Genre: Komedie / Muziek
Geregisseerd door: John Waters
Met onder meer: Johnny Depp, Amy Locane en Susan Tyrrell
Releasedatum: 27 juli 1990
Plot Cry-Baby
"Good girls want him bad. Bad girls want him worse."
Wade "Cry Baby" Walker (Johnny Depp) is lid van de beruchte groep Drapes, die door de brave groep de Squares als criminelen beschouwd worden. Op een dag wordt Wade verliefd op Allison Vernon Williams (Amy Locane) en zij valt ook voor zijn charmes. De relatie zorgt echter voor problemen: de ex van Allison, een Square, kan niet verkroppen dat zij met een Drape omgaat. Na een grote rel op een feest belandt Wade tot zijn 21ste in de gevangenis. Wanneer Allison verschillende valse geruchten over hem te horen krijgt besluit ze niets meer met hem te maken te willen hebben. Daar laat Wade het echt niet bij..
Wade "Cry-Baby" Walker
Mona 'Hatchet-Face' Malnorowski
Mrs. Vernon-Williams
Wanda's Mother
miss_suus
Dit is echt een film wat je leuk moet vinden..
ik vond hem iig heeel erg leuk!!
vooral omdat grease etc zo worden gedist zeg maar:P
Johnny speelde het super (het overdreven acteren van Johnny was JUIST leuk omdat die hele film overdreven is en eigenlijk nergens op slaat maar daarom is die film JUIST leuk:P)
Cry Baby Rulez
4 starss ( 1tje Voor Johnny:) )
Teskuh17
Please.. Mr Jailer.. Won't You Let My Man Goo Freeee?! Yeah.. Deze film is prachtig.. lekker luchtig, overdreven, maar echt ongelooflijk melig. Johnny speelt natuurlijk goed en is onwijs hot
MiSs CrY bAbY
Deze film is echt zo leuk! Johnny speelt geweldig, de rest van de cast is leuk, de liedjes zijn leuk, het verhaal is lekker overdreven.... Ik geef hem 4 sterren,
MiSs CrY bAbY
Weet iemand trouwens waar je 't script van Cry Baby kunt vinden? En de songteksten? Die zou ik erg graag willen hebben....
xpookyx
Ik vond deze film echt wel leuk ik kan me er alleen niet meer veel van herhinneren, jammer dat ze hem niet nog een keer op tv laten zien ofzo...
MiSs CrY bAbY
Je kan anders ff op marktplaats.nl kijken, misschien dat ze m daar verkopen. Ik heb hem wel van zo'n man gehad maar ik weet niet of hij nog steeds verkoopt (hij kopiert ze namelijk).
J.Bell
Echt vreselijk, ik vond deze film niet om aan te zien. waar gaat het over
Jeetje, Ricky lake, wat fout zeg...
Ik vindt johnny Depp echt onzettend leuk, bijna al zijn films vind ik echt leuk... maar dit is echt om te huilen...

deze is leuk
ik hoop zo dat die nog eens een keer uitgezonden word op tv
XxXDEPPFANXxX
trouwens brengen ze deze film nou opnieuw op dvd uit op amazon.com staat van wel en komt die dan ook in nederland??
Guiny
prachtige film een van mijn favorieten van vroeger en kzou die nog graag eens terug zien maar kvind het nergens nu hopen dat ik hem tegenkom....
sweetlake
Ik vond deze film echt een regelrechte flop. Zelfs een goed acteur als Depp kan zo'n film niet redden.
Roosii
Wanneer komt deze film weer op tv!!
please zeg! ik wil hem graag een keer zien..
xxluvxxyax
Hoi hoi..
Ik vind deze film helemaal geweldig gewoon! maar heb een vraag!! jaja komt hij he! weet iemand waar ik de dvd hiervan kan krijgen?? ben al een half jaar bezig! echt te erg gewoon! als iemand het weet laat je het me weten aub?!? alvast bedankt!!
Groetjes
xxx
Joey
chicky
O MY GOD!!!!
zooooo ne goeie film
en vooral johnny dep was goed
zo ne mooie!!!

kwil em nog ne keer zien ik hoop dat ij bestaat o dvd??!!!!!
ik vond alles goed de liedjes.....
JoeCabot
Normaal hou ik wel van dit soort foute films, maar deze was gewoon slecht
Julie
hele goeie film
in het begin dacht ik, my god wat overdreven
maar dat maakt het juist leuk
de liedjes zijn super
en natuurlijk mogen we depp niet vergeten, zelfs met een baby face (don't get me rong) is hij ongelooflijk knap, sexy en goed in acteren
hehe
een3*5
XxXDEPPFANXxX
Eindelijk heb ik deze film weereens gezien, en ik kan je vertellen ik heb ontzettend genoten! Johnny Depp en de rest van de cast spelen ontzettend goed (en lekker overdreven.) Liedjes en verhaal zijn beide ook geweldig.
*****
Mc
- 2092 stemmen
Vanavond herzien, vond het eigenlijk best wel een goede film, het expres over de top acteren van Johnny en de leider van de squares was wel vermakelijk. Ook een goede soundtrack.
soom
Ik hou mijn video-recorder in de aanslag. Ik ben écht wel dol op Johnny Depp! En benieuwd naar deze film.
Poisonthewell
Ik ben niet zo'n fan van John Waters, maar gelukkig houdt ie zich met deze film flink in. Aardig sardonische parodie op Rebel Without a Cause, Romeo & Juliet en Grease. 2,5*
xekjiram
Net gezien. Eén van de zeer weinige Depp-films die ik nog niet kende. Het verhaal is werkelijk magertjes en vol gaten, de eerste 10 minuten had ik er nog een hard hoofd in, maar de acteurs maakten er al gauw een hilarisch stuk van en dat het verhaal rammelt, was in deze film uiteindelijk eerder een plus- dan een minpunt! Ik heb hem nu op video en ik wil hem graag nog eens terug zien!
4 1/2 punt (misschien overrated in jullie ogen, maar ik heb er echt lol om gehad, verrukkelijk melige humor!)
KK2
had 'm al paar keer gezien, blijft leuk, Iggy Pop als Uncle Belvedere was ook lachûh en Ricki Lake als Pepper
D-ark
Vage film zeg.
Verhaal springt op en neer.
Maar de humor en de liedjes blijven goed.
En Depp acteert goed.
3,0