• 9.372.770 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tony Vitale

Met onder meer: Nick Scotti en Anthony Barrile

Plot Kiss Me, Guido

Frankie is een Amerikaan van Italiaanse oorsprong die in een pizzeria werkt. Hij hoopt heimelijk op een carrière als acteur. Wanneer hij zijn vriendin met zijn broer in bed betrapt verhuist hij naar een andere wijk, alwaar hij een woning gaat delen met een homoseksuele acteur.

avatar van Bas17

Bas17

Gisteren op tv gezien .. .. en ik vond hem helemaal niks...

Die gast wil graag acteren..maar zoals de idols jury zou zeggen: laat hem plz zichzelf en de medemens een plezier doen en stoppen met performen want dit was echt een lachwekkend slechte film

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Ik heb Kiss Me Guido vrijdag ook gezien op BBC en ik vond dit een sympathiek filmpje.

Het begin deed me het ergste vermoeden, maar dankzij leuke dialogen en aangename (hoewel stereotiepe) personage heb ik me geen minuut verveeld.

avatar van gauke

gauke

Film met steroteype rollen, maar heel grappig. Deze "Italiaanse" komedie zit vol met vergissingen en misverstanden. 'n Beetje Will & Grace. Slimme verhaallijn.

avatar van MauriceMankes

MauriceMankes

aardige film waar nu net de stereotypen worden uitgebuit; overacting en moedwillig houterig. het is aardig maar de film past mij niet helemaal. wat shallow