• 9.378.888 stemmen

Met onder meer: Eric Bana, Jennifer Connelly en Nick Nolte

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 10 juli 2003

Plot Hulk

"What if everything you were forced to keep inside was suddenly set free?"

Bruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij in een groot, groen, gespierd monster: de Hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehele Amerikaanse leger dat hem nu achterna zit.

Bruce Banner / Hulk

Neder

EmDee schreef:

Ja, Lou Ferrigno - Security Guard

thnx

welke scene is dat ? ver in de film of vroeg?

avatar van EmDee

EmDee

Geen idee, film niet gezien.

Ik haal de info gewoon van IMDB.

avatar van Hobbes

Hobbes

Neder schreef:

vraagje is het waar dat bill bixby (de oude bruce banner) in deze film speelt? of was het juist de oude hulk die in een scene zit?

wie weet het en welke scene is het dan ?

alvast bedankt

dat zou wel heel erg knap zijn trouwens, bixby is zo dood als een pier

avatar van magnolia_

magnolia_

neen, het zit zo :

In de hulk van de jaren 70 werd the hulk's alterego vertolkt door Bill Bixby en the hulk zelf door Lou Ferrigno.

Anno 2003 zou het wat belachelijk overkomen om nog iemand de hulk laten spelen en werd deze voledig met de computer gecreerd.

Dus Lou ferrigno's hulk is begraven, maar de man mocht zich tevreden stellen met een klein bijrolletje als bewakingsagent.

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Neder schreef:

welke scene is dat ? ver in de film of vroeg?

De bewuste scene zit vrij vroeg in de film. Je ziet hem in beeld buiten bij het het lab. Bruce Banner heeft dan net zijn fiets weggezet en loopt naar binnen. Je ziet hem overigens ook maar twee seconden ofzo.

avatar van Goodfella

Goodfella

magnolia_ schreef:

Nou weet ik niet wat belachelijker is Maar goed, 't wordt vast wel lachen!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Neder schreef:

ik denk dat je de wedstrijd tegen cro cop bedoelt. Ik vond het raar dat ie van die ene klap ging liggen. Maar ja blijft een geweldige sport om naar te kijken. Bob kan nu zelfs wat submissions, hij won laatst met een armgreep

Jaaaa tegen Cro Cop! Dat was wel een grappig partijtje. De hele tijd ontwijken en dan af en toe een trap. Als je een trap op je lever krijgt ga je zo neer als Sapp: na een paar seconde met pijn op je gezicht.

even on topic weer:

Bob als hulk! Hij kan toch de hulk spelen en een blanke acteur bruce banner? Ik vond deze hulk namelijk ook niet op bruce banner lijken nadat die veranderde zeg maar.

Dan eerder Micheal Clarke Duncan. Die is bijna net zo breed als Sapp maar die heeft al acteerervaring.

avatar van jedymaster

jedymaster

was wel aardig deze film maar wel triest op sommige momenten, ik had wel medelijden met hulk

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

Volgens mij gaat dit een flop worden.

avatar van Mik

Mik

Net de gedownloade versie gekeken (duurde ruim 3,5 uur:? ). Zal dus niet stemmen, maar toch even mijn commentaar hier plaatsen.

De gedachte die het meest door mijn hoofd slingert is: "wat een zooitje!!!"

Dan gaat het weer hier over, dan weer daarover. Van de hak op de tak, totaal geen samenhang (kan me voorstellen dat het minder wordt als ze er een uur uitgeknipt hebben in de bios). En die effecten met de camera ála PhoneBooth, frame in frame in frame in frame in het kwadraat... daar stoorde ik me echt mega aan!

Bovendien vind ik Nick Nolte maar een hijgende zwerver hier. En die sprongen, hij lijkt wel superman!

Stel dat ik zou stemmen.... 2 magere sterretjes.

avatar van elyas

elyas

waarom zo veel kritiek op films, laat het

met rust. wees blij als er een film uitkomt.

en het is een goede film

avatar van Mik

Mik

Sorry Elyas.

I guess it just is money well spend!

Jordy

zullen we de site maar opdoeken dan?

avatar van tovenaar

tovenaar

elyas schreef:

waarom zo veel kritiek op films, laat het

met rust. wees blij als er een film uitkomt.

en het is een goede film

hahah, geweldig. Laten we er allemaal zo over gaan denken man, lijkt me tof!

avatar van GerwinF

GerwinF

Jordy schreef:

zullen we de site maar opdoeken dan?

Lijkt me toch wel geinig, als bijvoorbeeld bij LOTR: Return Of The King geen reacties komen.

avatar van gotti

Lijkt me ook wel wat: Nooit meer zulke reacties van GerwinF.

avatar van LZA

LZA

Hulk

"Een hulk met een piemel van deze afmeting zou verboden moeten worden. Aangezien de pop slechts dertig centimeter lang is, is het verbazingwekkend hoe groot zijn piemel is." Moeder Kim Lowland uit het Engelse Biggin Hil eist een verbod op de Hulk-pop. Haar dochter schrok zich rot toen ze de leuter ontdekte. (NU.nl)

gheghehgg

Hehe

avatar van yorrick

yorrick

Doet me denken aan een mop van vroeger: Waarom barst de Hulk wel uit z'n shirt, maar niet uit z'n broek? En het antwoord had iets te maken met gebalde spieren die de Hulk wèl, en gespierde ballen die de Hulk niet heeft. Maar bij nader inzien....

avatar van Neder

Neder

Yekezzez schreef:

ah nou zie ik het thnx for de info

avatar van pinky

pinky

• 1999 stemmen

LZA schreef:

Een hulk met een piemel

Hier heb ik dus heel erg hard om moeten lachen. Geweldig.

avatar van tovenaar

tovenaar

Jordy, kun je voortaan ook plaatjes plaatsen bij een film? K'dacht dat dat niet kon, alleen in het forum toch?

Jordy

grappig, de manier waarop LZA het doet heb ik nooit rekening mee gehouden

puntje voor de nieuwe site...

avatar van Bandit

Bandit

Leg is uit Jordy! Dan kunnen wij er ook nog ff (mis)bruik van maken. :evil

Jordy

wacht 's , ik heb eigenlijk geen idee waarom de site er een plaatje van maakte... another glitch (are you sure it was the *exact* same green penis?)

avatar van EmDee

EmDee

Jordy schreef:

(are you sure it was the *exact* same green penis?)

LOL

Jordy

Klopt bovenstaand verhaaltje eigenlijk nog wel? Ooit eens samengesteld uit wat speculaties na de eerste berichten over deze film...

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Er mag idd wel een nieuw verhaaltje komen. Deze raakt de essentie van het verhaal niet helemaal.

Dus wie zin heeft mag het corrigeren!

avatar van empirekees

empirekees

Een nogal slap verhaal, die het moet van de special-effects moet hebben, en het drama element kwam wat slecht over, niet overtuigend.

Als de gemuteerde honden te voorschijn komen zakt het echt in, het eerst uur was nog wel te pruimen.

Wel orgineel die stripachtige montage, het kwam een beetje rommelige over. De special-effects waren wel aardig.

Heel irritant was die vervelende muziek de hele tijd, zo slecht en standaard heb ik een tijd niet gehoort.

Jammer, maar de post-productie heeft zich lekker mogen uitleven met de fades en special-effects...niet hoger dan 2,5*

p.s. hoe kan ie nou een kortebroek aan hebben als ie 40x zo groot is, ook al is het stretch?!

avatar van theamazing

theamazing

ik heb de film nog niet gezien, maar komt crusher creel er in voor, of een andere supervillain