augustus in Nederland verwachten.Aangezien het dan zomer is kan het ook bijna tegelijkertijd zijn.

avatar van Tinkerbell

Tinkerbell

Ik denk dat de film bij ons in augustus gaat uitkomen! Ik heb de trailer gezien en het lijkt mij een hele leuke film!

avatar van morpheus

morpheus

Tinkerbell schreef:

En daarom heb je hem gelijk maar 5 sterren gegeven

avatar van jamieboo

jamieboo

mij lijkt deze film wel gaaf, alleen jammer dat hij in amerika veel sneller uitkomt dan in Nederland :S .

ik ben er wel benieuwd naar, ( zekker naar die jongen) :D:D

avatar van Dreamstar

Dreamstar

Ja, ik dacht ook dat deze film niet zal uitkomen in nederland, maar ik ben blij dat die toch nog wel kom. Ik hou van het verhaal assepoester (cinderella) en van chad michael murray die jongen die in deze film de prins speelt. Ik heb de trailer ook al gezien en die was echt grappig. het zal wel een eenvoudige, happy ending film, maar dat maakt niet uit.

avatar van Tinkerbell

Tinkerbell

morpheus schreef:

En daarom heb je hem gelijk maar 5 sterren gegeven

Ja!!!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

NOu we hebben in elk geval al 2 stemmen

Deze film is nergens te zien of te krijgen dus van mij mogen de stemmen worden verwijderd

avatar van Jordy

Jordy

Van mij ook...

avatar van Lexus-limits

Lexus-limits

Als het goed is komt hij 7 oktober in de bioscopen in nederland.

avatar van yiempie

yiempie

Jippie, 7 oktober komt ie uit!!!

En niet alleen Hillary maar ook Chad Murray!!!

avatar van Esteban

Esteban

Trailer : http://www.apple.com/trailers/...

Ik vraag me eigenlijk een beetje af van wat deze film het moet hebben, aangezien we héél de film nu al hebben gezien. De humor?

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Schitterende, schitterende recensie van Roger Ebert. Nooit gedacht dat die man zo cynisch kon zijn.

avatar van U-96

U-96

• 2070 stemmen

Het is op MM verboden om op films te stemmen die je niet gezien hebt.. Weghalen dus..

avatar van reeko

reeko

bioscoopzaal schreef:

cynisme? dit is humor ten top

avatar van 11501150

Cynisme = humor, humor = cynisme

avatar van henkula

henkula

het komt uiteindelijk allemaal goed

avatar van Treht

Treht

Nou. Fantastische film met gedenkwaardige one-liners en onvoorspelbare plotwendingen. En veel stof tot nadenken ook: "never let the fear of striking out keep you from playing the game". 1*

avatar van monaatje

monaatje

Assepoessie wordt modern, verliest niet een muiltje maar haar mobieltje???? Ach de rol van stiefmoeder wordt wel leuk neergezet door Jennifer Coolidge *2*

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Ik ga hem vanavond kijken, ik verwacht er niet te veel van!

avatar van kras van zwienen

Hilary Duff natuurlijk

Krijgt van mij 3.5*

avatar van amalfi

amalfi

ik vond hem slecht geen enkel verrassend moment, gewoon een flop

avatar van miak

miak

Aaah kom op...dit was echt een hel leuke film... vooral die grap van dat groene gras... iklag helemaal dubbel...!

avatar van stan

stan

ik vind het een echte aanrader vooral fiona hahaha

avatar van Mindflight

Mindflight

best vermakelijk

lekker zoet.

om een klassieke sprookje naar een moderne film om te zetten is vast heel moeilijk, maar ik vind dat de regisseur het heel goed heeftgedaan. Ze hebben er goed aan gedacht en zo

ik geef het een 4*

avatar van Lucy

Lucy

Ik vind het een leuke romantische meiden film. Gewoon even nergens aan denken en kijken naar een romantische film. (net zoals dat kan met een romantisch boek, even wegdromen)

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Voorspelbaar dertien-in-een-dozijn product waarvan de humor lang niet altijd aanslaat en de kleffe en moralistische scènes je af en toe flink teveel kunnen worden. Desondanks was dit nog een best charmant product. Duff doet 't verrassend goed en ook de rest van de cast weet er nog best wat van te maken. Maar goed, daar is het dan ook wel mee gezegd.

Nipt 3 sterren.