• 9.376.689 stemmen

A Cinderella Story (2004)

Komedie / Romantiek | 95 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Mark Rosman

Met onder meer: Hilary Duff, Chad Michael Murray en Jennifer Coolidge

Gesproken taal: Engels, Duits, Tsjechisch en Slowaaks

Releasedatum: 7 oktober 2004

Plot A Cinderella Story

"Once upon a time... can happen any time."

Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van aryan

aryan

De film viel mij echt reuze mee. Eerst dacht ik dat het zo een typische simpele kinderfilm zou zijn. Maar het was een goede film en vooral het acteerwerk was goed

avatar van cabrera

cabrera

inderdaad een meidenfim, maar wel heel leuk om met kinderen te kijken. Het is ECHT het verhaal van doornroosje en mierezoet verteld.

avatar van shabri

shabri

helemaal mee eens, gewoon kei leuk

avatar van Jeremy_Sisto

Jeremy_Sisto

Heerlijke film, een echte Feelgood movie. 4*

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Vermakelijke film. Niet echt mijn soort film maar het is geen tijdverspilling. Duff doet het heel leuk. 3*

avatar van its my life

its my life

deze film zuigt

0.5

avatar van cell

cell

hehe echt weer z`n film waar je lekker met je vriendje kunt kijken op de bank lekker een zoete film dus

echt een heerlijke film!! heel grappig, zoals ze van het oude Cinderella-verhaal een heel nieuw, modern verhaal hebben gemaakt. Vond 'm natuurlijk extra leuk omdat Chad Michael Murray erin meespeelde, maar dat is natuurlijk MIJN mening;)

avatar van amazingmoi

amazingmoi

goed !

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Poeh, veruit de slechtste film die ik ooit gezien heb. Zo voorspelbaar, zo cliche.

Maar dan is er ook nog goed nieuws de moraal, en daarom niet 1 ster, maar gewoon 0.5!

avatar van Film Pegasus

Ontspannende film die niet slecht is, maar duidelijk wel voor tieners bedoeld is.

avatar van *Chrissie*

*Chrissie*

Was leuk maar ook heel zielig. Hoef hem niet nog een keer te zien, was leuk voor een keer maar daarna nooit weer.

avatar van frodette

frodette

Mega mooie film en helemaal niet zielig

avatar van *chantal*

*chantal*

frodette schreef:

Mega mooie film en helemaal niet zielig

Over dat mega mooi heb je gelijk maar ik vind hem ook best zielig hoor.Dat moment waarop ze word vernederd word bij die pep-talk.Dan krijg ik wel een brok in m'n strot.Maar ja,ik ben nou eenmaal een emotioneel persoon.....

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

zal vast zo'n 'Hilary Duff steil' zijn! alleen Lizzie McGuire vind 'k leuk met haar erin & dan is het broertje nog de leukste! doe mij maar Linda Blair steil of Jake Thomas steil of Heather O'Rourke steil!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Hilary Duff:Geen actrice

Hilary Duff:Geen zangeres

weer zo'n typische meidenfilm

avatar van *jolien*

*jolien*

absuluut een leuke film! Echt een meide film! echt super leuk, ik heb m al zo'n 4 keer gehuurt! ennuh chad michael murray is absoluut niet lelijk 5 *****

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

'k vond hem leuk, alleen zo lang om iets heen draaien, de cinderella (Hilary Duff) vinden, die het niet toe wil geven en voor haar vervelende stiefmoeder in een bar van haar dode vader moet werken. een 5 omdat ie grappig is, verder ook soms heel overdreven, goed geregiseerd is en een van de beste Hilary Duff films is!

avatar van girl siets

girl siets

ik vond het een ontzettend leuke film en ze hebben het verhaal een beetje van assepoester die haar muiltje was verloren.

avatar van Sampl

Sampl

Mooi en leuke film meer ken ik er niet over zeggen.

En wat kan hilary toch GOED!!! acteren!!!!!!

avatar van GerwinF

GerwinF

Sampl schreef:

En wat kan hilary toch GOED!!! acteren!!!!!!

avatar van Carow

Carow

Ik vond haar deze keer best meevallen hoor. En ik vond dit een best leuke film. Natuurlijk zie je alles al aankomen. (het heet niet voor niets A Cinderella story) Maar desondanks werd ik aangenaam verrast! 3,5 *

avatar van amazingmoi

amazingmoi

ik huurde deze film samen met 'new york minute',ik dacht dat new york minute (met de olsen zusjes)zalig zou zijn en deze een enorme tegenvaller,maar ik vond ze beiden super!

avatar van mligtenberg

mligtenberg

Pieter Montana schreef:

Hilary Duff:Geen actrice

Hilary Duff:Geen zangeres

weer zo'n typische meidenfilm

Nou... geen actrice... excuse me: ik vind haar wel actrice. Ze speelt goed in de films en ze is juist zo'n super leuk en bescheiden meisje zonder ster-allures. Geen zangeres geef ik je een beetje gelijk in: dat stelt niet al te veel voor....

avatar van --flimmer--

--flimmer--

Het is een leuke film, en natuurlijk een typische meidenfilm, maar daar heb ik als meid niet echt problemen mee.. Hij is heel leuk om te kijken. Vooral de "boze stiefmoeder" en de knappe jonge prins (zwijmel). Het is een leuk verhaal, al had ik wel verwacht dat Sam op het laatst nee tegen Austin zou zeggen en toch nog voor haar vriend, hoe heetie ook alweer.. zucht, nou ja, die zorro, zou gaan.

avatar van Carow

Carow

cabrera schreef:

Ik had meer het idee dat het het verhaal van Assepoester was

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

mligtenberg schreef:

Nog nooit opgemerkt welke rol ze ALTIJD speelt?

Hetzelfde blondje die altijd zich bezighoudt met kleren,jongens en die altijd (wat niemand zag aankomen)voor de "populaire"jongen valt en in de muziek,mode wereld bekend worden.

De doorsnee bakvis dus.

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

mede door Chad Michael Murray krijgt ie van mij 3 sterretjes.

avatar van Doom

Doom

Mwha... het gaat ? Vond het niet zo, heb betere films van Hilary Duff gezien.

Vond het begin erg saai, duurde effe voordat de film je iets ging boeien. En tja het einde ? Zo voorspelbaar als maar wat, maar ach. Het gaat gewoon allemaal net!

avatar van j_u_u_l

j_u_u_l

hmmm.... heb m wel eens gezien en vond m toen wel leuk, maar om nu nog te vertellen waar die precies over ging.... ?!

2,5 *