The Time Machine (2002)
Geregisseerd door: Simon Wells
Met onder meer: Guy Pearce, Jeremy Irons en Samantha Mumba
Releasedatum: 14 maart 2002
Plot The Time Machine
"The greatest adventure THROUGH all time!"
De wetenschapper Alexander Hartdegen is vastberaden om te bewijzen dat tijdreizen mogelijk is. Een persoonlijk drama zorgt ervoor dat hij het verleden wil veranderen. Wanneer hij zijn theorie uittest met een eigengemaakte machine komt hij 800.000 jaar in de toekomst terecht. Hier ontdekt hij dat de mensheid in twee groepen is opgedeeld: jagers en opgejaagden.
Alexander Hartdegen
Mrs. Watchett
Flower Seller
Motorist
its my life
wat een leuke, gezellige, ongecompliceerde onderhoudende film zeg!
ik heb hem gisteren gezien en mij prima vermaakt en dat is wat een film hoort te doen.
er zullen vast wel weer mensen zijn die een hoop aan te merken hebben op het verhaal, de camerastandpunten, de acteurs en god weet waar men nog meer interessant over kan doen, maar dit was gewoon een harstikke leuke film.
en de efects dan ook niet slecht.
een 3
SuperSideSwipe
Middelmatige film, stukken minder dan het orgineel uit 1960.
Alles in deze film is wel redelijk, acteurs, special effects, regie. Meeste actiescenes waren dan nog wel vrij aardig.
2,5
otherfool
Wells neemt wel erg veel vrijheden, en dat komt het verhaal bepaald niet ten goede. In alle opzichten teleurstellend, met uitzondering wellicht van een paar mooie effecten.
1,5*.
xenne
het eerste deel kon er nog wel mee door, maar eens aangekomen in die toekomst die op de prehistorie leek was er geen bal meer aan. kwas dan ook opgelucht met het einde vd film ...... 2
jaspertje3
Hmm een "gaat wel" filmpje. Wordt nooit echt heel erg boeiend maar goed. Best vermaleijk zo af en toe.
Wel heel kort rolletje van Jeremy Irons en toch op de hoes vermelden..
2,5 sterrrrr
Waku
Het is het allemaal net niet.
De special effects, het verhaal en de acteerprestaties.
Een filmpje die je heel snel vergeet.
Diffel Naffel
Vond het wel een zeer vermakelijke film. Hij liep op een goed tempo, zag er stijlvol uit, en verveelde op geen moment.
janssen16
hij begon goed... maar hij werd echt slecht toen die rare wezens er bij kwamen ...
* 2.5
Vader81
zeer mooie film, die mij tot het einde in spanning heeft gehouden, goeie acteerprestaties van Guy Pearce en Samantha Mumba. ik heb al 2 keer gekeken en zal er zeker nog eens naar kijken. boeiende film.
film_kaza
ik vond het een mooie film, en ook erg dramatisch
>_<
Begon wel interresant. Maar eenmal bij die oermensen vond ik er geen ruk meer aan... 1,5*
Conquest
Inderdaad. Er had zoveel meer ingezeten. Met een tijdmachine kun je alle kanten uit, maar dan die verschrikkelijke oermensen...
1,5* (o.a. voor Guy Pearce, een goede acteur)
sinterklaas
Wat een poepfilm
Slaat echt helemaal nergens op, het is gewoon saai, vervelend en inhoudloos.
0,5
kArIzMa_TuRk
redelijk leuke film voor een keer. krijgt een goeie * * * van mij.
film_kaza
ik vond het een mooie film, en ook erg dramatisch
Ik zeg het al. Later zat ik nog aan de film te denken van dat ik hem erg goed vond en nog eens wou zien. Dan is een 3,5 geen goeie stem.
4 sterren, perfecte stem zou zijn 3,75.
QuidQuoPro
Sfeerloze film die zich verliest in speciale effecten.
Ik ga voor de oude versie !
Yphygenia
Hmm. 'k Heb de film net voor het eerst gezien, en ik vond het echt een hele vermakelijke film. Ook de rol van Jeremy Irons vond ik érg leuk. Mooie make-up, goede special effects! En een top-verhaal natuurlijk.
Een 4,0!
deStef
goede film. ik keek m toevallig met iemand mee vanaf het begin zonder dat ik het verhaal wist. Gelukkig maar, want dan is zo'n simpel verhaal toch mooier dan dat je van te voren al weet waarover het ongeveer gaat.
3,5* voor deze
jack-sparrow
best een knappe film.
het is ook een remake van een oudere niet ?
ik geef hem 4.0
Protonpusher
natuurkundig en evolutionair incorrect misschien...
maar leuk om te zien dat de Einstein/Rosen brug nog steeds bestaat...
kijk eens goed naar deze film...
vooral voor de minder bedeelden onder ons...ontdek iets.
omnie
geen goede versie, niet boeiend heb het idee bij deze film hier
moet meer inzitten. tijdreizen is een boeiend concept en je zou er een geweldig verhaal van kunnen maken
dat gebeurt niet jammer 2.5
Zuzuu
dat gebeurt niet jammer 2.5
Ik snap niets van jou mening maar geloof me, dit is één van de meest spectaculaire films ooit dat gaat over tijdreizen.
Volgens mij heb je de film niet eens volledig bekeken.
Het is een prachtige film. Fascinerende special effects, goed acteerwerk, gewoon een klasse film!
Het idee al van dat de tijdmachine 800.000 jaar in de toekomst reist maakt het al boeiend genoeg.
Want dat zie je niet vaak in films over tijdreizen, die gaan namelijk naar een nabije toekomst.
Het verdient zeker een 5!!
Rocco1984
Vind ik dus ook Zuzuu,
Fantastisch gegeven toch? Ik vind dit soort films altijd heerlijk om naar te kijken!
toppertje
macrobody
Zo, net klaar op tv. Wat een suffe film zeg. Af en toe best spannend en een beetje humor maar het verhaal en de orginaliteit niet echt geweldig. Hij vraagt zich af waarom hij het verleden niet kan veranderen en dat hij zijn Emma wel op 1000 manieren kan zien sterven, kijk dat was leuk geweest als dat ook werkelijk was gebeurd! En dat het aan het eind dan toch nog goed komt, dat had een leukere film opgeleverd. Dat ze 800.000 jaar later nog steeds engels als taal spreken gaat me echt te ver. Ieder zijn smaak maar deze had ik over kunnen slaan...
sporthaas
Leuke film. Krijgt van mijn 4 sterren.
De film hield me op de bank.
Heb alleen het stukje gemist op het moment dat hij de toekomst veranderde. Kan iemand vertellen hoe hij dat nou deed?
murtcelP
Mooie tijdreisfilm. Prachtige effecten tijdens het tijdreizen met goede muziek erbij. Het eerste gedeelte van de film vind ik iets boeiender dan het gedeelte 800.000 jaar in de toekomst. ***1/2
Leandro Davide
Wat een boutfilm. Het sloeg helemaal nergens op. De mensheid was opgedeeld in twee soorten de jagers en de opgejaagden waarom zagen die jagers er dan uit als een stel mislukte zombies? oermensen zagen er niet zo uit. Heel veel was ook onduidelijk voor mij
Wat deden die jagers dan met die mensen die ze zo de grond in sleurden en in kooien opsloten?
En waar kwamen die jagers vandaan? hoe is dat hele ras ontstaan?
En waarom besloot die gast Alexander in de toekomst te blijven en niet terug te keren naar huis?
Vondt het allemaal maar matig.
Leno
Aan deze film is zo'n beetje alles slecht. Het meest storende is nog wel het verhaal; dat kant noch wal raakt en iedere vorm van logica ontbeert. Met moeite uitgezeten..

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'