• 9.374.720 stemmen

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Bryce Dallas Howard, Joaquin Phoenix en Adrien Brody

Releasedatum: 26 augustus 2004

Plot The Village

"There is no turning back"

De film vertelt het verhaal van een hechte gemeenschap. De raad van ouderen waarschuwt de inwoners voor de mysterieuze wezens die zich in de bossen rond het dorp schuilhouden. De nieuwsgierige Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) is van plan de dorpsgrens te overschrijden en het onbekende te trotseren. Het lijkt er op dat hij met deze daad de toekomst van het dorp voor altijd zal veranderen...

avatar van Jordy

Jordy

Ik ben sceptisch. Script krijgt slechte recensies, Kirsten Dunst doet niet meer mee en de eerste trailer is niet bijzonder

avatar van Linda

Linda

Ik weet ook niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Het verhaal trekt me eerlijk gezegt ook helemaal niet in tegenstelling tot zijn andere films. Pluspuntje is wel dat Joaquin Phoenix meespeelt, ik vind het een erg sterk acteur. Maar we zullen vanzelf wel zien wat Manoj ervan gaat maken.

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Jordy schreef:

Dat Kirsten Dunst niet meer meedoet vind ik opzich geen slechte ontwikkeling hoor. Ik bedoel: het is wel een lekker ding maar acteren kan ze niet echt. Vind haar ook niet echt passen in een film van Shyamalan. En de trailer biedt opzich ook nog wel perspectieven, ik bedoel: wat zie je nou helemaal?

Ik ben toch wel nieuwsgierig geworden moet ik zeggen....

Jordy schreef:

Kirsten Dunst doet niet meer mee

Gelukkig maar.

Diesel

Twee redenen om de film wel te zien:

Sigourney Weaver

M. Night Shyamalan

avatar van pascal83

pascal83

In tegenstelling tot de meeste voorgaande reacties op deze film, denk ik dat dit misschien wel de eerste M. Night Shyamalan film word die mij zal gaan bekoren (al heb ik Signs nog niet gezien).

De trailer wekt door het suggestieve toch wel enige verwachtingen, voor mij tenminste.

avatar van Esteban

Esteban

Over de trailer, persoonlijk vind ik hem gewoonweg subliem. Pure stijl. Denkende aan Signs hoop ik op een nieuwe instant-klassieker. Bovendien zitten er enkele veelbelovende castleden tussen. Al een geluk dat Ashton Kutcher het liet afweten... Stel je voor.

Prachtige trailer inderdaad.

Vond de trailer van SIGNS ook erg goed maar die viel tegen, nu maar hopen dat deze wel het niveau van THE SIXTH SENSE kan evenaren, al ben ik ook tevreden met gewoon een goede suspense thriller.

I keep my fingers crossed.

avatar van agent smith

agent smith

ben benieuwd wat hij ons nu weer zal brengen, ik ben een beetje fan aan het worden van die man na signs en sixth sense...

de trailer ziet er een beetje saai uit eerlijk gezegt.

jassonn

De trailer is niet superspannend ofzo,maar ik denk dat het nog best wat kan worden.Hoop dat hij in ieder geval beter is dan Signs want dat was dus echt een tegenvaller.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Nieuwe trailer hier verkrijgbaar. Ziet er op zich wel mooi uit, maar ben door de scriptreview van Moriarty op AICN toch wel bang geworden voor een hele flauwe Shyamalan-Twist (tm) aan het einde.

jassonn

Ziet er wel spannend uit,ik ben benieuwd.

avatar van Goodfella

Goodfella

Erg sfeervol inderdaad, al lijkt dit verhaal me minder opzienbarend dan Shyamalans vorige werk.

avatar van Goodfella

Goodfella

Roger Deakins, al jaren de vaste cameraman van de Coens, staat ook hier achter de camera zie ik net. Nice!

avatar van Linda

Linda

Helaas moeten we nog wachten tot september

avatar van Sander D.

Sander D.

Zombie McGruder schreef:

Ja, ben ik ook doodsbang voor. Als je dat 3 keer doet in je voorgaande films, wordt het van je verwacht natuurlijk. Ik denk ook dat dit (als ik zo naar de trailer kijk), niet meer is dan een horrorfilmpje met boodschap op het eind.

But please proof me wrong Mr. Shyamalan!

jassonn

Is er ondertussen niet een mooier plaatje te krijgen voor hierboven?

avatar van Robbie H.

Robbie H.

Ik vind dat plaatje juist schitterend... Brrr, dit lijkt me, net als signs, gewoon een enge film..

Prachtige plaatje inderdaad.

avatar van Phoenix

Phoenix

Dit is dus een nieuw plaatje .

IK dacht al,waar hebben Diesel en Robbie H. het over

avatar van Robbie H.

Robbie H.

Ok, mijn excuses.

avatar van BS

BS

erg goede trailer! Ziet er naar uit dat dit weer zo'n nagelbijtertje gaat worden

mooie website trouwens ook.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Mijn droom is uitgekomen: de nieuwe film van Shyamalan!! De trailer ziet er trouwens zeer interessant uit

avatar van tovenaar

tovenaar

Ik had deze poster nog niet gezien... mooi ding.

avatar van soboer

soboer

Ik heb de 2de trailer net gezien. Ik heb het gevoel dat het wel heel erg de kant op gaat naar Stephan Kings werken.

Ben ik de enige die de alternatieve titel op niks vind slaan ?

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Onderhond schreef:

Ben ik de enige die de alternatieve titel op niks vind slaan ?

Dat is geen alternatieve titel, maar de oorspronkelijke titel van de film. Lucky McKee (die van het weergaloze May) bleek al een film met de titel 'The Woods' te maken, dus besloten Shyamalan et al hun filmpje maar een nieuwe naam te geven.

avatar van Esteban

Esteban

Bovendien vind ik 'The Woods' even gepast als de nieuwe titel. 'Het Dorp' is imho namelijk niet echt beter of slechter dan 'De Bossen' in functie van deze film.

avatar van Jordy

Jordy

Volgens aintitcool gaan er geruchten dat Night in het geheim een alternatief einde heeft geschoten. Misschien naar aanleiding van Moriarity's (Night-fan) vernietigende script-review, die het oorspronkelijke einde zo ongeveer het slechtste noemde dat hij ooit in een script of film gezien had?