Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Engels, Duits, Tsjechisch en Slowaaks
Releasedatum: 7 oktober 2004
Bekijk via Videoland
Plot A Cinderella Story
"Once upon a time... can happen any time."
Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.
Sam Montgomery
Brianna
Gabriella
Eleanor
aryan
De film viel mij echt reuze mee. Eerst dacht ik dat het zo een typische simpele kinderfilm zou zijn. Maar het was een goede film en vooral het acteerwerk was goed
cabrera
inderdaad een meidenfim, maar wel heel leuk om met kinderen te kijken. Het is ECHT het verhaal van doornroosje en mierezoet verteld.
Jeremy_Sisto
Heerlijke film, een echte Feelgood movie. 4*
Naomi Watts
Vermakelijke film. Niet echt mijn soort film maar het is geen tijdverspilling. Duff doet het heel leuk. 3*
cell
hehe echt weer z`n film waar je lekker met je vriendje kunt kijken op de bank
lekker een zoete film dus
T a m a r Aa
echt een heerlijke film!! heel grappig, zoals ze van het oude Cinderella-verhaal een heel nieuw, modern verhaal hebben gemaakt. Vond 'm natuurlijk extra leuk omdat Chad Michael Murray erin meespeelde, maar dat is natuurlijk MIJN mening;)
feanaro surion
Poeh, veruit de slechtste film die ik ooit gezien heb. Zo voorspelbaar, zo cliche.
Maar dan is er ook nog goed nieuws
de moraal, en daarom niet 1 ster, maar gewoon 0.5!
Ontspannende film die niet slecht is, maar duidelijk wel voor tieners bedoeld is.
*Chrissie*
Was leuk maar ook heel zielig. Hoef hem niet nog een keer te zien, was leuk voor een keer maar daarna nooit weer.
*chantal*
Mega mooie film en helemaal niet zielig
Over dat mega mooi heb je gelijk maar ik vind hem ook best zielig hoor.Dat moment waarop ze word vernederd word bij die pep-talk.Dan krijg ik wel een brok in m'n strot.Maar ja,ik ben nou eenmaal een emotioneel persoon.....
Regan_Robbie24
zal vast zo'n 'Hilary Duff steil' zijn! alleen Lizzie McGuire vind 'k leuk met haar erin & dan is het broertje nog de leukste! doe mij maar Linda Blair steil of Jake Thomas steil of Heather O'Rourke steil!
Pieter Montana
Hilary Duff:Geen actrice
Hilary Duff:Geen zangeres
weer zo'n typische meidenfilm
*jolien*
absuluut een leuke film! Echt een meide film! echt super leuk, ik heb m al zo'n 4 keer gehuurt! ennuh chad michael murray is absoluut niet lelijk 5 *****
Regan_Robbie24
'k vond hem leuk, alleen zo lang om iets heen draaien, de cinderella (Hilary Duff) vinden, die het niet toe wil geven en voor haar vervelende stiefmoeder in een bar van haar dode vader moet werken. een 5 omdat ie grappig is, verder ook soms heel overdreven, goed geregiseerd is en een van de beste Hilary Duff films is!
girl siets
ik vond het een ontzettend leuke film en ze hebben het verhaal een beetje van assepoester die haar muiltje was verloren.
Sampl
Mooi en leuke film meer ken ik er niet over zeggen.
En wat kan hilary toch GOED!!! acteren!!!!!!
Carow
Ik vond haar deze keer best meevallen hoor. En ik vond dit een best leuke film. Natuurlijk zie je alles al aankomen. (het heet niet voor niets A Cinderella story) Maar desondanks werd ik aangenaam verrast! 3,5 *
amazingmoi
ik huurde deze film samen met 'new york minute',ik dacht dat new york minute (met de olsen zusjes)zalig zou zijn en deze een enorme tegenvaller,maar ik vond ze beiden super!
mligtenberg
Hilary Duff:Geen actrice
Hilary Duff:Geen zangeres
weer zo'n typische meidenfilm
Nou... geen actrice... excuse me: ik vind haar wel actrice. Ze speelt goed in de films en ze is juist zo'n super leuk en bescheiden meisje zonder ster-allures. Geen zangeres geef ik je een beetje gelijk in: dat stelt niet al te veel voor....
--flimmer--
Het is een leuke film, en natuurlijk een typische meidenfilm, maar daar heb ik als meid niet echt problemen mee.. Hij is heel leuk om te kijken. Vooral de "boze stiefmoeder" en de knappe jonge prins (zwijmel). Het is een leuk verhaal, al had ik wel verwacht dat Sam op het laatst nee tegen Austin zou zeggen en toch nog voor haar vriend, hoe heetie ook alweer.. zucht, nou ja, die zorro, zou gaan.
Carow
Ik had meer het idee dat het het verhaal van Assepoester was
Pieter Montana
Nog nooit opgemerkt welke rol ze ALTIJD speelt?
Hetzelfde blondje die altijd zich bezighoudt met kleren,jongens en die altijd (wat niemand zag aankomen)voor de "populaire"jongen valt en in de muziek,mode wereld bekend worden.
De doorsnee bakvis dus.
Dikkie Post
mede door Chad Michael Murray krijgt ie van mij 3 sterretjes.
Doom
Mwha... het gaat ? Vond het niet zo, heb betere films van Hilary Duff gezien.
Vond het begin erg saai, duurde effe voordat de film je iets ging boeien. En tja het einde ? Zo voorspelbaar als maar wat, maar ach. Het gaat gewoon allemaal net!
j_u_u_l
hmmm.... heb m wel eens gezien en vond m toen wel leuk, maar om nu nog te vertellen waar die precies over ging.... ?!
2,5 *

A Cinderella Story: Starstruck