Genre: Horror / Mystery
Met onder meer: Justin Long, Gina Philips en Jonathan Breck
Releasedatum: 17 januari 2002
Plot Jeepers Creepers
"Jeepers Creepers"
Tijdens hun reis naar huis worden Trish en haar broer Darry bijna van de weg afgereden door een vies oud busje. Even later zien ze de bestuurder van het busje iets dumpen bij een verlaten kerk. Darry besluit om een kijkje te nemen en doet vervolgens een afschuwelijke ontdekking in de kelder van de kerk. De twee besluiten naar de politie te gaan, maar komen er dan achter dat de bestuurder van het busje hen niet met rust wil laten. Hij wil namelijk iets van hen.
- Trailer (YouTube)
- Jeepers Creepers (MusicMeter)
Patricia 'Trish' Jenner
Binky Plutzker
Officer Robert Gideon
aimane
vette film hoor
echt spannend bij de begin eerst dat ik dat het een mens was en het bleek zo dat het geen mens was maar demon of een duivel deel 2 viel erg tegen hoop dat 3 mooier wordt
wesley titanic
leuke film, maar hij mag iets spannender voor zijn genre 4.5*
LesterE
toen ik hem een paar jaar geleden zag herinner ik me dat ik hem eng vond
nu kijk ik hem weer en kon ik er bijna bij lachen, maar toch een heel leuke film die zeker wel spanning heeft
aimane
ik vond hem echt spannend vooral bij het begin maar ik vond het zielig voor darry bij het einde hij moest gewoon in leven blijven dan zou ik hem mooier hebben gevonden maar ja is zeker mooi 4*
heb me zelf zeer vermaakt vooral de drama
matthijs_013
leuke film, maar hij mag iets spannender voor zijn genre 4.5*
En dan vind je hem alsnog 4,5 waard?
Bulle
Deze film is als horror bedoelt, maar ik vond hem ontzettend komisch.
Misschien één of twee schrikmomenten maar meer ook niet.
Als dat "monsterachtigiets" wegvliegt met Darry en als je Darry aan het einde zonder ogen ziet hangen. Dat is echt geen horror meer, dat is gewoon grappig
Maar ik heb me eigenlijk wel (2x zelfs) vermaakt met deze film, juist omdat ik hem zo grappig vond.
In het horrorgenre is deze film alleen niet zoveel waard.
En sowieso, het liedje "jeepers creepers" is sowieso gewoon te vrolijk voor een horrorfilm.
*2,5
dafoefan
Een geweldig idee van een roestige truck & een man die een lijk in een put gooit. Want tot daar is de film nog spannend en goed. Maar daarna wordt deze film vreselijk!
*slechte effecten
*waardeloze acteurs
Ronduit vreselijk!!!! Een 1,0 voor de moeite!
sn@ke
- 2077 berichten
Redelijk begin maar verzandt in banale show van slechte special effects. Had z'n momenten maar overtuigde niet in het geheel.
kArIzMa_TuRk
een goede vermakelijke eerste deel. goeie acteerprestaties, en een goed verhaal...3***
by_the_way
Een redelijke film die ontzettend spannend was.
de muziek erbij is ook goed
3.5
Moviestar1979
Tja, Jeepers Creepers..........
Het begin is sterk, maar halverwege zakt de speelfilm als een pudding in elkaar.
Dit heeft hoofdzakelijk met het feit te maken dat ze ons de afgelopen jaren flink hebben opgezadeld met creep-speelfilms die erg ongeloofwaardig overkwamen.
In die zin is Jeepers Creepers absoluut niet origineel.
Het idee is leuk, maar het lukt gewoon niet.
Indien je een liefhebber van dit soort films bent, is het wel een aanrader.
Alles bij elkaar opgeteld kom ik uit op niet meer dan 2 *.
De film werd omschreven als de beste horrorfilm in de afgelopen 10 jaar.
Overdrijven is een kunst.
Misschien was het in 2001 destijds een grote hit, maar 3 jaar later kwam SAW uit.
J-man
Te triest voor woorden. Het blijkt maar weer, hoe lovender de recensies hoe slechter de film. Wat is er toch aan de hand met het genre? Alles lijkt uit één ideënbus te komen.
Waku
Lekkere en originele horror film.
De film blijft intrigeren en houdt de spanning vast.
Veel schrikmomenten enklmme handjes gegarandeerd.
Jeroenbk
Erg goede horror film. Blijft na 10 x kijken nog leuk. Ook goede schrikmomenten. Een echte aanrader.
Verdoenckk
in het begin lijkt dit een heel goede film, maar tegen het einde begint hij wel te vervelen.
leuk liedje trouwens
JurassicPark
een 3,5. ja best een leuken film alleen valt niet echt veel over te gaan zeggen
nikita_6
Het begin van de film vond ik fantastisch. Ik verwachtte er zeer veel van... Toen al snel bleek dat de persoon in kwestie zeer veel op een opgeblazen en demonische "Vogel" leek, wist ik niet wat me overkwam. Ik en mijn fellow-toeschouwers zaten met hun mond vol tanden. Ik kan me herinneren dat ik zelden zo onaangenaam verrast werd door een film. Ik begrijp nog steeds niet waarom hij zo werd opgehemelt. De kracht van publiciteit misschien?
ViggøJøhnny
inderdaad het begin is goed, maar later echt niet en die is echt wel wat beter dan Jeepers Creepers 2!
ik geef een **2,5**
Fairiewitch
Pfff, niks aan. Ze hadden wel wat meer uitleg kunnen geven, ze willen wel maar ze kunnen het blijkbaar niet.
En ik had liever gehad dat die jongen bleef leven
ellentjah
De eerste 20 minuten waren echt goed !! Vond het super creepy en dacht "Eindelijk nog eens een goeie griezelfilm!"
Maar helaas .. daarna ging het alleen maar bergafwaarts .. vond het helemaal niet griezelig of eng meer, alleen maar lachwekkend. Spijtig ..
4* voor het begin van de film
0,5* voor de rest vd film