• 9.376.815 stemmen

Geregisseerd door: John Hamburg

Met onder meer: Ben Stiller, Jennifer Aniston en Philip Seymour Hoffman

Releasedatum: 18 maart 2004

Plot Along Came Polly

"For the most cautious man on Earth, life is about to get interesting."

Reuben Feffer is doodsbang voor enig risico in zijn leven. Op zijn huwelijksreis wordt hij dan door zijn vrouw, die er met een duikinstructeur vandoor gaat, bedrogen. Eenmaal thuis gekomen loopt Reuben oud-klasgenoot Polly Prince weer tegen het lijf. Reuben vraagt Polly mee uit en wil een relatie met haar opbouwen, maar ontdekt dan dat Polly's leefstijl totaal anders is dan zijn eigen manier van leven.

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Leuke komedie!
Sandy was echt hilarisch en de scubainstructeur Claude was ook ongelooflijk grappig met zijn Franse accent.
Ik lag op de grond toen Sandy bij de bruiloft op zn plaat ging.

avatar van marlijn

marlijn

vandaag op rtl4 te zien

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Heb 'm vandaag nog een keer gezien. Hij blijft super! De 4.5* blijft lekker staan. Ook leuke bijrol van Hoffman. Geweldig.

avatar van Greeneyelady1

Greeneyelady1

De 2e keer dat ik deze film gezien heb en het blijft een leuke film.

Jeniffer Aniston en Ben blijven in mijn ogen 2 hele goede acteurs!

avatar van Don MN

Don MN

Een aardige komedie, met Ben Stiller kun je gemakkelijk lachen.

Daarnaast is Philip Seymour Hoffman erg vermakelijk.

avatar van Sjaako

Sjaako

Leuk filmpje, maar het kabbelt mij iets te rustig voort.

Ben beter gewend van Stiller...

2.5

avatar van sandesh036

sandesh036

Wat een saaie boel. Ik heb in tijden niet zo'n saaie film gezien.

avatar van shannen128

shannen128

Gewoon leuk vermakelijk filmje, helemaal niks bijzonders.

Maar gewoon lekker verstand op nul...

avatar van lottetje

lottetje

Ik ben niet zo'n fan van Ben Stiller, dus hier ook niet.

Maar het verhaal vond ik wel aardig en het Personage van jennifer Aniston vond ik ook wel leuk.

Inderdaad een film waar je vooral neit bij moet nadenken.

Sandy in jesus Christ superstar was wel geweldig!!:P

avatar van Passies

Passies

Leuke feel good komedie, en goed acteer werk!

avatar van ma_ris

ma_ris

Leuke film.

Niks bijzonders maar ook zeker niet slecht.

Heb wel een paar keer moeten lachen,

Typische ben stiller film waar je wel van moet houden.

avatar van Orizzonte

Orizzonte

Niet echt een topfilm, beetje standaard en de personages vond ik behoorlijk irritant, vooral die Franse dodo.

Verder wel vermakelijk voor op een saaie avond, maar geen topfilm.

Normaal vind ik Jennifer Aniston en Ben Stiller goede acteurs, maar ze konden me hier ook niet echt boeien.

Af en toe nog wel wat gelachen, dus dat was dan wel weer de moeite waard.

avatar van Legan

Legan

Inspiratieloos, nergens grappig, erg geforceerd, plat, ongegeneerd clichérijk, supervoorspelbaar, langdradig, uitgemolken verhaal, ... En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Along Came Polly volgt een bepaalde weg welke al geplaveid is door ontelbare soortgelijke films. Echt supervoorspelbaar en zodoende bijzonder saai. Het verhaal is al niets bijzonders, maar waar de personages vaak nog wat positiefs kunnen bijdragen, gebeurt dat hier niet. Alleen Baldwin is nog vermakelijk, maar Seymour Hoffman is tegen de verwachting in juist het tegenovergestelde terwijl de rest valt in de categorie niemendalletjes. De film is dom op ieder vlak en toch nergens irritant... Wat een prestatie.

avatar van Spetie

Aardige romantische komedie met twee hoofdrolspelers, die wel enige chemie met elkaar hebben alleen qua spel deze keer niet altijd even goed zijn. Stiller is in ieder geval wel aardig en doet wat hij eigenlijk altijd doet, als sympathieke loser onbedoeld in komische situaties geraken, iets wat hem altijd wel toevertrouwd is. Aniston heeft een leuk kopje, maar acteren lukt haar niet echt in deze film. Haar rol was door elke andere willekeurige actrice minimaal geëvenaard geweest. Het zijn vooral de bijrolacteurs die het goed doen, waarbij Hank Azaria het best is en ook Hoffman het wel aardig doet, met een leuke scène met Stiller op het basketbalveld. De show wordt echter gestolen door het huisdier van Aniston, een bijna blinde Fred . Leuk anderhalf uur vermaak dus!

avatar van Zizzo

Zizzo

na wat alcholische versnaperingen, vond ik dit toch wel een aardige film, paar grappige stukken. vond dat Ben Stiller weinig emotie toont, zeker aan het begin vond die emotie ver te zoeken. ook Jennifer Aniston vond ik weinig verassend. een aardige romantische comedie, maarr er zijn veel betere

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Along Came Polly heb ik nou 2 keer gezien en allebei de keren vond ik hem erg leuk. Ben Stiller is een goed acteur en ook hier doet hij het goed. Jennifer Aniston is ook niet slecht bezig. Verhaal is leuk, niet ontzettend orgineel maar wel erg vermakelijk. Ook een leuk einde.

avatar van gukker

gukker

Leuk filmpje om is een keer te zien. Het verhaal is alleen zo cliché

avatar van Dk2008

Dk2008

Oef, deze film had ik bijna op dvd gekocht, maar gelukkig niet gedaan zeg. Aanvankelijk begint de film nog erg leuk maar in plaats van dat hij leuk blijft of nog leuker wordt zakt hij steeds meer af naar een vervelende flauwe film.

Jennifer Aniston vind ik al geen leuke actrice dus dat komt er nog bij al hoeft dat op zich geen reden te zijn om een film leuk of niet leuk te vinden. Ben Stiller vind ik wel een leuke acteur en doet zijn best om zo'n film nog amusant te houden. Toch vind ik dat hij zijn komisch talent behoorlijk loopt te verspillen in deze film. Slap verhaal, plas, poep, andere ordinaire humor. Hier en daar nog een komisch moment maar kan wat mij betreft de film niet redden, helaas gewoon een teleurstelling.

avatar van Marieke1990

Marieke1990

Ben Stiller en Jennifer Aniston, beter kan niet. Een leuk verhaal. vol met grappige momenten

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Er zitten een paar hilarische scenes in deze film. Favoriet: na het etentje, last van krampjes in de darmen is top!!!

*** en een haf wel waard.

avatar van booyo

booyo

Wat vind ik Ben Stiller toch een verschrikkelijk irritante acteur. Wist van te voren niet dat hij in de film meespeelde, heb de film nadat ik erachter kwam toch een kans gegeven, maar nee.. Ben wist me weer te irriteren! Verder is de film eigenlijk ook niet veel soeps, veels te simpel en saai allemaal. Alleen Hoffman is weer ouderwets goed.

avatar van macrobody

macrobody

Beetje poep en plas humor maar ik heb er toch om kunnen lachen. Philip Seymour Hoffman vond ik eigenlijk de leukste. Bij Ben Stiller weet je van te voren dat hij weer in plaatsvervangende schaamte situaties komt. Jennifer speelt weer de huis- tuin en keukenmeid zoals in elke film dus daar is niets nieuws maar blijft leuk om naar te kijken. Leuk voor als je niks te doen hebt.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

gukker schreef:

Leuk filmpje om is een keer te zien. Het verhaal is alleen zo cliché

tja, dat gevoel heb ik bij de meeste romantische komedies...

avatar van Elineloves

Elineloves

Ben Stiller en Jennifer Aniston. Klinkt leuk, en dat was het ook. Along Came Polly is voor mij een komedie die ik zeker meerdere keren wil zien, gewoon omdat er zo'n vrolijke sfeer in zit. Jennifer is jarenlang mijn 'idool' geweest als Rachel in Friends, met Stiller had ik echter niet zoveel. Toch vond ik hem in deze film echt schattig. Ligt natuurlijk wel aan de rol die hij speelt, een onhandige en aan smetvreeslijdende goedzak, maar mij wist hij te overtuigen. Zij ook trouwens.

avatar van Siem Shady

Siem Shady

Met je vriendin op de bank kijken dan issie goed te doen!

avatar van Saaimen

Saaimen

Deze film wordt gedragen door een paar geniale scenes in de film zoals: Het basketbal potje tussen die gasten, de eerste date met het spicy food. Met later een geniale grap als zij de douche aanzet haha geniaal! In die scene ook het opdrukken van Ben Stiller haha.
Voor de rest wel erg cliche met een te voorspelbaar einde..

avatar van niels24

niels24

echt een leuke komedie heb m laatst gekocht.

een van de betere films van aniston

avatar van Thomas83

Thomas83

Jezus, wat slecht. Ik hoopte dat het ondanks Stiller misschien toch nog wat zou kunnen worden omdat Phillip Seymour Hoffman, Alec Baldwin en Jennifer Aniston (al is ze eigenlijk nooit goed geweest in een film) erin zitten, maar dat was zo naïef van me. Ik liep me na een paar minuten al te ergeren aan het pijnlijke niveau. Het is echt schetenhumor soms, of een kerel die "grappig" met overdreven Frans accent praat en in zijn onderbroekje rondloopt met een soort dude-look. Ook lach ik nou niet bepaald al gelijk als een grapje is dat een kerel opeens een vrouwenstem blijkt te hebben. Of Ben Stiller die achterover in de auto het water in rijdt. Was dat fastforward trouwens onderdeel van de grap of bedoeld als trucje om een stunt echt te laten lijken? Dat het niet direct duidelijk is zegt al veel.

Verder zijn de acteerprestaties ook erg zwak. Ben Stiller is altijd slecht, maar Aniston is vaak zo onder de maat dat het pijnlijk wordt, aangezien ze in Friends toch een leuke rol speelde. Wat het ook verpest is dat haar rol wel heel debiel geschreven is. Ze praat soms ook zoals iemand zou praten die oordopjes met muziek in heeft. Zelfs Philip Seymour Hoffman is niet leuk. Hij heeft zo af en toe nog een klein beetje zijn momenten, maar het personage wordt teveel doorgedreven. Je ziet vaak in komedies van de laatste jaren dat ze denken dat een personage grappig wordt als hij zo overdreven mogelijk schreeuwerig en druk is. Dan mag zo'n personage altijd de "grappige sidekick" zijn.

avatar van mnrk

mnrk

Leuke film waar weinig aan mankeert....

Het verhaal is lekker simpel net zoals de humor, gewoon lekker relaxed naar kijken.

Het acteerwerk is ook goed voor deze film en de bijrollen worden prima ingevuld door Baldwin & Hoffman.

Jennifer Aniston en Ben Stiller vullen elkaar prima aan en Jennifer ziet er ook nog eens leuk uit in deze film ....

avatar van harm1985

harm1985

Zelden zo weinig gelachen als om deze film, want wat een on-leuke draak is dit zeg. Ten eerste is Ben Stiller gewoon een beroeps-loser die film na film voor de zelfde rol getypecast wordt en ten tweede toont deze film maar weer eens aan dat Jennifer Aniston, hoe leuk ze er ook uitziet, nooit verder zal komen dan romantische comedy's van dit niveau, en zij is niet de enige van de cast van Friends voor wie dat geldt.

Zoals ik al zei viel er niets te lachen, zeker niet om al die vooropgezette grappen die je van een kilometer zag aankomen, niet in de laatste plaats omdat je ook maar geen moment gelooft dat het handelen van Reuben enigszins realistisch is. Komt bij dat zijn beste vriend een ongelooflijk irritant personage is, die alleen maar ergernis opwekt bij me. Geen enkel normaal mens pikt zijn crap en geen enkel normaal mens zal tot 9 keer toe aanbieden om een restaurant uit te kiezen (en afgewezen te worden) zonder te zeggen dat hij iets aan zijn darmen heeft en hij dus niet zomaar naar elk restaurant kan bezoeken. Komt bij dat het redelijk duidelijk is dat Reuben de meeste dingen tegen zijn zin doet, zoals dat salsa dansen, een hoop vrouwen zijn daar heel gevoelig voor, dus dat het al verder komt dan een eerste date verbaast me al zeer.

Dan is er nog de toilet scene, ook totaal wars van enige logica. OK, ik begrijp dat het gênant is dat je uitgebreid gaat zitten kakken op de WC van een vrouw die je nauwelijks kent, maar als je ziet dat het WC papier op is, dan vraag je, als normaal mens toch gewoon of ze nog een rolletje extra hebt, en als je dan een handdoek pakt, dan spoel je die toch niet door de WC? Voor iemand die aan risico-analyse doet had ie toch wel ff kunnen analyseren dat het risico dat dat ding niet kon worden doorgespoeld te hoog was? Bovendien zit er nooit genoeg water in die chiffon om de WC te laten overlopen. Om de scene compleet te maken pakt hij, uiteraard, de super dure rugspons om die te gebruiken als ontstopper. En oh ja, het hele idee van deze scene is sowieso gejat van ik meen Dumb & Dumber.

Wederom een herinnering waarom ik films met ben Stiller mijd als de pest. 0.5*