The Village (2004)
Geregisseerd door: M. Night Shyamalan
Met onder meer: Bryce Dallas Howard, Joaquin Phoenix en Adrien Brody
Releasedatum: 26 augustus 2004
Plot The Village
"There is no turning back"
De film vertelt het verhaal van een hechte gemeenschap. De raad van ouderen waarschuwt de inwoners voor de mysterieuze wezens die zich in de bossen rond het dorp schuilhouden. De nieuwsgierige Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) is van plan de dorpsgrens te overschrijden en het onbekende te trotseren. Het lijkt er op dat hij met deze daad de toekomst van het dorp voor altijd zal veranderen...
Ivy Walker
Vivian Percy
Robert Percy
Victor
Jordy
Ik ben sceptisch. Script krijgt slechte recensies, Kirsten Dunst doet niet meer mee en de eerste trailer is niet bijzonder
Linda
Ik weet ook niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Het verhaal trekt me eerlijk gezegt ook helemaal niet in tegenstelling tot zijn andere films. Pluspuntje is wel dat Joaquin Phoenix meespeelt, ik vind het een erg sterk acteur. Maar we zullen vanzelf wel zien wat Manoj ervan gaat maken.
Sjoerd
Dat Kirsten Dunst niet meer meedoet vind ik opzich geen slechte ontwikkeling hoor. Ik bedoel: het is wel een lekker ding maar acteren kan ze niet echt. Vind haar ook niet echt passen in een film van Shyamalan. En de trailer biedt opzich ook nog wel perspectieven, ik bedoel: wat zie je nou helemaal?
Ik ben toch wel nieuwsgierig geworden moet ik zeggen....
Diesel
Twee redenen om de film wel te zien:
Sigourney Weaver
M. Night Shyamalan
pascal83
In tegenstelling tot de meeste voorgaande reacties op deze film, denk ik dat dit misschien wel de eerste M. Night Shyamalan film word die mij zal gaan bekoren (al heb ik Signs nog niet gezien).
De trailer wekt door het suggestieve toch wel enige verwachtingen, voor mij tenminste.
Esteban
Over de trailer, persoonlijk vind ik hem gewoonweg subliem. Pure stijl. Denkende aan Signs hoop ik op een nieuwe instant-klassieker. Bovendien zitten er enkele veelbelovende castleden tussen. Al een geluk dat Ashton Kutcher het liet afweten... Stel je voor.
Diesel
Prachtige trailer inderdaad.
Vond de trailer van SIGNS ook erg goed maar die viel tegen, nu maar hopen dat deze wel het niveau van THE SIXTH SENSE kan evenaren, al ben ik ook tevreden met gewoon een goede suspense thriller.
I keep my fingers crossed.
agent smith
ben benieuwd wat hij ons nu weer zal brengen, ik ben een beetje fan aan het worden van die man na signs en sixth sense...
de trailer ziet er een beetje saai uit eerlijk gezegt.
jassonn
De trailer is niet superspannend ofzo,maar ik denk dat het nog best wat kan worden.Hoop dat hij in ieder geval beter is dan Signs want dat was dus echt een tegenvaller.
Zombie McGruder
Nieuwe trailer hier verkrijgbaar. Ziet er op zich wel mooi uit, maar ben door de scriptreview van Moriarty op AICN toch wel bang geworden voor een hele flauwe Shyamalan-Twist (tm) aan het einde.
Goodfella
Erg sfeervol inderdaad, al lijkt dit verhaal me minder opzienbarend dan Shyamalans vorige werk.
Goodfella
Roger Deakins, al jaren de vaste cameraman van de Coens, staat ook hier achter de camera zie ik net. Nice!
Linda
Helaas moeten we nog wachten tot september
Sander D.
Ja, ben ik ook doodsbang voor. Als je dat 3 keer doet in je voorgaande films, wordt het van je verwacht natuurlijk. Ik denk ook dat dit (als ik zo naar de trailer kijk), niet meer is dan een horrorfilmpje met boodschap op het eind.
But please proof me wrong Mr. Shyamalan!
jassonn
Is er ondertussen niet een mooier plaatje te krijgen voor hierboven?
Robbie H.
Ik vind dat plaatje juist schitterend... Brrr, dit lijkt me, net als signs, gewoon een enge film..
BS
erg goede trailer! Ziet er naar uit dat dit weer zo'n nagelbijtertje gaat worden
mooie website trouwens ook.
salvatore
- 1937 berichten
Mijn droom is uitgekomen: de nieuwe film van Shyamalan!! De trailer ziet er trouwens zeer interessant uit
tovenaar
Ik had deze poster nog niet gezien... mooi ding.
soboer
Ik heb de 2de trailer net gezien. Ik heb het gevoel dat het wel heel erg de kant op gaat naar Stephan Kings werken.
Ben ik de enige die de alternatieve titel op niks vind slaan ?
Zombie McGruder
Ben ik de enige die de alternatieve titel op niks vind slaan ?
Dat is geen alternatieve titel, maar de oorspronkelijke titel van de film. Lucky McKee (die van het weergaloze May) bleek al een film met de titel 'The Woods' te maken, dus besloten Shyamalan et al hun filmpje maar een nieuwe naam te geven.
Esteban
Bovendien vind ik 'The Woods' even gepast als de nieuwe titel. 'Het Dorp' is imho namelijk niet echt beter of slechter dan 'De Bossen' in functie van deze film.
Jordy
Volgens aintitcool gaan er geruchten dat Night in het geheim een alternatief einde heeft geschoten. Misschien naar aanleiding van Moriarity's (Night-fan) vernietigende script-review, die het oorspronkelijke einde zo ongeveer het slechtste noemde dat hij ooit in een script of film gezien had?

El Laberinto del Fauno

Sleepy Hollow
Horror, 1999

Phone Booth
Mystery / Thriller, 2002
pennsylvania, usageheimtwistwoudhorrorlandelijk gebiedblindheidcourtshipmentally handicapped manauraromanticvillage council twist endingbosque plot twist