• 9.383.364 stemmen

Met onder meer: Uma Thurman, Michael Madsen en David Carradine

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Spaans en Kantonees

Releasedatum: 22 april 2004

Plot Kill Bill: Vol. 2

"The bride is back for the final cut."

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

avatar van miak

miak

bah

avatar van Mister_Pink

Mister_Pink

De import versie is al te koop bij FRS.

avatar van John Doe

John Doe

Gezien de prijs en regio (ivm ondertiteling) alleen kopen als je echt niet kan wachten.

avatar van Mister_Pink

Mister_Pink

Ik wacht wel op die speciale versie waar deel 1 & 2 aan elkaar zijn gemonteerd.

avatar van Wicked

Wicked

Beter dan 1, hou wel van Tarantino-dialogen

avatar van japan_fan

japan_fan

gaap

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Als je niets te zeggen hebt, doe het dan ook gewoon niet. Erg veel van dat soort berichten de laatste tijd zeg.

nice guy eddy

Iemand die deleted scene al gezien? echt doodzonde dat die niet in de film zat.

Webby

Nope... ga binnenkort de import dvd halen bij de FRS.

nice guy eddy

Ja die heb ik ook eergisteren gekocht .

flipsen

Hoe is dat met die import versie mensen? Is dat een beetje een mooie versie? Is het 1 of twee DVD's? Staan er extra's op? En zit hij in net zo'n verpakking als deel 1, met zo'n hoes eromheen?

nice guy eddy

1.Ja ik vind het best mooi allemaal.

2.Het is 1 dvd.

3.Extra's:the making off,deleted scene en dan nog een optreden van een band bij de premiere.

4.Geen speciale verpakking.

flipsen

Ok, dank je wel, dan wacht ik gewoon op de Nederlandse uitgave. Er komt toch gewoon zo'n zelfde verpakking met twee DVD's net als deel 1? Vast wel. En als er dan later misschien een mooie box uit komt met beide films als 1 film geknipt, met veel extra's, dan koop ik die ook wel.

Webby

De releases van RCV zijn nooit mooi en goed

flipsen

Ach ja, die versie van deel 1 heb ik ook, en ik wil eigenlijk dezelfde voor deel 2 hebben, maar vertel eens, wat is er niet goed aan de RCV uitgaves? (buiten het feit om dat de extra DVD er een beetje voor spek en bonen bij zit, dat is niet veel soeps).

Beeld van die uitgaves is toch gewoon goed? en geluid ook volgens mij, ondertitels zitten, zoals bij elke nederlandse ondertiteling, een aantal missers in (wanneer zullen ze eens ophouden om eerstejaars studenten engels die ondertiteling te laten schrijven....).

Webby

Lelijke covers met die irritante gele 2 disc balk!

Naja bij iedereen denk ik wel bekend

flipsen schreef:

nice guy eddy

Dat wordt echt een must voor mij zon mooi box met die 2 delen als 1 film.

avatar van Jordy

Jordy

Ik wacht ook nog, geen zin om te dubbeldippen, maar ik hoop niet dat we er nog een jaar op moeten wachten.

De r1 versie heeft wel een leuke slipcase voor biede delen:

avatar van Wolverine

Wolverine

Gisteren eindelijk gezien in Cinerama waar die nog steeds draait.

Tsja wat zal ik zeggen, het waren twee fantastische uren.

Webby schreef:

De r1 versie heeft wel een leuke slipcase voor biede delen:

Ik wacht toch nog op de giftset (hoewel die 2de er wel mooi uit ziet)

avatar van Lumasch

Lumasch

nice guy eddy schreef:

Ik wacht toch nog op de giftset (hoewel die 2de er wel mooi uit ziet)

Even voor de duidelijkheid: Het is dezelfde, alleen dan van de andere kant gezien.

Ik heb van Vol. 1 de Japanse Limited Edition gekocht, ik hoop dat ik ook de L.E. van Vol. 2 kan bemachtigen. En als de aan-elkaar-geplakte-'Director's Cut'-versie ooit nog uitkomt dan zal ik daar mijn geld ook maar aan moeten uitgeven. Mocht er in Nederland nog een mooie box met beide delen, en met veel extra's (die niet op de L.E. staan), uitkomen dan zal ik die waarschijnlijk ook wel kopen. Maar ik heb een voorgevoel dat in NL die 'überbox' niet verschijnt met beide delen EN veel nieuwe extra's.

Webby

Ik ben ook KB fanatic Dus heb ook die JP Premium Box en die van Vol. 2 staat in bestelling. Verder heb ik ook gewoon de NL versie, de UK versie en een Thai versie.

flipsen

volgens mij zitten we in Nederland niet echt goed met DVD releases. Niet alleen met Kill Bill, maar ook met andere films. Alles komt pas als allerlaatste in Nederland uit heb ik het idee, hebben jullie dat ook? Waarom zou dat zo zijn? Volgens mij ligt KB2 overal in de wereld al in de winkels, behalve hier En nu moet ik nog een maand op mijn handen zitten om dezelfde deel 2 versie als waar ik deel 1 van heb te kopen.

avatar van donnie B.

donnie B.

OK, mijn stem was 3,5 *.. ik verhoog hem bij deze naar 4*..alleen vanwege de aanwezigheid van Michael Madsen!!

avatar van De GeuS

De GeuS

Je komt er nu pas achter dat hij erin meespeelde....

flipsen

Blijkbaar, en blijkbaar heeft het niks voor hem uitgemaakt hoe hij speelde.

avatar van donnie B.

donnie B.

Nee hoor mannen, als iemand naar een film met Madsen uitkijkt ben ik het wel. Mijn verhoging kwam simpelweg toen ik deze film voor de 2e keer zag en mijn stem dus gewoon veranderde. Je pasr wel eens iets aan he.......

avatar van Justice4All

Justice4All

Klopt het dat er hier van Volume 3 gaat komen?