• 9.376.805 stemmen

Blade: Trinity (2004)

Actie / Horror | 113 minuten / 123 minuten (director's cut)

Genre: Actie / Horror

Speelduur: 113 minuten / 123 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: David S. Goyer

Met onder meer: Wesley Snipes, Jessica Biel en Ryan Reynolds

Releasedatum: 20 januari 2005

Plot Blade: Trinity

"The final hunt begins."

De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade te laten opdraaien voor een reeks brutale moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de 'Nightstalkers'. Abigail, de dochter van zijn mentor Whistler en Hannibal King, een van de 'Nightstalkers', staan Blade bij in de ultieme strijd tegen de vampieren. Bovendien proberen ze de duistere plannen van de gemene Danica Talos te dwarsbomen. Danica heeft namelijk de mysterieuze 'Drake' laten herrijzen en hoopt met zijn krachten eindelijk de wereld te onderwerpen aan de vampiers.

Eric Brooks / Blade

Danica Talos

Ray Cumberland

avatar van Justice4All

Justice4All

Slechtste van de drie. Had meer verwacht, zoals gewoonlijks

2**

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Blade was een uiterst vermakelijke film, Blade II staat nog op het programma om bekeken te worden. Maar was mij verteld Blade Trinity kan je best kijken zonder deel 2 gezien te hebben en ik ben bang dat ze gelijk hebben. Echt veel meer dan een hele lange videoclip is dit eigenlijk niet. De effects zijn best mooi en het geluid op de DVD is erg goed. Bijna 2 uur lang dendert Blade Trinity op stampende technobeats door de huiskamer maar helaas echt boeiend word het nergens.

Toch nog wel 2.5* omdat Wisley Snipes natuurlijk wel een ontzettende coole motherf@#*er is als vampierenjager.

avatar van aryan

aryan

Special effects waren zeker mooi. Het verhaal een stuk minder, ze hadden er veel meer kunnen uithalen. Ik vind deze ook de slechtste uit de reeks.

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Alleen maar cijfers geven, maar geen resencie meer

avatar van pietje punk

pietje punk

1 woord.

poep.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Wow,ik heb 6 euro verspild!!!

Wat een domme film,zeg.De eerste Blade vondk wel meevallen.De 2de ook.Maar het 3de deel is gewoon ******.Bram Stoker draait zich om in z'n graf met wat ze hebben gedaan met zijn "Dracula".

Wesley Snipes irriteert mij verschrikkelijk.De "grapjes" van Ryan Reynolds kan misschien alleen iemand mee lachen die een IQ van minder dan 50 heeft of de voorbije 10 jaar in een kartonnen doos leefde.Deze trilogie zijn ze gewoon aan het kapotmaken door het op z'n "Amerikaans"uit te werken met alle clichés.Stomme One-Liners en de trilogie zo ver mogelijk uitrekken.De meeste sequels zijn ook meestal slecht(er zijn uitzonderingen)Ze proberen wat The Matrix te imiteren en dat lukt hen ook.Die films worden ook alsmaar slechter.

BAGGER

avatar van GogigaGo

GogigaGo

Pieter Montana schreef:

Wow,ik heb 6 euro verspild!!!

6 euro voor een film??

Dan ben je sowieso genaaid

avatar van Pacino88

Pacino88

GogigaGo schreef:

6 euro voor een film??

Dan ben je sowieso genaaid

Pieter heeft deze in de cinema nog gezien en hij is zo slecht dat hij dat nog weet.Zelf twijfel ik eraan om deze ook maar te huren of te downloaden.Blade zag ik pas weer,toch wel een topfilm,actiefilm van kwaliteit,en zo erg hou ik niet meer van het genre.Blade 2 vond ik de laatste keer wat saai,iets te veel opeenlopende actie,maar ik zal hem binnenkort nog een kans geven.

avatar van royj

royj

Verreweg de minste van de 3 delen. Ik blijf Snipes wel leuk vinden, maar dat is te weinig voor een film, lijkt mij.

avatar van Freddy1953

Freddy1953

Ben niet akkoord met de meeste reacties.Dit is zeker niet de slechtste film van de reeks.Natuurlijk voor wie de vorigen gezien heeft word het misschien wat teveel van het goeie.

Ik geef een 4 en vind dat deze film het zeker verdiend.

avatar van schorpio1970

schorpio1970

Ik vond het een alleraardigst vervolg op de eerdere twee delen, Wesley Snipes is en blijft Mister Cool himself.

Ik vond het alleen jammer dat men te weinig gedaan heeft met de echte "badguy" van deze film.

De muziek is superstrak en "bonkt" lekker je speakers uit.

Ik heb me prima vermaakt de afgelopen 2 uur.

avatar van pjutter

pjutter

Veel beter als deel 2

leuk verhaal

sommige stukken in het verhaal beetje zwak en onvoldoende uitgelegt/uitgebreid

avatar van The Watcher

The Watcher

Ik vind dit ook het minst goede deel van blade maar ik vind het zeker niet slecht. Blade 2 staat bij mij ook nog steeds op nummer 1 favoriete blade films.

avatar van Knoei

Knoei

te groot cliché

avatar van Nieke

Nieke

Minder geslaagde film van de Blade-trilogie, maar toch altijd aangenaam om naar Renolds te kijken...

Ik heb Blade: Trinity Special Edition aangeschaft. En die bevalt me erg goed !!!. Niet beter dan het orgineel, maar wel beter dan het 2e deel. Toppie !!!

avatar van Youri

Youri

Deel 3 is beter dan deel 2 en minder dan deel 1. Viel mij erg mee het derde vervolg. Meestal wordt het vanaf deel 2 alleen maar minder. Mooie special effects, goede actie scenes en een open eind. dus kan er nog een hele reeks gemaakt worden als daar honger naar is. De film wijkt wel erg af van het principe vampier zijn.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

"What did the one lesbian vampire say to the other?

See you in 28 days."

Nooit echt fan geweest van de Blade films, maar slecht kan ik ze ook niet noemen. Zo ook Blade: Trinity, een film die qua special effects en actie prima in de serie past. Want net als in de vorige twee delen krijgen we weer veel sla, schop, vlieg, bijt, hak, sleep en trekwerk voor de kiezen. Maar verder is het veelal hetzelfde. Snipes gaat weer op de automatische piloot en alle ins en outs van het plot zijn alles behalve interessant om te volgen. En dan heb je nog het matige acteerwerk, zoals een Parker Posey die grotendeels gewoon irritant is. Dus dan maar gewoon kijken naar wat spetterende special effects, die echter niet zo oogstrelend zijn als Jessica Biel. Deze is dan, samen met Ryan Reynolds, het hoogtepunt van dit derde Blade avontuurtje. Verder is het allemaal alles behalve bijzonder. Laat Blade 4 wat mij betreft maar zitten.

Vooruit, 3 kleine sterren.

avatar van Film Pegasus

Sterke film. Ik hoop dat ze verder gaan met een 4e deel. Jammer dat in dit deel het personage van Blade zelf wat minder werd uitgediept, maar een leuke Reynolds maakt veel goed. Zeker verder doen met de reeks zou ik zo zeggen.

avatar van Woutjinho

Woutjinho

beter dan deel 2 vind ik, geen nieuw ras die opeens bestaat, maar de "orginele" dracula

avatar van Reinbo

minste van de 3

avatar van V

V

Reinbo schreef:

minste van de 3

Absoluut mee eens, maar waarom vind je dat? Is het de waardeloze kijk-mij-eens-zogenaamd-grappig-zijn-droplul, het vervelende verhaal of simpelweg de mindere actie??

avatar van Reinbo

minste actie, slechte sfx, Hannibal KIng vervelend personage, langdradig zijn zo de eerste vier redenen die bij me opkomen. O ja, en het jatwerk uit Predator... erg onorgineel.

avatar van Darkie

Darkie

Best wel een vermakelijke film, er had alleen veel meer in kunnen zitten dan ze nu hebben vertoond (zelfs in de extended versie).

De (bij)rollen waren bijzonder slecht uitgevoerd en werden zoals het leek aan elkaar genaaid om het wat te laten lijken, ze hadden voor mij wel wat meer overgang kunnen gebruiken.

De rol van de "eerste vampier" was behoorlijk klein te noemen, het opgraven en aftrekken van het eerste hoofd was leuk, daarna werd er bijna niets meer mee gedaan, zonde, je verzint zo iemand in een film, doe er dan ook wat mee! (zoals ze bijvoorbeeld deden in film 2). Aan het einde een beetje zwaardvechten met Blade .... GAAAAAAAAAAAAAP had het een echt leuk gevecht gehouden met 3 tegen 1 ofzo waar het wat bloederiger wordt.

Persoonlijk vond ik de andere 2 beter, maar ook deze heeft me best wel vermaakt hoor

avatar van Disk

Disk

Nou ja, een stuk minder serieus dan de voorgaande 2.

Beetje een parodie. 1.5 str

Reinbo schreef:

Als je met jatwerk op het hoofd van Dracula doelt ben ik het niet met je eens, alleen die mond lijkt er iets op, maar dat is bij wel meerdere horrors gebruikt, dus daar hoef je niet over te vallen, want Predator heeft dat gezicht ook gejat.

Ik vond dit deel beter dan deel 2 en de dochter, Jessica Biel, was geen straf om naar te kijken.

Wel gave actie en weer leuke wapens gecreëerd om de vampiers uit te schakelen, ben er wel mee een dat Hannibal King irritant was en het beter bij de ring kan houden dan het witte doek.

Vampire2000 schreef:

Sorry moet mezelf even corrigeren, ik dacht dat op die vampier gedoeld werd die in het echt een worstelaar is, die vond ik irritant, excusus

Een tegenvaller. Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik ook niet veel meer verwachtte van de uitgemolken verhaallijn. En kom op, Dracula?!?!

Er is echter 1 lichtpuntje in deze duisternis: Abigail Whistler (Jessica Biel). Dju, wat een mooie vrouw! Zij maakt de film alleen al het kijken waard.

Helaas kan ze in haar eentje niet opboksen tegen de arrogantie van Snipes, waardoor de score niet hoger komt dan een 2,5.

Bruce

avatar van Achilles

Achilles

Zullen we met het beste beginnen..Jessica Biel!!..Als ze lief is, mag ze me best een keer bellen en wie weet.....

Slices & Dices..gewoon verstand op nul en genieten van een fantasierijk non-stop actiefilm. Sterk stuk toen ze die vampier opgraafde.

Cris Cristofferson heeft een heerlijk movie-voice.

Kritische noot voor snipes..zo arrogant als hij schijnt te zijn op de set zie je af en toe duidelijk terug in de film.

Een klein drietje!

avatar van sk8ter1

sk8ter1

ik heb genoten van deze film heb hem gekocht en ik weet echt ni wa iedereen zo stom vind aan deze film