• 9.374.305 stemmen

Geregisseerd door: John Hamburg

Met onder meer: Ben Stiller, Jennifer Aniston en Philip Seymour Hoffman

Releasedatum: 18 maart 2004

Plot Along Came Polly

"For the most cautious man on Earth, life is about to get interesting."

Reuben Feffer is doodsbang voor enig risico in zijn leven. Op zijn huwelijksreis wordt hij dan door zijn vrouw, die er met een duikinstructeur vandoor gaat, bedrogen. Eenmaal thuis gekomen loopt Reuben oud-klasgenoot Polly Prince weer tegen het lijf. Reuben vraagt Polly mee uit en wil een relatie met haar opbouwen, maar ontdekt dan dat Polly's leefstijl totaal anders is dan zijn eigen manier van leven.

avatar van AHWA

AHWA

Grappige film, maar toch wel weer een soort clichefilm. Maar er zaten zeker wat grappige personages tussen. 3,5 ster voor zover.

avatar van AHWA

AHWA

Doe er toch maar een half sterretje vanaf. Sommige stukjes waren bij tweede keer kijken toch minder leuk.

avatar van FisherKing

FisherKing

Ben Stiller en Jennifer Aniston, kan het nog griezeliger ?

avatar van Sander D.

Sander D.

Net naar de screening geweest, moet zeggen dat Hoffman zoals altijd geweldig is (niet zo goed als in Punch Drunk Love), en Stiller en Aniston zijn op dreef. Voor de rest heeft het verhaaltje niet echt veel om zich heen, en daardoor is het een luchtig klein leuk filmpje. 3 sterren.

Let op de geweldige bijrol van Hank Azaria!!

avatar van stinissen

Kleine simpele komedie die je maar eenmaal moet zien, een dikke voldoende dus een 7. dus 3.5* Wel leuk om Bryan Brown in zo een rol te zien verder zien we ook Alec Baldwin als de baas van Ben Stiller.

Drijntje

Lekkere feel-good komedie die verder weinig om het lijf heeft. Gewoon hersens uit, en genieten maar. Grapjes over poep blijven áltijd leuk!

Drijntje

Wel een beetje jammer van die microfoons die regelmatig boven in beeld zweefden

Jordy

Dat ligt aan de bioscoop (of aan je download), én NIET aan de film.

Jordy schreef:

Dat ligt aan de bioscoop (of aan je download), én NIET aan de film.

dat wist ik niet??? Kan je mij dat uitleggen? (ik heb 'm in de bios gezien)

Jordy

Als een bioscoop de film verkeerd op het scherm projecteert kan het gebeuren dat je microfoons ziet.

Anyway, vermakelijk filmpje. Niets nieuws gezien natuurlijk (heb zowat een samenvatting van 10 jaar Friends voorbij zien komen, en niet alleen omdat Stiller en Aniston weer 's samen op een date waren), maar ik heb best moeten lachen af en toe, vooral dankzij Hoffman.

avatar van Linda

Linda

Leuk tussendoortje. Ben Stiller is iemand die ik normaal gesproken niet uit kan staan maar in deze film viel hij gelukkig reuze mee. Ook Aniston was prima te pruimen. De leukste rollen zijn die van Baldwin en (vooral) Hoffman. Verder zaten er een paar erg leuke stukken in de film, vooral de 'natte wind' en Stillers wc-avontuurtje waren super. 3 sterren.

avatar van Frieky

Frieky

De rol van Hank Azaria, fantastisch.

Verder een vermakelijke film, erg moeten lachen bij dat exotisch restaurant ook..:D

Linda schreef:

Tja, dat zijn nou juist de uitgemolken stukken flauwe humor, waar ik me echt aan dood irriteer. Elke keer weer die wc-problemen.

Verder toch wel een aardige comedy, hoewel de bijrollen (vooral Azaria en Baldwin) veel leuker zijn dan Stiller en Aniston.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

kos schreef:

Idd en naast Azaria en Baldwin die zeker grappig waren moet je in dat rijtje ook Hoffman niet vergeten, wat is die gast een goede acteur _o_

avatar van Jimske

Jimske

Ik heb me echt geamuseerd bij het kijke van deze film. Af en toe goed gelachen! deze film viel me echt heel goed mee. vooral die dikke, ben zijn naam vergeten waar hij aant basketten was, vond ik heel leuk. De scene met de fransman vond ik dan weer minder en af en toe irritant en langdradig

avatar van Da Jando

Da Jando

Vermakelijke film, hoewel het verhaaltje behoorlijk cliché is toch vaak moeten lachen...gewoon een leuke film. 3*

avatar van Esteban

Esteban

Ook Along Came Polly kan blijkbaar niet ontsnappen aan het hedendaagse probleem eigen aan het genre. Een paar grote namen, pure formule, afgezaagde of voorspelbare pogingen om ons doen te bulderen in een al even ongeïnspireerd verhaal met een gebrek aan lachsalvo's. Ben Stiller doet wat hij altijd doet, als een poppetje met touwtjes word hij gebruikt tijdens scènes vol situatiehumor en Jeniffer Aniston haalt al haar charmes boven om de te droog geschreven rol moeiteloos leven in te blazen. Het wordt trouwens tijd dat iedereen, maar vooral zijzelf inziet dat ze zich niet moet verlagen tot films van dit niveau, wetende wat ze in haar mars heeft. Al bij al, I had a good time en niet alleen dankzij de sympathieke verschijning van Aniston, maar vooral door de onbeschaamde Philip Seymour Hoffman en de blinde fret. Hopelijk krijgt deze laatste ooit een solo-film

Along Came Polly **1/2

avatar van Duiveltja

Duiveltja

Toch verrassend dat deze film nog een aardige $90miljoen heeft opgebracht.

Amerika schijnt dit soort humor toch wel leuk te vinden

avatar van Tarantino

Tarantino

hilarische hoffman... voor de rest standaard filmpje

avatar van morpheus

morpheus

Typische Ben Stiller film, het verhaal kan je dromen en de grappen ken je allemaal wel, het zijn veelal verzamelingen van grappen uit zijn overige films. Deze grappen willen ook in Along Came Polly nog wel eens werken maar vaak ook niet. Een leuke Philip Seymour Hoffman, een blinde fret en een bloedmooie Jennifer Aniston met haar sprankelende speelsheid doen de film veel goeds.

Uiteindelijk heb je het allemaal al eens gezien, en ontstijgt Along Came Polly nooit het middenmoot niveau.

Een herhaling van Estebans recensie eigelijk

**1/2

avatar van markpennings

markpennings

Leuke film lekker luchtig wel eentje die je snel vergeet, maar toch een goede voldoende. Ben Stiller met zijn lelijke hoofd is grappig

avatar van wackyboy

wackyboy

In het begin van de film zitten inderdaad een aantal goede grappen. De opmerking "I sharted" van Philips Seymour Hoffman was erg grappig en zo zitten er nog een aantal hilarische momenten in. Het probleem met films als deze is dat er halverwege de noodzaak wordt gevoeld door de makers om een verhaal te vertellen, terwijl je zo'n film toch eigenlijk alleen kijkt om de goede grappen. Het enige wat zo'n film dus nodig heeft is een groot grap gemiddelde. Laat dat verhaal maar zitten, die rom-com blabla op het eind werkt alleen maar op de zenuwen. Jerry Seinfeld had dat met z'n sitcom altijd goed begrepen. Geen verhaaltje met moraal op het eind, zoals bij alle andere sitcoms, maar gewoon veel grappen, veel herkenbare genante situaties en weinig verhaal-met-moraal.

avatar van Snuck

Snuck

het leek wel of ik een lange aflevering van friends zat te kijken.

niks mis mee dus:) en ik vind ben stiller altijd wel grappig.

ik kan niet wachten op meet the Fockers:D

avatar van V

V

morpheus schreef:

Een herhaling van Estebans recensie eigelijk

**1/2

avatar van donnie B.

donnie B.

Sinds wanneer is die Hank Azaria zo gespierd geworden?? In Friends als het vriendje van Phoebe kwam hij altijd als zo'n mager / iel mannetje over...

Jordy

Nou, in de latere seizoen zeker niet.

avatar van SSeagal

SSeagal

Cliche's druipen er weer vanaf en beduidend minder leuk dan Meet the Parents. Vanwege een paar grappige scene's en het lichte vermaak toch een **1/2

avatar van cell

cell

ik heb gelachen mijn humor

avatar van Peter

Peter

Leuke film. Heb genoten onder het strijken

3,5 sterren.