• 9.376.105 stemmen

Geregisseerd door: John Waters

Met onder meer: Johnny Depp, Amy Locane en Susan Tyrrell

Releasedatum: 27 juli 1990

Plot Cry-Baby

"Good girls want him bad. Bad girls want him worse."

Wade "Cry Baby" Walker (Johnny Depp) is lid van de beruchte groep Drapes, die door de brave groep de Squares als criminelen beschouwd worden. Op een dag wordt Wade verliefd op Allison Vernon Williams (Amy Locane) en zij valt ook voor zijn charmes. De relatie zorgt echter voor problemen: de ex van Allison, een Square, kan niet verkroppen dat zij met een Drape omgaat. Na een grote rel op een feest belandt Wade tot zijn 21ste in de gevangenis. Wanneer Allison verschillende valse geruchten over hem te horen krijgt besluit ze niets meer met hem te maken te willen hebben. Daar laat Wade het echt niet bij..

Wade "Cry-Baby" Walker

Mrs. Vernon-Williams

Wanda's Mother

avatar van miss_suus

miss_suus

Dit is echt een film wat je leuk moet vinden..

ik vond hem iig heeel erg leuk!!

vooral omdat grease etc zo worden gedist zeg maar:P

Johnny speelde het super (het overdreven acteren van Johnny was JUIST leuk omdat die hele film overdreven is en eigenlijk nergens op slaat maar daarom is die film JUIST leuk:P)

Cry Baby Rulez 4 starss ( 1tje Voor Johnny:) )

avatar van Teskuh17

Teskuh17

Please.. Mr Jailer.. Won't You Let My Man Goo Freeee?! Yeah.. Deze film is prachtig.. lekker luchtig, overdreven, maar echt ongelooflijk melig. Johnny speelt natuurlijk goed en is onwijs hot

MiSs CrY bAbY

Deze film is echt zo leuk! Johnny speelt geweldig, de rest van de cast is leuk, de liedjes zijn leuk, het verhaal is lekker overdreven.... Ik geef hem 4 sterren,

MiSs CrY bAbY

Weet iemand trouwens waar je 't script van Cry Baby kunt vinden? En de songteksten? Die zou ik erg graag willen hebben....

avatar van xpookyx

xpookyx

Ik vond deze film echt wel leuk ik kan me er alleen niet meer veel van herhinneren, jammer dat ze hem niet nog een keer op tv laten zien ofzo...

MiSs CrY bAbY

Je kan anders ff op marktplaats.nl kijken, misschien dat ze m daar verkopen. Ik heb hem wel van zo'n man gehad maar ik weet niet of hij nog steeds verkoopt (hij kopiert ze namelijk).

avatar van J.Bell

J.Bell

Echt vreselijk, ik vond deze film niet om aan te zien. waar gaat het over

Jeetje, Ricky lake, wat fout zeg...

Ik vindt johnny Depp echt onzettend leuk, bijna al zijn films vind ik echt leuk... maar dit is echt om te huilen...

XxXDEPPFANXxX

deze is leuk ik hoop zo dat die nog eens een keer uitgezonden word op tv

XxXDEPPFANXxX

trouwens brengen ze deze film nou opnieuw op dvd uit op amazon.com staat van wel en komt die dan ook in nederland??

avatar van svenderks

svenderks

Leuke film, met Willem Dafoe erin....

avatar van Guiny

Guiny

prachtige film een van mijn favorieten van vroeger en kzou die nog graag eens terug zien maar kvind het nergens nu hopen dat ik hem tegenkom....

avatar van sweetlake

sweetlake

Ik vond deze film echt een regelrechte flop. Zelfs een goed acteur als Depp kan zo'n film niet redden.

avatar van Roosii

Roosii

Wanneer komt deze film weer op tv!!

please zeg! ik wil hem graag een keer zien..

avatar van Roosii

Roosii

Wie weet waar ik deze dvd kan kopen??

avatar van xxluvxxyax

xxluvxxyax

Hoi hoi..

Ik vind deze film helemaal geweldig gewoon! maar heb een vraag!! jaja komt hij he! weet iemand waar ik de dvd hiervan kan krijgen?? ben al een half jaar bezig! echt te erg gewoon! als iemand het weet laat je het me weten aub?!? alvast bedankt!!

Groetjes

xxx

Joey

avatar van starbright boy

Kijk één bericht boven je.

avatar van chicky

chicky

O MY GOD!!!!

zooooo ne goeie film

en vooral johnny dep was goed

zo ne mooie!!!

kwil em nog ne keer zien ik hoop dat ij bestaat o dvd??!!!!!

ik vond alles goed de liedjes.....

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Normaal hou ik wel van dit soort foute films, maar deze was gewoon slecht

avatar van Julie

Julie

hele goeie film

in het begin dacht ik, my god wat overdreven

maar dat maakt het juist leuk

de liedjes zijn super

en natuurlijk mogen we depp niet vergeten, zelfs met een baby face (don't get me rong) is hij ongelooflijk knap, sexy en goed in acteren

hehe

een3*5

XxXDEPPFANXxX

Eindelijk heb ik deze film weereens gezien, en ik kan je vertellen ik heb ontzettend genoten! Johnny Depp en de rest van de cast spelen ontzettend goed (en lekker overdreven.) Liedjes en verhaal zijn beide ook geweldig.

*****

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Vanavond herzien, vond het eigenlijk best wel een goede film, het expres over de top acteren van Johnny en de leider van de squares was wel vermakelijk. Ook een goede soundtrack.

avatar van soom

soom

Ik hou mijn video-recorder in de aanslag. Ik ben écht wel dol op Johnny Depp! En benieuwd naar deze film.

avatar van Trip Fontaine

Trip Fontaine

John Waters, altijd leuk!

avatar van lazaroni_86

lazaroni_86

Hij duurt niet echt lang (85 minuten)

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Ik ben niet zo'n fan van John Waters, maar gelukkig houdt ie zich met deze film flink in. Aardig sardonische parodie op Rebel Without a Cause, Romeo & Juliet en Grease. 2,5*

avatar van xekjiram

xekjiram

Net gezien. Eén van de zeer weinige Depp-films die ik nog niet kende. Het verhaal is werkelijk magertjes en vol gaten, de eerste 10 minuten had ik er nog een hard hoofd in, maar de acteurs maakten er al gauw een hilarisch stuk van en dat het verhaal rammelt, was in deze film uiteindelijk eerder een plus- dan een minpunt! Ik heb hem nu op video en ik wil hem graag nog eens terug zien!

4 1/2 punt (misschien overrated in jullie ogen, maar ik heb er echt lol om gehad, verrukkelijk melige humor!)

avatar van bvonk

bvonk

gewoon leuke film 4.0

avatar van KK2

KK2

had 'm al paar keer gezien, blijft leuk, Iggy Pop als Uncle Belvedere was ook lachûh en Ricki Lake als Pepper

avatar van D-ark

D-ark

Vage film zeg.

Verhaal springt op en neer.

Maar de humor en de liedjes blijven goed.

En Depp acteert goed.

3,0