Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: John Hamburg
Met onder meer: Ben Stiller, Jennifer Aniston en Philip Seymour Hoffman
Releasedatum: 18 maart 2004
Plot Along Came Polly
"For the most cautious man on Earth, life is about to get interesting."
Reuben Feffer is doodsbang voor enig risico in zijn leven. Op zijn huwelijksreis wordt hij dan door zijn vrouw, die er met een duikinstructeur vandoor gaat, bedrogen. Eenmaal thuis gekomen loopt Reuben oud-klasgenoot Polly Prince weer tegen het lijf. Reuben vraagt Polly mee uit en wil een relatie met haar opbouwen, maar ontdekt dan dat Polly's leefstijl totaal anders is dan zijn eigen manier van leven.
Reuben Feffer
Javier
Vivian Feffer
Irving Feffer
Tijgerdraak
Best leuk om eens te zien.
Humor in de film moet je wel aanstaan !!!
Norma
Ik heb hem maar afgezet. Onzettend flauwe zinloze grappen, toilethumor.....Waar de ongein in een film als Duplex nog enige toegevoegde waarde had is deze nu gewoon zinloos en al vele malen eerder vertoond.
Niet aan mij besteed dit.
kArIzMa_TuRk
Deze film was beter dan dat ik verwachte !! Ik geef het een verdiende 5*
Hilarious
Leuk filmpje, maar ik had er toch ook iets meer van verwacht.
Ben Stiller had weer de rol zoals hij altijd heeft
, maar gelukkig redde het acteerwerk van Jennifer Aniston de film nog een beetje.
De film begon goed maar verslapte jammergenoeg. Maar het had soms ook zijn leuke momenten met toch weer een dosis flauwe humor.
Gewoon een leuk wegkijkfilmpje.
ellentjah
Grappige film.
Ben Stiller inderdaad terug in de rol die hij in bijna elke film speelt (zo'n beetje het onhandige sulletje). Jennifer Aniston zie ik normaal gezien niet zo graag acteren (buiten Friends dan), maar hier doet ze het wel goed.
Een 3 *
xenne
bij wijlen humor van bedenkelijk niveau ; erg voorspelbare grappen ook. de minste film met Aniston die ik al te zien kreeg, toch zorgt haar aanwezigheid er voor dat ik film probleemloos hebben kunnen uitkijken, maar volgens mij moet ze zich niet meer verlagen aan dit niveau... 2
deze heb ik gezien terug naar huis van vakantie spanje.
leuk maar niet bijzonder.
3,5 ster
helleke
De film zopas nog eens bekeken.
Ik vond hem niet zo super,af en toe zat er wel een goed grappig moment tussen(toen hij op het basketbalveld met zijn gezicht tegen zijn tegenstrevers harige borst terecht kwam).
Wel een vermakelijk filmke maar geen topper.
Ik ga hem wel met 0,5 verminderen
my style
vond het zeker een leuke film , zitten veel komische momenten in heb met plezier gekeken naar deze film. 3*
P8rb
leuke film, zeker de moeite waard om op een zaterdag avond te kijken.
je moet denk ik wel van de humor houden (wat ik overigens wel deed.:) )
3,0
Regendrup
echte romantiek kan je dit niet noemen, zelfs komedie is een te groot woord voor deze film. Niet alleen vond ik hem saai, maar ook nogal vies op sommige momenten.
Tis wel een typisch verhaal, waar niet al te veel verrassingen in komen, dus meer dan 1,5 ster kan je dit niet toewijzen. De casting is wél goed gedaan, want Jennifer en Ben zitten volledig in hun personage.
De personages boeien me niet echt en de film dus nog minder.
Tun-89
Echt een fijne film vind ik dit.
Grappig, beetje romantiesh, en goed acteer werk van twee hele leuke acteurs Ben Stiller en Jennifer Aniston.
Heb me vermaakt van begin tot het einde.
Vind het een aanrader.
dikke 3,5
OT_Stijn
Een weinig spectaculair verhaal, waar de standaard elementen van een nog meer standaard romantische komedie heel hard in terug te vinden waren. Allemaal wel fijn, maar ze mogen wel eens gaan stoppen met de moraalridder uit te hangen bij dit soort films. DIt heeft helemaal geen toegevoegde waarde!
Die fransman op het strand was wel leuk, gelukkig kreeg hij maar een 10tal zinnetjes te zeggen, want zijn accent ging wel snel irriteren.
matti
Zeker geen slecht filmpje..vooral de eerste 40 minuten waren wel soms grappig. Daarna verwaterde het wel een beetje, maar al bij al toch 3*
Liesjj_x
Hij viel wel mee... maar was niet echt hét van het.
Ik vond het niet echt spannend.. Het enig leuke dat gebeurde was dat zijn vrouw hem bedroog met dien duik-gast...
Lady_Movie
Een leuke film.
Niet een film die ik je aanraad ofso.
Leuk om te kijken als je niks anders te doen hebt.
Wel goed geacteerd door Ben en Jennifer.
Een 2.5
rh_schroder
Deze film mist alles ....
Slechte copie van verschillende comedies
1,5* Acteer werk is niet slecht maar het verhaal en de grappen zijn gewoon te #$%%^$ stome amerikaanse humor .......
nele
Ik hou niet echt van Ben Stiller als acteur. Hij komt altijd zo raar over. Jennifer Anniston vind ik wel een goede actrice. Deze film is leuk om eens te bekijken als je niets te doen hebt, maar geen echte aanrader.
*Nientjah*
Best aardige film maar gaat snel vervelen. Een typische dertien in een dozijn romkom.
2 sterren.
tommykonijn
Best een aardige film vind ik dit, Ben Stiller en Jeniffer Aniston doen het vind ik echt heel leuk geen topfilm maar wel zéér vermakelijk en leuk!
***
Diesel
Leuke momenten hier en daar, vooral de scènes met Hoffman zijn hilarisch.
Sandy Lyle: Reuben, I'm in a situation here. We have to leave now.
Reuben Feffer: No. Can we stay a couple more minutes?
Sandy Lyle: Dude, no. This is serious. I just sharted.
Reuben Feffer: I don't know what that means.
Sandy Lyle: I tried to fart and a little shit came out. I just sharted. Now let's go.
AGoos
leuke comedy....eigenlijk speelt ben stiller vooral ben stiller zoals we van hem gewend zijn..niks nieuws dus...maar de bijrollen zorgen voor net dat beetje extra...Hoffman, Baldwin en Azaria zijn geweldig...
tn2543
Jennifer Aniston heeft deze film echt veeel waarde gegeven. Ik vond het echt een leuke komedie. Ben stiller deed inderdaad gewoon zijn eigen ding, maar het was erg leuk.
Beto
Ik vond die Sandy Lyle echt hilarisch. Echt zo'n Jack Black-rol, maar Hoffman vertolkte hem goed.
gerwinmaster
Ben Stiller is mijn favoriete acteur in komedies. Echt een aanrader als je ben stiller-humor houdt.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Australia
Drama / Avontuur, 2008

There's Something about Mary
Romantiek / Komedie, 1998
strandhoneymoonbridechancerisk relationlong island, new yorkromantische komediescuba divingunfaithfulnesslos angeles, californiëart gallerydance class opposites attractcaribische zeecommitmentdance club neuroticchance meetingbagpipechance encounterinsurance risk managerferret