• 9.377.473 stemmen

Geregisseerd door: Geoffrey Sax

Met onder meer: Michael Keaton, Deborah Kara Unger en Ian McNeice

Releasedatum: 14 april 2005

Plot White Noise

"The line separating the living from the dead has been crossed."

Het rustige leven van architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) verandert op slag door de onverklaarbare dood van zijn vrouw Anna. Een tijd daarna wordt Jonathan benaderd door een man die beweert contact te hebben met de overleden Anna via EVP - Electronic Voice Phenomenon - waarbij de doden via audio en video apparatuur communiceren met de levenden. Jonathan staat eerst nogal sceptisch tegenover dit verhaal maar gelooft al snel dat de boodschappen werkelijk van Anna komen. Zijn speurtocht via de EVP en de bovennatuurlijke berichten openen een deur naar de andere wereld, waardoor iets onaangenaams zijn leven binnendringt.

avatar van Menni

Menni

Of iemand heeft gewoon net even een iets andere mening dan jij.

xangadix

Nee zeg, zou het echt..?

avatar van Menni

Menni

Sja, da's net zo'n cliché als jouw kelder-opmerking, dus ik vermoedde dat 'ie wel mocht.

Menni - xangadix : 1 - 0

avatar van DJElling

DJElling

Dit is een van de meest waardeloze film sinds tijden. Aan het eind van de film is er nog niets duidelijk. valt in de categorie signs en the forgotten. Allemaal films zonder script, waar niets uitgelegd wordt. alles blijft vaag. zeer ontevreden gevoel na afloop. NIET KIJKEN. 0.5 punt

avatar van chester

chester

ik heb white noise vanmiddag in de bios gezien, en aangezien ik niet zo heel erg van horrorfilms hou, viel deze best wel mee.

zaten wel een aantal schrikeffecten in, maar hij was wel leuk.

3,5 *

avatar van Nikateen88

Nikateen88

Zeer eng en leuk! En inderdaad, veel schrikeffecten:o

4,5 sterren

avatar van Thomas

Thomas

goede thriller, er had echter meer ingezeten.

avatar van johanm3

johanm3

Niet echt eng. Wel best spannend. Vond het een vermakelijke film, die op het eind een beetje uit het verband wordt getrokken.

avatar van mr_noname

mr_noname

Heb hem net gezien en vindt het maar een zwak verhaal, en de schikeffecten zijn nu ook weer niet zo eng.. Heb zojuist een paar uur van mijn leven verknalt!

0.5*. (punt)

avatar van eduard

eduard

Hele spannende film omdat je gewoon wilde weten wat er nu aan de hand was. Bij het einde snapte ik er nog niets van dan alleen dat iemand opdracht had gekregen van die drie geesten om iederen te vermoorden waarvan een tape was. Waarom is me nog niet duidelijk dus het is een hele wazige film maar ik vond hem verdomd spannend, ik kan het anders niet uitleggen wetende dat dit tegenstrijdig is. toch een tweeeneenhalf want anders zou ik wazuge films ook nog gaan belonen terwijl ze dat niet verdienen, Hier had een mooiere film van gemaakt kunnen worden door het laatste kwartier meer inhoud te geven met een verhaal

avatar van miles davis

miles davis

Ik vond het een vermakelijke film, maar inhoudelijk vind ik het waardeloos. Van een samenhangend verhaal is geen sprake en de climax, het eind van het verhaal, was niet de enge "klap op de vuurpijl". Al met al moet ik toch concluderen dat het een mislukking is geworden.

Acteerprestaties van Keaton waren wel oké.

cijfer: 2

avatar van tevelenco

tevelenco

Redelijke thriller.

Met een spannend maar niet erg goed uitgewerkt verhaal.

Vooral het einde einde was voor mij niet erg duidelijk.

Er zaten wel wat goede schrikmomenten in en ook

vond ik het leuk om Michael Keaton nog eens te zien.

Maar al met al viel de film me toch een beetje tegen.

avatar van _Daan_

_Daan_

Net Gezien een mooie Top Film!

Moest een paar keer goed schrikken! Een 5

avatar van sonyjh

sonyjh

Topfilm???

Dit is een rampzalige film.

De logica trok op niets in deze film.

Ik vond hem niet goed

avatar van SeKToRIoS

SeKToRIoS

Niet bijzonder schokkend allemaal.... Zelfs een beetje saai af en toe.

avatar van Anjin

Anjin

leuke film

Veel schokmomenten maar weinig horror/Thriller

avatar van Bulletproof

Bulletproof

Mooie film. Spannend en ook een mooi aantal schrikmomenten. 4*

avatar van kantoorpikkie

kantoorpikkie

Ik vindt de film best spannend, maar aan het eind span ik het niet meer echt. Best jammer, over het algemeen goede film.

Ik denk dat ik hem nog maar eens ga bekijken!!

avatar van Justice4All

Justice4All

Standaard thrillertje, ik was alleen benieuwd naar het einde. Jammer is ook standaard. houd het op 3***

avatar van Sopherian

Sopherian

DJElling schreef:

dat vind ik nou net 1 van de betere films
IK VIND DIT WEER EEN TOPPER!!!!
IK heb al maanden op deze film gewacht tot dat ie eindelijk zou komen hier....
Ben blij dat ie er is nu eindelijk!!!!
en ik vind het nog steeds een top film!!!!
je weet gewoon niet wat goed is

avatar van Sopherian

Sopherian

ohhh mensen en ik zeg wel kijken ik heb hem een 5.0 gegeven

avatar van MissMarijke

MissMarijke

Ik heb de film gisteren gezien. Ik kon nou niet echt zeggen dat ik het een spannende film vond, ik vond niet dat er echt veel gebeurde waar ik heel erg van schrok. Het was erg voorspelbaar wanneer er een "schrikmoment" zou komen.

De laatste vier minuten van de film liep de dvd vast, dus die heb ik niet gezien, maar als ik hier de reacties lees, heb ik niet veel gemist.

Zonder dat ik het einde heb gezien zou ik 2,5 sterren geven.

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

vage film.

avatar van cherislee

cherislee

Ik heb deze film ook gezien. Ik hou best wel van spannende film, maar ik vond hem best tegenvallen. Misschien omdat ik er wat meer van had verwacht?...

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Goede film.

Veel "schrikmomenten" Goed en rustig geacteerd.

Alleen het einde vond ik n beetje tegenvallen.Daar hadden ze iets meer me kunnen doen.

Het had op t einde leuker en realistischer geweest als zn ex gewoon n zender opzocht in de auto en dan plots Jonathan`s stem zou horen.

Het jammere was ook dat de moordenaar geen enkel echt motief had,dat was ietwat afgeraffeld.Het leek wel of de film opeens binnen 5 minuten klaar moest zijn.

Uit dit verhaal was veel meer te halen geweest,zo`n gedachte die je nog dagen daarna bezig houdt.Ik ga de film nogmaals bekijken in de hoop iets over het hoofd te hebben gezien waardoor deze film toch zo`n"oooh????"gevoel oproept.

3,5

Kijk eens op www.mivak.com onze Nederlandse evp-er.Best geinig die geluidsfragmentjes(en allemaal in het Nederlands)

"wij zijn de doden die spreken"

avatar van DonVito

DonVito

Ik vond hem heel erg slecht. Het leek eerder alsof je naar een serie zat te kijken dan naar een film. De film was traag en voorspelbaar en totaal niet spannend. Beetje jammer want ik had er wel meer van verwacht. Het einde was ook nog es zeer zwak. Een 2.

avatar van DJ41

DJ41

DRJeFF schreef:

"wij zijn de doden die spreken"

Ik heb wat bandstemmen hier beluisterd, maar ik ben niet erg onder de indruk. Van de meeste geluiden zou je met een beetje fantasie iets kunnen maken. Bij de meeste fragmenten hoor ik het niet eens, terwijl je al wel weet wat diegene zou moeten zeggen in het fragment.

De film was best aardig, maar er zat meer in inderdaad.

avatar van DonVito

DonVito

Die kerel op die site klinkt niet helemaal 100 lijkt wel

xangadix

Je weet niet of die stemmen nou echt opgenomen zijn van een 'geest'
Ik durf wel te zeggen dat de stemmen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gewoon van radioprogramma's afkomstig zijn. In het leukste fragment op die site hoor je Don't Speak van No Doubt. Je hoort de stemmenopnemer (hij klinkt als een kruising tussen Frans Bromet en Henk Binnendijk) dan zeggen 'Ik hoor nou muziek' (HALLO, je zit voor de RADIO!). Vervolgens hoor je Gwen Stefanie het regeltje 'I can't believe this could be (the end)' zingen. De stemmenopnemer beweert dat een entiteit haar stem heeft vervormd en er 'als er iemand dood is' van heeft gemaakt. Geklets natuurlijk...