• 9.375.326 stemmen

Geregisseerd door: John Hamburg

Met onder meer: Ben Stiller, Jennifer Aniston en Philip Seymour Hoffman

Releasedatum: 18 maart 2004

Plot Along Came Polly

"For the most cautious man on Earth, life is about to get interesting."

Reuben Feffer is doodsbang voor enig risico in zijn leven. Op zijn huwelijksreis wordt hij dan door zijn vrouw, die er met een duikinstructeur vandoor gaat, bedrogen. Eenmaal thuis gekomen loopt Reuben oud-klasgenoot Polly Prince weer tegen het lijf. Reuben vraagt Polly mee uit en wil een relatie met haar opbouwen, maar ontdekt dan dat Polly's leefstijl totaal anders is dan zijn eigen manier van leven.

Wat een grappige film.

Met een goedacterende cast.

Vooral hoffman en azaria (claude) zijn zeer grappige verschijningen.

Beste komedie die ik in een lange tijd heb gezien.

Het leek alsof ik er maar naar een halfuur keek.

Top dus

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Aardige comedy,die voor mij vooral door Aniston en de fred nog wel leuk genoeg was! Vond het niet een hoogstaande film,maar toch wel leuk om een keer gezien te hebben.

2,5 ster

gemaster

Deze film is gewoon de definitie van standaard. De enige keer dat ik echt moest lachen was bij het basketballen.

'Let it rain!'

CLUNK!

Hahaha, dat was wel erg grappig moet ik zeggen. Voor de rest heb ik me wel vermaakt, maar het was helemaal niets bijzonders. In tegenstelling tot de rest vond ik Azaria totaal niet grappig. Baldwin was wel leuk. 3 hele magere sterretjes.

avatar van Stevo

Stevo

Kon er niet echt om lachen.

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Vreselijke *** film!!

- Saai

- Dom verhaal

- Geen humor

etc....

Gezien in het vliegtuig om 5 uur 's nachts todat ik mijn ogen niet meer open kon houden...! zzzzzzzz

Waarom was het saai?

Waarom vond je het een dom verhaal?

etc ...

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Saai: Er gebeurde niet veel, niet echt spannende momenten, langdradig....

Dom verhaal: Er zijn zoveel van dit soort films dus ze mogen wel es wat anders bedenken, komt allemaal op hetzelfde neer, zeer flauwe grappen...

Is 't zo naar uw wens hr. Eerdekes?

eerdekes

Ja best maar ik deel die mening niet

avatar van (matthijs)

(matthijs)

De enige keer dat ik echt moest lachen was bij het basketballen.

'Let it rain!'

CLUNK!

, jep dat was toch wel hilarisch, de rest helaas minder.

avatar van Lauwie

Lauwie

Aah die duikleraar was hilarisch!

avatar van Class86

Class86

Wel aardig voor de rest niet erg bijzonder. Aniston speelt goed, Stiller kon beter, 2,5 *

avatar van RaZorBlade

RaZorBlade

Ik dacht dat ik het in me broek dee van het lachen.

Vooral toen die naar haar wc ging.

3,5 Ster !!

avatar van Fiend

Fiend

Wel aardig. Paar grappige momenten, niks bijzonders

2,5 *

avatar van Purmerend

Purmerend

Twee geinige dingen van de film:

en blinde fret en de plakkerige (zweet) basketballer met een bierbuik en hem dan proberen te verdedigen.

avatar van Prips

Prips

zaten wel grappige dingen in.. idd als hij naar de wc gaat, en die fret die steeds overal tegenaan word gestrokken, maar ik had er wel meer van verwacht, viel uiteindelijk wel een beetje tgen...

avatar van lazaroni_86

lazaroni_86

niet slecht ook niet goed een 3 is oke

avatar van mikey

mikey

Kon erg lachen om stiller en de dingen die hem overkomen. Let ook op de tenenkrommende racistische moeder van stiller in een indiaans restaurant. verder veel rare maar originele grappen. Seymour bewijst komisch talent te hebben als egocentrische toneelspeler en vriend van stiller. Deze film is net wat beter en grappiger dan soortgenoten, aanrader voor de liefhebber. 3.5

avatar van tevelenco

tevelenco

leuke romantische komedie

vooral de scene op het toilet van ben stiller was erg lachwekkend

een van de leukere komedies dit jaar

3.5 ster

avatar van Vive La Fête

Vive La Fête

Wat een verschrikkelijk saaie film was dit zeg!

Vooraf had ik nog wel wat hoop dat het een leuke film zou worden, maar helaas...

Ik had bij elke grap het gevoel dat ik hem al wel een keer in een andere film voorbij heb zien komen.

nee, ik vond het niets

avatar van queenie

queenie

leuke film. Ben stiller blijft mijn favoriet!!! Jennifer speelt ook leuk, haar had ik nog niet eerder gezien. Goeie film 4 *

avatar van krabat

krabat

Wat is dit een draak van een film. Een rustdag voor mijn lachspieren.

Stiller en poppetje Aniston maakten een slappe indruk. Ze kunnen het wel, maar laten het niet zien

avatar van SaintOfKillers

SaintOfKillers

Ik had er niet veel van verwacht, maar na 5 minuten dacht ik dat ik me vergist had en dat hij erg leuk zou worden.

Maar toen deed Azaria plots niet meer mee en bleek de rest erg oninteressant te zijn

avatar van R9

R9

erg leuk hoor

avatar van seth gecko

seth gecko

hank azaria is behoorlijk brilljant als loverboy met frans accent,zijn hippopotamusverhaal is gewoon strijkgaan,spijtiggenoeg verzandt de film heel erg kort daarna in een voorspelbare melige romkom die nooit echt grappig meer wordt (wchumor is niet echt mijn idee van humor)

jennifer aniston zag er wel sexy uit tijdens die salsascenes maar dat kan deze along came polly niet redden van een stek in de grijze middenmoot

2**

en nu allemaal op zijn frans i am a hippopotumus

avatar van FillumGek

FillumGek

Slechts een paar leuke momenten, verder vond ik hem ook een beetje braafjes

avatar van WiLL

WiLL

3* voor deze film, die eigenlijk vrij standaard is.

Philip Seymour Hoffman steelt de show, samen met de blinde fret. Stiller speelt zijn gebruikelijke rol en Aniston is wel aardig in deze film.

avatar van FisherKing

FisherKing

Je weet hoe die standaardkomedie's gaan verlopen, maar deze film is een positieve verrassing. Fantastische bijrol van Philip Seymour Hoffman, maar ook Stiller en Aniston spelen aardig.

Wat je verwacht dat er gaat gebeuren, gebeurt uiteindelijk niet, en daardoor is het toch een verrassende film.

Aardige Komedie 3.5*

gemaster

Hmmmm, dat valt toch wel mee? Ik vond hem zeer voorspelbaar.

avatar van FisherKing

FisherKing

Toch gebeurde er net weer andere kleine dingen dan ik verwachtte.

Wie verwacht er nu dat zijn kersverse vrouw op de eerste dag van de huwelijksreis met een Franse duikpipo de koffer induikt (Het genre en de afloop zijn natuurlijk compleet voorspelbaar).

gemaster

Nou ik verwachte dat wel, aangezien Aniston op het affiche stond en hoe zouden Stiller en zij anders een relatie kunnen beginnen?