• 9.376.014 stemmen

Geregisseerd door: John Hamburg

Met onder meer: Ben Stiller, Jennifer Aniston en Philip Seymour Hoffman

Releasedatum: 18 maart 2004

Plot Along Came Polly

"For the most cautious man on Earth, life is about to get interesting."

Reuben Feffer is doodsbang voor enig risico in zijn leven. Op zijn huwelijksreis wordt hij dan door zijn vrouw, die er met een duikinstructeur vandoor gaat, bedrogen. Eenmaal thuis gekomen loopt Reuben oud-klasgenoot Polly Prince weer tegen het lijf. Reuben vraagt Polly mee uit en wil een relatie met haar opbouwen, maar ontdekt dan dat Polly's leefstijl totaal anders is dan zijn eigen manier van leven.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Redelijke film.Maar met de mooie Jennifer Aniston en die geweldige Claude is hij best wel aangenaam

avatar van FisherKing

FisherKing

gemaster schreef:
Nou ik verwachte dat wel, aangezien Aniston op het affiche stond en hoe zouden Stiller en zij anders een relatie kunnen beginnen?

Ik wist vooraf helemaal niks van de film, zelfs niet de titel.

avatar van filmgeak

filmgeak

Zeker geen topper in het genre maar goed om eens te bekijken. Het is zo een film dat het alleen maar van zijn moppen moet hebben.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Redelijk om te zien, maar dit is toch een van de mindere Stiller films. Wordt wel wat omhoog gehaald door Aniston die gewoon altijd leuk is in films.

2,5

avatar van soom

soom

Baggerfilm. Ben Stiller speelt vaak van dit soort typetjes. In Meet the Parents wel leuk. Maar hier? Nee, zeker weten van niet. Pluspunt: Debra Messing en Jennifer Aniston.

Debra Messing en Jennifer Aniston zijn namelijk bekend met het komedie-genre. Ben Stiller doet zijn best, maar word helemaal overspeeld door hen.

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Aardige film met wat slappe Stiller maar een goed acterende Aniston, (ik wist niet dat ze zo goed kon dansen!).

avatar van Remi

Remi

Wel een leuke komedie, maar niet echt iets bijzonders

avatar van otherfool

otherfool

De film met misschien wel de leukste bijrollen ooit (Azaria, Hoffman, Baldwin, Brown) en een behoorlijke Stiller wordt verknald door de misplaatste toilethumor en de 'rare' rol van Aniston, wiens karakter maar niet goed over wil komen. Hierdoor mislukt het hele romantische gedeelte van de film, en is het telkens wachten op de volgende bizarre scene met de supporting cast. Jammer!

2*.

1-0

avatar van Waku

Waku

Beetje saai.

Stiller als slome duikelaar kende we al..

avatar van Stanlytookie

Stanlytookie

Ik vond dit juist een hele leuke film. Oke Ben Stiller speelt wel vaak van dit soort types, maar dat doet hij goed. En Jennifer Aniston vind ik 1 van de beste comedy actrices van dit moment. Ook in deze film vond ik haar weer erg goed. En die vriend van Stiller was echt super grappig. Of wat te denken van Leland van Lew...geweldig. Ik heb in een deuk gelegen met deze film. een 4,5 ster.

avatar van DeCol

DeCol

Leuke film om met je vriend(in) naar te kijken. Ben Stiller is inderdaad goed in het spelen van deze types, ook weer in deze film. Jennifer Aniston is altijd goed! Vooral haar huisdier in deze film vond ik geweldig! 3*

avatar van Nassira

Nassira

Deze film was beter dan dat ik verwachte !! Ik geef het een verdiende 5*

avatar van BlueSword

BlueSword

SuperSideSwipe schreef:

2,5

zelfde hier, had er wat meer van verwacht.

claude was geweldig en die fretje steelde de show!

maar heb betere films gezien in dit genre, maar toch redelijk vermakelijk voor een regenachtige dag.

avatar van Koen janssen

Koen janssen

Dit is gewoon weer zo'n film waar je 90 minuten lang Ben Stiller voor schut ziet staan. Maar toch wel leuk.

avatar van Leno

Leno

Matige film met een afgeraffeld verhaal en nog erger: een schrijnend gebrek aan chemie tussen de hoofdrolspelers. Ben Stiller en Jennifer Aniston kunnen beiden maar één ding; ze doen het hier voor de zoveelste keer.

Hier en daar zitten er wat grappige momenten tussen, maar niet voldoende om de film te redden.

avatar van ruupiejj

ruupiejj

best een grappige comedy, maar er zit ook wel flauwe humor in.

die basketbalscene was echt lol

en...voor de zoveelste keer heeft ben stiller weer altijd pech; leuk om te zien altijd

avatar van MarkFish

MarkFish

Leuke film. Zitten best leuke grappen in, en goede bijrolacteurs (Seymour-Hoffmann en Baldwin). Ben Stiller is niet irritant, ook niet heel grappig, maar leuk genoeg. Verder lekker wegkijkfilmpje. Ik heb me wel vermaakt.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Leuke film, het leek wel een (lange) aflevering van Friends, Ben Stiller is komisch (vooral basketbalscene) en Anniston was erg mooi vind ik.

Normaal hou ik niet zo van romantische films, maar Ben en Jen (klinkt raar) doen het erg leuk.

avatar van film_kaza

film_kaza

leuke film. hou niet zo van die aniston maar erg van ben stiller. soms dat romantiek gedoe, maar met de humor was hij toch leuk.

3,5

avatar van beekie

beekie

Ik heb vooral in het eerste gedeelte toch flink in een deuk gelegen. Vooral om Stiller en Baldwin. Leuke comedy!

avatar van JorritS

JorritS

Gewoon lekkere wegkijkfilm, vond Stiller weer erg vermakelijk. Seymour Hoffman had een meer dan leuke rol, lag regelmatig in een deuk om hem. Aniston blijft leuk om naar te kijken, en zat naar mijn mening prima in de rol 3,5*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ondanks de vele clichés nog best aardig. Stiller en Anniston spelen weer voor de zoveelste keer dezelfde typetjes op de automatische piloot, maar de bijrollen van Phillip Seymour Hoffman, Hank Azaria, Alec Baldwin en Bryan Brown zorgen gelukkig nog voor een hoop vermaak. Along Came Polly heeft hier en daar zijn charme en kan best grappig zijn, maar neemt af en toe ook teveel de bocht naar voorspelbaar en flauwtjes.

avatar van Evil Empire

Evil Empire

Flauwe humor waar ik niet om kon lachen

avatar van matthijs_013

matthijs_013

vond het een best grappige film. echt een ben stiller film ja

avatar van basketballerke

basketballerke

Ik geef hem twee-sterren

omdat er nog basketbal in zit.

avatar van stowa

stowa

leuke film met leuke grappen!

avatar van thomzi50

lowhusky

Erg flauwe film, ongeloofwaardig, slappe grappen, slecht geacteerd..een 2

avatar van dj_goof

dj_goof

wel aardig maar meer ook niet